B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
iwonka2b
Fanka BB :)
Ewelinko dziękuję :* u mnie jest tylko na jakieś trzy choroby test też się robi wymaz
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelinko dziękuję :* u mnie jest tylko na jakieś trzy choroby test też się robi wymaz
Mi ginka tłumaczyła, że ten test jest o tyle dobry, że wykrywa nietypowe szczepy bakterii i dobrze go zrobić Czasem przy zwykłej cytologii "coś tam" wynajdują, ale te choroby które wykrywa urogin to nie, dlatego jest ważny, zwłaszcza po poronieniach
Za-Ma-Co ;-)
Bafinka
maryla86
no ja tam w sumie nie narzekam tylko może czasem jak mi sie bluzki na cyckach nie dopinają , ale fakty przyfasolić mozna ja tylko sie boje jakie one będą w ciąży tak właśnie wyglądał mój mężuś jak wczoraj mierzyłam staniczek bo jeden wziełam biały a drugi jak nigdy u góry czarny a od połowy w dół panterka ale jest fajny i wyogdny - a to najwazniejsze bo ten ostatni co go tak lubiłam to ciut przyłamy jusz ja nie wiem co one mi takie urosłyMarylka, ależ ja Ci zazdorszczę cycków zawsze chciałam miec cyca, może nie mega cyca, ale żeby było chociaż czym łoko staremu podbić...a tu lipa...sterczące piegi na szczęście P nie narzeka, ale wiadomo, chłop woli czuć co trzyma w ręku a nie porobić obtarcia, co nie?
bunia no to my cycate babki jestesmy no nie na darmo w podstawówce mówili na mnie big cyc
majusia221
Cześć dziewczyny mogę się dopisać do was? ja staram się o dzidzie czwarty cykl, teraz 36 tydzień cyklu i @ brak, ale w poniedziałek robiłam test i negatywny wiec nadziei nie mam, chce tylko, żeby @ jak najszybciej przyszła.
36 dzień, z rozpędu tak jakos mi się tydzień napisało:-).
36 dzień, z rozpędu tak jakos mi się tydzień napisało:-).
Ostatnio edytowane przez moderatora:
iwonka2b
majusia witaj :*
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Cześć dziewczyny mogę się dopisać do was? ja staram się o dzidzie czwarty cykl, teraz 36 tydzień cyklu i @ brak, ale w poniedziałek robiłam test i negatywny wiec nadziei nie mam, chce tylko, żeby @ jak najszybciej przyszła.
Witaj, jasne, że możesz. Rozgość sie i pisz kiedy chcesz :-)
Kochana, póki nie ma @, jest nadzieja, zatem jeżeli przez kolejne dni @ nie przyjdzie to powtórz teścik, albo mykaj na Betę (a jak długie masz cykle?):-)
reklama
prawde mowiac to byl 2 tydzien i organizm s am wyrzucil zadnych zabiegow tylko zastrzyk mi jakis zrobili i doktorka powiedziala zeby miesiac odpoczac od staranek,,noi lipiec tusz tusz,,wiec zaczynamy zaraz po@ na wizycie bylam wszystko ok,Kochana, nasza walka trwa już od 2006r., to baaaaaaaardzo długa historia, ale nie tracimy wiary, uda nam się, czy to będzie dzięki bobosexom czy inseminacji! ;-)
A jeśli moge spytać, to w którym tg poroniłaś? Miałaś zabieg? No i najwazniejsze czy miałas już usg kontrolne po poronieniu?
Jak nie chcesz nie odp.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: