reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Iwonka ja nie robię testu, nie czuję takiej potrzeby po prostu.
Co ma być to i tak bedzie :)

oki ja uciekam narazie... :**

Kingo miłego dnia :* ja i tak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewelinko kiepski samopoczucie i jak to moja mama mówi mam chamski dzień na sprzątanie mnie wzieło hihi ale czuje się jakbym miała mieć zaraz okres pryszcze na twarzy też mam i zmienne nastroje ale przeważnie zła jestem
a u Ciebie???

Iwonka własnie mi przyszły 2 bluzeczki które zamawiałam :) fajniutkie są :) będe mierzyć w domku :) jeszcze na jedną czekam :)
a wczoraj przyszły mi staniki bo tanie były 16 zł za sztuke i mówie a zaryzykuje i patrze i mówie kamil zobacz jakie wielkie na pewno zaduże będą (bo takie troche usztywniane) i najpierw myślałam żeby je odmieić na mniejsze a potem sobie myśle że najwyżej na ciąże będą ja cyce urosne mierze a one akurat idealne ani małe ani duże no i lekkie prerażenie że mam takie balony :) ale babcia mówie że to po niej odziedziczyłam :):):):):):)

a tak wogule to dzień dobry

Kingo miłego dnia :* ja i tak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewelinko kiepski samopoczucie i jak to moja mama mówi mam chamski dzień na sprzątanie mnie wzieło hihi ale czuje się jakbym miała mieć zaraz okres pryszcze na twarzy też mam i zmienne nastroje ale przeważnie zła jestem
a u Ciebie???

Oj to niedobrze, ale może sprzątanie Ci humorek poprawi ;-)
A u mnie....hmm...jak zwykle zaganiana, dużo pracki, końcówka @, więc luz :-D mozna chłopa "molestać" :-D:-D;-) ogólnie, nie jest źle*

KINGA, miłego dzionka :-)

Iwonka ja nie robię testu, nie czuję takiej potrzeby po prostu.
Co ma być to i tak bedzie :)

oki ja uciekam narazie... :**
oj ja bym juz z 5 zrobila bo jestem strasznie niecierpliwa no ae ja to dopiero w lipcu poszaleje,czekam nadal na@ piekna co ma przyjsc w sobote niedziele:wściekła/y::wściekła/y:

ewelinko - miałam na myśli zainteresowane (powiązane ze sprawą) - przepraszam za użycie ogólnika ale bardziej niewłaściwym było by chyba wymienianie po nickach :sorry: :-p Bo wtedy to już wogóle by tu wojna wybuchła :-D

Agatek - hcg powyżej 0 może ale nie musi świadczyć albo o tym ze ciąża była i samoistnie została usuniętą albo o problemach z przydatkami i zaczynającym się nowotworze - ostatnio czytałam na forum medycznym o tym paskudztwie - dlatego zalecane są cytologie w takich przypadkach i wizyta u gina. Ale może też to być rozregulowanie hormonów - nie mniej lepiej dmuchać na zimne. A IP jest każdego kontrolowane ze względu na możliwość wykrycia oszustów posiadających kilka kont lub okłamujących innych.

Wszystkim chyba ostatnio nerwy puściły aczkolwiek nie uważam się za winną bardziej od "zainteresowanych" osób.

bunia - chciałam być waszym modem tylko po to żeby robić tu porządek z postami. Nie mogę wam dawać banów a ostrzeżenia wy też możecie nadawać każdemu uczestnikowi forum więc nie ma wielkiej różnicy. Raportować złe posty też możecie :-D

motylku - chyba ty mówiłaś żeby załatwić to na zamkniętym - jakbym chciała to i tak nie mogę bo się stamtąd wypisałam na prośbę dziewczyn że niby wynoszę stamtąd informacje.

Temat uważam za zakończony - żeby nie psuć atmosfery - następne posty poruszające ten temat będą usuwane. Jak któraś będzie chciała żebym pisała to po prostu wywołajcie mnie i tyle - i tak was moderuję więc będę widziała :-) Przykro mi że z takiej głupoty zrobiła się taka awantura.

Na razie.

Marylko witaj :* i fajnie że bluzeczki się podobają ja zazwyczaj zamawiam u tych sprzedawców bo jeszcze się nie naciełam a towar mają gatunkowo dobry

Ewelinko no to molestuj ile tylko wytrzyma abyśmy razem rodziły w marcu :-) chyba że u mnie juz zwariowały całkowicie cykle i za chwile rzeczywiście dostane @ :confused2:

sol witaj jak to podwyższone bhcg to nowotwór :szok: kurczę aż strach teraz zrobić to

Ostatnia edycja:
reklama
oj ja bym juz z 5 zrobila bo jestem strasznie niecierpliwa no ae ja to dopiero w lipcu poszaleje,czekam nadal na@ piekna co ma przyjsc w sobote niedziele:wściekła/y::wściekła/y:
ja to myślę że mi sie fl wydłuży teraz znowu więc @ bedzie pozniej. dlatego jestem taka spokojna:)

ewelinko :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry