reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARY BETH a jak długi miałaś cykl ostatnio? Ja myślę że jak będziecie działać co 2 dni to powinniści trafić:tak::tak:
Ostatnio 35 dni. No, właśnie ja tak myślę, że co 2 dni wystarczy. ;-) A już się nastawiliśmy, że te 2 tygodnie będą pracowite... :-D:-D:-D

Motylek witaj;-)
Wiesz, ja juz tu kiedys pisalam ze ja nigdy nie wiem czego sie moge po nim spodziewac:tak:
To moj kochany Wariat jest;-)

Zreszta pierscionka nie dostalam ,ale to juz inna historia..
Mieszkalismy juz wtedy pare lat razem i szkoda mi bylo kasy na pierscionek... Wolalam do obraczek dolozyc, tym bardziej ze slub mielismy skromny...
I w koncu oswiadczyl sie bez niego.. Bo powiedzialam ze nie chce! I zapytal czy ma jutro pieniadze przyniesc ktore uzbieral...
Wiesz co pomyslalam??
Co z domu sprzedal???
Bo niby skad kasa???
W szoku bylam totalnym jak powiedzial ile i jak zaoszczedzil..

MALAPRALINKA no to fajnie.:-) Mój jak się oświadczał, to złamał nogę.:-D Ale to juz inna historia.

MARY BETH to do pracy i oby była owocna:-D:-D

Ja się już pożegnam DOBRANOC I PCHEŁKI NA NOC

BUNIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Motylek ,a to tez niezapomniane przezycie musialo byc:-D

Nika kolorowych;-)

a ja teraz i tak mam na obraczce pierscionek i kazdy mysli ze to zareczynowy:cool:
Bo obraczki od slubu z palca nie zdjelam...
a rozmiar uwaga...
20:eek:
wiec jak schudlam to musialam kupic pierscionek zeby ja przytrzymac.. I pierscionek kupilam 12 czy 13, jakos tak

Ostatnia edycja:
reklama
NARY-BETH- u nas wieczor spokojnie,mąż wyciszony przed tv siedzi a ja troche probuje polatac p necie bo pol dnia ponad malowalam i garnialam ta sypialnie i dzieci i inne rzeczy wiec teraz siedze na bb,ale zmeczenie daje znac,plecy mnie bla i prawa reka od machania walkiem...
Mam nadzieję, że odpoczniesz trochę, zapracowana kobieto. A Twój mąż faktycznie potrzebuje chyba tego wyciszenia. Jest facetem, to wiadomo, że nie będzie płakał, ale emocje w nim siedzą... Dobrze, że ma taką dobrą żonę jak Ty przy sobie... Przesyłam Wam pozdrowienia i życzenia spokoju.
Nika - dzięki! I dobrej nocki!
Tymczasem zmykam bo jakaś padnięta jestem... Dobranoc - miłych znów życzę Wam wszystkim!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry