reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama szczypawki i spij dobrze, dziekuję raz jeszcze kochana:-)
motytlku nic mnie nie boli ani juz nie plamię. Mam nadzieje, ze tak zostanie,Płakałam całą drogę z domu na kamieńskiego i potem na izbie a potem w powrotnej i jeszcze na łózku. Nie mogłam przestać. W tym szpitalu to bardzo się chyba tym moim rykiem przejeli bo zaraz się mną zajeli a duphaston dostałam za darmo. Tak niestety jest, ze takich wczesnej ciązy to się nie ratuje jak takiej po 12 tygodniu.Kazali mi prowadzić bardzo oszczędny tryb zycia ale lekarz powiedział, ze L4 on mi nie może wypisać. Pojechalismy do przychodni ale juz nie było internisty i umówiłam się na 8.50 poprosze o zwolnienie i mam nadzieje, ze dostanę. Wezme nie na ciążę. W środę rano ide do gina i zobaczymy co on powie. Mam nadzieje, ze dzidzius będzie w porządku i że ona da mi l4 ciążowe.:-)
No ja spadam do łózia szczypaweczki dla was:-)

SOL :-)

MAMA pw.

BUNIA Trzymam &&&& za jutro.

WISIENKO to przygody miałaś. Ale najważniejszy, ze juz wszystko ok.:tak: A L4 to ci powinni dać bez 2 zdań. Ale to chyba zależy od szpitala. Mam nadziej, ze wszystko się ułoży i dostaniesz L4.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zbędne

wisienka no to dobrze, że już u Ciebie lepiej :) odpoczywaj dużo i myśl pozytywnie :) wszystko sie ułoży

ja uśpiłam Ale i wpadłam szybko Was poczytać

Dziewczynom idącym spać zyczę dobrego odpoczynku i miłych snów
za bunie jutro trzymam kciukasy co by piekne II kreski były
no a tym co ma sie pojawić @ to zycze by sie pojawiło jak najszybciej by staranka można było poczynić na nowo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny, ja jak zwylke wieczorową porą...:-) Nie dałam rady nadrobić wszystkiego....:zawstydzona/y:

witam się dzisiaj i ja

motylek co za wieści z samego ranka!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!
wisienka nie martw się. na pewno to wina spóźnionej owu, skoro testy tyle czasu niec nie pokazywały. trzymaj sie i niczym nie przejmuj- będzie dobrze!!!

a ja z każdą chwilą nabieram pewności, że i tym razem się nie udało. co prawda brzuch wczoraj bolał, dziś już nie, ale w nocy budziłam się i miałam mokro w gatkach. teraz też ciągle coś ze mnie leci i tylko patrzeć jak będzie innego koloru. ja już nadziei nie mam i kompletnie zrezygnowana jestem. widać nie jest mi dane być w ciąży...

przepraszam za smęcenie, ale komu innemu mogę się tak wygadać? płakać mi się chce, bulka w jelitach (to zawsze objaw na zbliżającą się @). do zadka wszystko jest. skoro z clo się nie udaje, to nigdy się już nie uda.
wiem, że póki nie ma @ jest nadzieja, ale ode mnie już ona odeszła. nie potrafię uwierzyć, że mogło się wkońcu udać. nie po takim czasie...

przepraszam...

Bunia- myśl pozytywnie! Trzymam kciuki za jutrzjsze testowanko! Oby były II krechy!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:

mama to chucham i dmucham w twoja strone i w strone buni - moze obie jutro zatestujecie ?? - kurcze ale bym chciała takiego niusa od was obu ze sa dwie kreseczki - 4 w sumie :tak::tak::tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też trzymam kciuki za dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
pralinka
to fluidki równiez dla ciebie kiedy powinnaś dostac @

mama, pralinka - jak przeczytałam cześc nagapalma to się zastanawiałam gdzieś tuy ja dojrzała - myslałam ze masz jakiego podgladacza kto jest zalogowany :-D:-D:-D

A ja siedzę z liśćmi kapusty na cycolach.....trochę pomaga :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hehe, fajny pomysł....:-D

Ponoć łagodzą ból i świąd, zalecenie mojej mamusi. Od kilku dni mam "mrówki" w piersiach...i nie wiem co jest, gdybym była w trakcie owu to rozumiem, a jestem po...:zawstydzona/y:

Czyżby objawy ciążowe?????????:-):-)

