reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spadam dziergać
potem obiadek, a koło 16 przyjeżdżają znajomi z piesem. będzie bolesna wizyta bo koleżanka jest w ciąży- jakoś będę musiała przetrwać, może się zarażę

reklama
Ewelinko dziękuję :* u mnie jest tylko na jakieś trzy choroby test też się robi wymaz

Mi ginka tłumaczyła, że ten test jest o tyle dobry, że wykrywa nietypowe szczepy bakterii i dobrze go zrobić :tak: Czasem przy zwykłej cytologii "coś tam" wynajdują, ale te choroby które wykrywa urogin to nie, dlatego jest ważny, zwłaszcza po poronieniach :zawstydzona/y:
Za-Ma-Co :-D:-D:-D;-)

Marylka, ależ ja Ci zazdorszczę cycków :zawstydzona/y: zawsze chciałam miec cyca, może nie mega cyca, ale żeby było chociaż czym łoko staremu podbić...a tu lipa...sterczące piegi :-D na szczęście P nie narzeka, ale wiadomo, chłop woli czuć co trzyma w ręku a nie porobić obtarcia, co nie? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ja tam w sumie nie narzekam tylko może czasem jak mi sie bluzki na cyckach nie dopinają , ale fakty przyfasolić mozna ja tylko sie boje jakie one będą w ciąży tak właśnie wyglądał mój mężuś jak wczoraj mierzyłam staniczek bo jeden wziełam biały a drugi jak nigdy u góry czarny a od połowy w dół panterka :) ale jest fajny i wyogdny - a to najwazniejsze bo ten ostatni co go tak lubiłam to ciut przyłamy jusz :( ja nie wiem co one mi takie urosły

bunia no to my cycate babki jestesmy :) no nie na darmo w podstawówce mówili na mnie big cyc :)

Cześć dziewczyny mogę się dopisać do was? ja staram się o dzidzie czwarty cykl, teraz 36 tydzień cyklu i @ brak, ale w poniedziałek robiłam test i negatywny wiec nadziei nie mam, chce tylko, żeby @ jak najszybciej przyszła.

36 dzień, z rozpędu tak jakos mi się tydzień napisało:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny mogę się dopisać do was? ja staram się o dzidzie czwarty cykl, teraz 36 tydzień cyklu i @ brak, ale w poniedziałek robiłam test i negatywny wiec nadziei nie mam, chce tylko, żeby @ jak najszybciej przyszła.

Witaj, jasne, że możesz. Rozgość sie i pisz kiedy chcesz :-)
Kochana, póki nie ma @, jest nadzieja, zatem jeżeli przez kolejne dni @ nie przyjdzie to powtórz teścik, albo mykaj na Betę (a jak długie masz cykle?):-)

reklama
Kochana, nasza walka trwa już od 2006r., to baaaaaaaardzo długa historia, ale nie tracimy wiary, uda nam się, czy to będzie dzięki bobosexom czy inseminacji! :-D;-)

A jeśli moge spytać, to w którym tg poroniłaś? Miałaś zabieg? No i najwazniejsze czy miałas już usg kontrolne po poronieniu?
Jak nie chcesz nie odp.
prawde mowiac to byl 2 tydzien i organizm s am wyrzucil zadnych zabiegow tylko zastrzyk mi jakis zrobili i doktorka powiedziala zeby miesiac odpoczac od staranek,,noi lipiec tusz tusz,,wiec zaczynamy zaraz po@ na wizycie bylam wszystko ok,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry