Tonya
Zadowolona z życia :)
Wpadłam po południu na chwilę i faktycznie była to tylko chwilka, nie dam rady teraz nadrobić wszystkiego....jak tam Wisienka?
Motylek a zly humor już ci minął?
Motylek a zly humor już ci minął?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pralinka ale mnie rozbawiłaś,dziękuję
No to już chyba oficjalnie mogę napisać że : bb77,mama99 , burza77, mama_77 , mama77, aniabb77 - to ta sama osoba - troll. Mam nadzieję że ta sprawa zostanie szybko zakończona przez adminów bo już jest w toku. I przez takie właśnie osoby są problemy z zaufaniem na forum czemu się wcale nie dziwię.
Nadmienić tu muszę że niektóre osoby - nie będę wytykała palcami - dosyć nieładnie napadały na motylka twierdząc ze jest oszustką co trzeba tu zdementować i proszę o traktowanie motylka jak normalnego członka naszego forum
rozmawiałam z Wisieńką - już spokojna zabierała się do oglądania "Kasi i Tomka" a nawet na koniec rozmowy się śmiała więc nie ma chyba tragedii a jutro ma iść do lekarza po L4 obojetnie na co ale mam nadzieję że jej wypisze, jak nie - bierze urlop na życzenie i w środę będzie u swojej ginki starać się o L4 żeby leżeć w domu w spokoju i ciszy :-)