Witajcie Aguś i Karola !!!:tak:

mama ty torpeda jesteś z tym malowaniem normalnie :-D[/QUOTE
To prawda, mama jest niezniszczalna....:-D
Ładniutki suwaczek, motylku :tak: ja już też bym chciała dzidzię... :dry:

Motylku- gratuluję pięknych II kreseczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękny suwaczek i te imiona... śliczniusie:-):-):-)

A długo się staraliście o II kreseczki?.. Bo ja biorę anty teraz i się zastanawiam, czy jak odstawię to nie pojawią się problemy z zajściem... :dry:

Ja też mam podobne obawy, też niedługo odstawiam tabletki po długim czasie brania i nie mam pojęcia jak to będzie...?????????:sorry2:

Nie wytrzymałam i własnie zrobiłam test...
jedna kreska mocno wyraźna ale jest i druga, tylko że słabiutka...
Z tydzien temu tez robiłam test, z ciekawości i była tylko jedna gruba krecha,a teraz druga tylko ze słabo widoczna. No nic, poczekam do piątku kiedy powinien być @ i powtórzę raz jeszcze.
Az ciary mam

No to kochana w sumie gratuluję! Jak druga kreska jest widoczna, nawet jak jest słaba, to z tego co się orientuję, to jest fasolka!!!!!!!!!!!!! Oby w piątek się potwierdzilo....!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny
Ja jak pisałam przeniosłam sie czesciowo na 2012 starania przesunelismy na wrzesien chcemy najpierw kupic dom i mam nadzieje ,ze pod koniec sierpnia bedziemy mieli juz nasze gniazdko . Pisałam do Sol zeby mnie usuneła na z listy testujacych ale ciagle chce zostac na liscie staraczek tylko ,ze zaczynam od wrzesnia jesli moge ?
Mam nadzieje ,ze uda mi sie jeszcze zostac mamusia 2011 :)

Hej, Fleur! Mocno ci kibicuję, żeby się udało z twoimi planami! &&&&&&&&:-)
W sumie to jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji, z tym, że ja tutaj a ty w UK;-)

motylek miałam iśc pod prysznic, ale musze jeszcze pranie z pralki wyjąć i rozwiesić na ogródku więc czekam aż skońzy wirować bo nie chce taka mokra z pod prysznica na dwór lecieć bo mnie jeszcze jakieś choróbsko dopadnie... wiec czekam, ide wieszac i pod prysznic..

Ja sie wlasnie wykąpałam, jeszcze coś wszamię choć już późno i do wyrka.
Mam nadzieję, że w piątek @ nie będzie a za to będą dwie wyraźne.
Dobranoc dziewczęta :)

reklama
Dzięki dziewczyny, trzymajcie kciukasy :laugh2: Jestem mocno podekscytowana... :tak: Chociaż też mam wątpliwości, bo ostatnio coś kruchawo u nas było z finansami i nawet nie wiem, za co on miałby pierścionek kupić?... :sorry: A że oboje mamy dostępy do swoich kont, to pewnie bym zauważyła jakieś "dodatkowe wydatki"... Chociaż, kto wie?... Może jeszcze nie teraz w lipcu na rocznicę, ale ogólnie planuje "to" na ten rok jeszcze?... :laugh2:

Kciukasy mocno zacisniete;-) ewelacyjna wiadomosc
Wiesz jesli chodzi o pierscionek to dla chcacego nic trudnego...
Ja w zyciu bym nie pomyslala ze moj Mezus moze cos oszczedzic. A wiesz co On robil??
Jak ja mu dawalam kaske niby to na batonik, a to na napoj do pracy, a to na loda, to On to ws\ystko odkladal..:szok:
Dwa ray byl nawet przypadek ze potrzebowalam na gwalt pau stowek.. Powiedzial ze od kolegi pozyczy..
Potem jak oddawalismy to mowi ze kupi koledze za to 4paka piwa...
Okazalo sie ze to pozyczal nie od kolegi ale ze swojej skarbonki, a zamiast 4paka to dodatkowo kasioke tam wkladal. Uzbieal tak w 10 miesiecy 700zl...

Wlasnie wrocilam z pracki...
Nie wiem szczerze mowiac czy jwszcze ktos jest, podczytuje sobie dopiero, jakby cos to bede edytowala;-)

P.S. Okresu nadal brak:cool:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry