ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelinko witaj :*
Kinga a test był??
Cześc Słońce*
Jak samopoczucie? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelinko witaj :*
Kinga a test był??
Kingo miłego dnia :* ja i tak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewelinko kiepski samopoczucie i jak to moja mama mówi mam chamski dzień na sprzątanie mnie wzieło hihi ale czuje się jakbym miała mieć zaraz okres pryszcze na twarzy też mam i zmienne nastroje ale przeważnie zła jestem
a u Ciebie???
oj ja bym juz z 5 zrobila bo jestem strasznie niecierpliwa no ae ja to dopiero w lipcu poszaleje,czekam nadal na@ piekna co ma przyjsc w sobote niedzieleIwonka ja nie robię testu, nie czuję takiej potrzeby po prostu.
Co ma być to i tak bedzie
oki ja uciekam narazie... :**
ja to myślę że mi sie fl wydłuży teraz znowu więc @ bedzie pozniej. dlatego jestem taka spokojnaoj ja bym juz z 5 zrobila bo jestem strasznie niecierpliwa no ae ja to dopiero w lipcu poszaleje,czekam nadal na@ piekna co ma przyjsc w sobote niedziele