reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie wytrzymałam i własnie zrobiłam test...
jedna kreska mocno wyraźna ale jest i druga, tylko że słabiutka...
Z tydzien temu tez robiłam test, z ciekawości i była tylko jedna gruba krecha,a teraz druga tylko ze słabo widoczna. No nic, poczekam do piątku kiedy powinien być @ i powtórzę raz jeszcze.
Az ciary mam

Marta za to ja poległam na wyrku :-) smaczna kolacyjka była? ja coś mam ochotę na kebaba:-D dawnom nie jadła...
Jeszcze nadzieja jest, zobaczymy jutro,

Mama myślimy z K by w srode zrobić. Nie chcę się nakręcac ani robić nadzieji ale piersiaki czasem pobolewaja i brzusio czasem boli.

Spadam spać bo skurcze mnie męczą - trochę dzisiaj przesadziłam z noszeniem Karoli i teraz mam skutki własnej głupoty :-p :-( mam nadzieję ze nic nie będzie z tego gorszego :-(

A i zapomniałam wam powiedzieć że kole 18 rozmawiałam z Wisieńką - już spokojna zabierała się do oglądania "Kasi i Tomka" a nawet na koniec rozmowy się śmiała więc nie ma chyba tragedii a jutro ma iść do lekarza po L4 obojetnie na co ale mam nadzieję że jej wypisze, jak nie - bierze urlop na życzenie i w środę będzie u swojej ginki starać się o L4 żeby leżeć w domu w spokoju i ciszy :-)

reklama
Hej dziewczyny
Ja jak pisałam przeniosłam sie czesciowo na 2012 starania przesunelismy na wrzesien chcemy najpierw kupic dom i mam nadzieje ,ze pod koniec sierpnia bedziemy mieli juz nasze gniazdko . Pisałam do Sol zeby mnie usuneła na z listy testujacych ale ciagle chce zostac na liscie staraczek tylko ,ze zaczynam od wrzesnia jesli moge ?
Mam nadzieje ,ze uda mi sie jeszcze zostac mamusia 2011 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry