reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dopiero się obudziłam. Spałam jak zabita i chyba zaraz się położę znowu. To był dla mnie koszmarny dzień. W tej chwili nie ma juz plamienia i niech tak zostanie. Mam nadzieję, ze dzidzius się rozwija jak należy i jest gdzie ma być.
dziekuję wam za wsparcie, za kciuki i ciepłe myślenie a wierzącym za zdrowaśki.
mama, bibinka, ewcia 3004 dziękuję za ciepłe smski i duże wsparcie
Sol twój telefon to wybawienie, naprawdę mi pomógł

Marta za to ja poległam na wyrku :-) smaczna kolacyjka była? ja coś mam ochotę na kebaba:-D dawnom nie jadła...
Jeszcze nadzieja jest, zobaczymy jutro,

Mama myślimy z K by w srode zrobić. Nie chcę się nakręcac ani robić nadzieji ale piersiaki czasem pobolewaja i brzusio czasem boli.
MLDAM- no to &&&&&&& nadal zacisniete i oby do srody:tak:pozdrów K;-)
witam sie serdecznie co nowego slychac?nie ma szans was nadrabiac!!!!:-):-):-)
PALISSA- witaj,Motylek dzis robila test i ma 2 krechy:tak:jutro testuje Bunia a w srode Mlodam,a co u Ciebie??

MOTYLEK- mam nadzieje,ze zostaniesz z nami....

SOL- dobranoc...

AGNIESZKA,ZAPMARTA- narobilam sie,ale zadowolona jestem,chc troche nie myslalam "jednym" a do pietku i do pogrzebu jeszcze sporo czasu wiec trzeba sie czyms zająć..
FLEUR- zagladaj kiedy masz ochote i zycze Ci oczywiscie,zebys zostala mama jak najszybciej jak juz zaczniecie dzialania:happy2::happy2:

ja sie klade-KARALUCHY!!! :))I do jutra

WISIEŃKA- trzymaj sie i daj znac jutro co i jak po wizycie i bez L4 nie wychodz

BIBINKA- siostra,sciskam Cie:tak:;-)

tak sobie siedze i mysle ze jak by w tym miesciacu naprawde sie starala to juz bym odliczala dni do testowania ,,,@ma przyjsc 19stego to znaczy za 4 dni ,,a niestety jestem spokojna bo wiem ze nic nie bedzie po ostatniej fasolce miesiac mam odpoczac od staranek,,tak powiedziala pani doktor,,,niestety za miesiac was troche ponudze z moja niecierpliwoscio,

NIKA,ja juz dzis wymieklam na maxa, pobeczalam sobie ho ho ho

MAMA, eh to faktycznie trzeba czekac :( i bierzesz Zuzie na pogrzeb? ee chyba lepiej zeby jej tam nie bylo

LORELAIN eh. teraz to jest taka pogoda, ze o przeziebienie to nie ciezko

Moje Kochanie bedzie za godzine, jejjku jak wpadne w ramiona tak nie puszcze. Ciezko mi sie zrobilo. dobrze ze wraca moj za niedlugo to sie przytule

MLADAM dobronoc i kciuki zaciśnięte:tak:

MAMA pchełki na noc:-) Trzymaj się

MOTYLKU zostań z nami:tak:

WISIENKA myślami jestem z Tobą, wszystko będzie dobrze i bez L4 jutro nie wychodź

reklama
motylek to proszę uśmiech na buzi raz dwa :-D
Wisieńko - zawsze do usług :tak: Czasami dobrze po prostu z kimś chwilę pogadać :-D A teraz marsz do wyrka i lulamy lulamy bo musisz być na jutro wypoczęta a maleństwo potrzebuje spokojnego snu :tak: Buziam :-)

A ja zapomniałam powiedzieć pchły na noc :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry