reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadłam po południu na chwilę i faktycznie była to tylko chwilka, nie dam rady teraz nadrobić wszystkiego....jak tam Wisienka?
Motylek a zly humor już ci minął?

reklama
AGNIESZKO ja też niedlugo spać. Jutro o 8 do pracy, potem się zapisać do gina. Także w domu będę późno.

TONYA tak jakby:tak:

MARY dobranoc:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez nie dam rady nadrobić wszystkiego, mam nadzieję, że z Wisienką i jej aniołkiem wszsytko ok. No i trzeba trzymać kciuki za Bunię :-):-):-) Fajnie by było jakby codziennie wieści o fasolkach przychodziły, od razu poziom nadziei mi sie podnosi...
Mama a jak wy się trzymacie? Twój mężuś jakoś sobie radzi?
Uciekam spać, bo zarywam stanowczo za dużo nocek ostatnio...Spokojnej nocy zyczę wszystkim i udanego początku dnia ;-)

Ostatnia edycja:
BUNIA dobrej nocki.:tak:

AGNIESZKO mały juz spi? Ehh, nie moge sie dczekać takiego maluszka:-)

Motylku tak mały już śpi od ładnych 3 godzinek:)
Teraz to już z górki motylku i śmiało możesz myśleć o wyprawce dla fasolki którą nosisz pod serduchem :tak:

No nic idę spać...Dobranoc wszystkim i kolorowych...

reklama
No to już chyba oficjalnie mogę napisać że : bb77,mama99 , burza77, mama_77 , mama77, aniabb77 - to ta sama osoba - troll. Mam nadzieję że ta sprawa zostanie szybko zakończona przez adminów bo już jest w toku. I przez takie właśnie osoby są problemy z zaufaniem na forum czemu się wcale nie dziwię.
Nadmienić tu muszę że niektóre osoby - nie będę wytykała palcami - dosyć nieładnie napadały na motylka twierdząc ze jest oszustką co trzeba tu zdementować i proszę o traktowanie motylka jak normalnego członka naszego forum :tak:

O_O burza?! Kurka flak, z tego co pamiętam co kilka razy z nią pisałam na forum, ona albo próbowała zajść w ciąże, albo miała z tym jakieś problemy... nie pamiętam już...
no cóż, masakra. Się trolostwo szerzy kurna nawet na takich forach...
ale masz racje że potem zaufać nikomu wkoło nie można i każdy się trzyma tych osób które już zna.

rozmawiałam z Wisieńką - już spokojna zabierała się do oglądania "Kasi i Tomka" a nawet na koniec rozmowy się śmiała więc nie ma chyba tragedii a jutro ma iść do lekarza po L4 obojetnie na co ale mam nadzieję że jej wypisze, jak nie - bierze urlop na życzenie i w środę będzie u swojej ginki starać się o L4 żeby leżeć w domu w spokoju i ciszy :-)

trzymam kciuksy za L4 tak jak już pisałam wcześniej i cieszę się że wszystko się dobrze skończyło. Teraz to już tylko coco jambo i do przodu
ja trochę się pospałam popołudniu ale myślałam że nie usnę... mam taki katar że zasypiałam z otwartymi ustami ale sekundę później z takiego jeszcze półsnu mnie wyrywało moje własne CHRAPANIE...

na egzamin jutro nie idę, ani na ten piątkowy też nie. Mam zwolnienie lekarskie więc jest luz. Zdam je we wrześniu albo i nie zdam tylko pieprznę studiami bo tak między Bogiem a prawdą to już mam naprawdę dosyć >.<

rozmawiałam dziś z jedną z koleżanek które mam na Wyspach - odrobinę posunęłam do przodu nasz październikowy wyjazd :D

BUNIA!!!!! Gwiazdo moja!!! masz kciuki na rano &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a jeśli o mnie chodzi to majty mokre ale śluz wodnisty więc czekam na @
temp sobie skacze, jajnik lewy kłuje i zaczęło mi jakiś czas temu w brzuchu bulkać.
masakra....

motylku kochany - jak tam? Emocje opadły już trochę? ^^

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry