reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARY BETH a jak długi miałaś cykl ostatnio? Ja myślę że jak będziecie działać co 2 dni to powinniści trafić:tak::tak:
Ostatnio 35 dni. No, właśnie ja tak myślę, że co 2 dni wystarczy. ;-) A już się nastawiliśmy, że te 2 tygodnie będą pracowite... :-D:-D:-D

Motylek witaj;-)
Wiesz, ja juz tu kiedys pisalam ze ja nigdy nie wiem czego sie moge po nim spodziewac:tak:
To moj kochany Wariat jest;-)

Zreszta pierscionka nie dostalam ,ale to juz inna historia..
Mieszkalismy juz wtedy pare lat razem i szkoda mi bylo kasy na pierscionek... Wolalam do obraczek dolozyc, tym bardziej ze slub mielismy skromny...
I w koncu oswiadczyl sie bez niego.. Bo powiedzialam ze nie chce! I zapytal czy ma jutro pieniadze przyniesc ktore uzbieral...
Wiesz co pomyslalam??
Co z domu sprzedal???
Bo niby skad kasa???
W szoku bylam totalnym jak powiedzial ile i jak zaoszczedzil..

MALAPRALINKA no to fajnie.:-) Mój jak się oświadczał, to złamał nogę.:-D Ale to juz inna historia.

MARY BETH to do pracy i oby była owocna:-D:-D

Ja się już pożegnam DOBRANOC I PCHEŁKI NA NOC

BUNIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Motylek ,a to tez niezapomniane przezycie musialo byc:-D

Nika kolorowych;-)

a ja teraz i tak mam na obraczce pierscionek i kazdy mysli ze to zareczynowy:cool:
Bo obraczki od slubu z palca nie zdjelam...
a rozmiar uwaga...
20:eek:
wiec jak schudlam to musialam kupic pierscionek zeby ja przytrzymac.. I pierscionek kupilam 12 czy 13, jakos tak

Ostatnia edycja:
reklama
NARY-BETH- u nas wieczor spokojnie,mąż wyciszony przed tv siedzi a ja troche probuje polatac p necie bo pol dnia ponad malowalam i garnialam ta sypialnie i dzieci i inne rzeczy wiec teraz siedze na bb,ale zmeczenie daje znac,plecy mnie bla i prawa reka od machania walkiem...
Mam nadzieję, że odpoczniesz trochę, zapracowana kobieto. A Twój mąż faktycznie potrzebuje chyba tego wyciszenia. Jest facetem, to wiadomo, że nie będzie płakał, ale emocje w nim siedzą... Dobrze, że ma taką dobrą żonę jak Ty przy sobie... Przesyłam Wam pozdrowienia i życzenia spokoju.
Nika - dzięki! I dobrej nocki!
Tymczasem zmykam bo jakaś padnięta jestem... Dobranoc - miłych znów życzę Wam wszystkim!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry