reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dopiero się obudziłam. Spałam jak zabita i chyba zaraz się położę znowu. To był dla mnie koszmarny dzień. W tej chwili nie ma juz plamienia i niech tak zostanie. Mam nadzieję, ze dzidzius się rozwija jak należy i jest gdzie ma być.
dziekuję wam za wsparcie, za kciuki i ciepłe myślenie a wierzącym za zdrowaśki.
mama, bibinka, ewcia 3004 dziękuję za ciepłe smski i duże wsparcie
Sol twój telefon to wybawienie, naprawdę mi pomógł

Marta za to ja poległam na wyrku :-) smaczna kolacyjka była? ja coś mam ochotę na kebaba:-D dawnom nie jadła...
Jeszcze nadzieja jest, zobaczymy jutro,

Mama myślimy z K by w srode zrobić. Nie chcę się nakręcac ani robić nadzieji ale piersiaki czasem pobolewaja i brzusio czasem boli.
MLDAM- no to &&&&&&& nadal zacisniete i oby do srody:tak:pozdrów K;-)
witam sie serdecznie co nowego slychac?nie ma szans was nadrabiac!!!!:-):-):-)
PALISSA- witaj,Motylek dzis robila test i ma 2 krechy:tak:jutro testuje Bunia a w srode Mlodam,a co u Ciebie??

MOTYLEK- mam nadzieje,ze zostaniesz z nami....

SOL- dobranoc...

AGNIESZKA,ZAPMARTA- narobilam sie,ale zadowolona jestem,chc troche nie myslalam "jednym" a do pietku i do pogrzebu jeszcze sporo czasu wiec trzeba sie czyms zająć..
FLEUR- zagladaj kiedy masz ochote i zycze Ci oczywiscie,zebys zostala mama jak najszybciej jak juz zaczniecie dzialania:happy2::happy2:

ja sie klade-KARALUCHY!!! :))I do jutra

WISIEŃKA- trzymaj sie i daj znac jutro co i jak po wizycie i bez L4 nie wychodz

BIBINKA- siostra,sciskam Cie:tak:;-)

tak sobie siedze i mysle ze jak by w tym miesciacu naprawde sie starala to juz bym odliczala dni do testowania ,,,@ma przyjsc 19stego to znaczy za 4 dni ,,a niestety jestem spokojna bo wiem ze nic nie bedzie po ostatniej fasolce miesiac mam odpoczac od staranek,,tak powiedziala pani doktor,,,niestety za miesiac was troche ponudze z moja niecierpliwoscio,

NIKA,ja juz dzis wymieklam na maxa, pobeczalam sobie ho ho ho

MAMA, eh to faktycznie trzeba czekac :( i bierzesz Zuzie na pogrzeb? ee chyba lepiej zeby jej tam nie bylo

LORELAIN eh. teraz to jest taka pogoda, ze o przeziebienie to nie ciezko

Moje Kochanie bedzie za godzine, jejjku jak wpadne w ramiona tak nie puszcze. Ciezko mi sie zrobilo. dobrze ze wraca moj za niedlugo to sie przytule

MLADAM dobronoc i kciuki zaciśnięte:tak:

MAMA pchełki na noc:-) Trzymaj się

MOTYLKU zostań z nami:tak:

WISIENKA myślami jestem z Tobą, wszystko będzie dobrze i bez L4 jutro nie wychodź

reklama
motylek to proszę uśmiech na buzi raz dwa :-D
Wisieńko - zawsze do usług :tak: Czasami dobrze po prostu z kimś chwilę pogadać :-D A teraz marsz do wyrka i lulamy lulamy bo musisz być na jutro wypoczęta a maleństwo potrzebuje spokojnego snu :tak: Buziam :-)

A ja zapomniałam powiedzieć pchły na noc :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry