reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadłam po południu na chwilę i faktycznie była to tylko chwilka, nie dam rady teraz nadrobić wszystkiego....jak tam Wisienka?
Motylek a zly humor już ci minął?

reklama
AGNIESZKO ja też niedlugo spać. Jutro o 8 do pracy, potem się zapisać do gina. Także w domu będę późno.

TONYA tak jakby:tak:

MARY dobranoc:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez nie dam rady nadrobić wszystkiego, mam nadzieję, że z Wisienką i jej aniołkiem wszsytko ok. No i trzeba trzymać kciuki za Bunię :-):-):-) Fajnie by było jakby codziennie wieści o fasolkach przychodziły, od razu poziom nadziei mi sie podnosi...
Mama a jak wy się trzymacie? Twój mężuś jakoś sobie radzi?
Uciekam spać, bo zarywam stanowczo za dużo nocek ostatnio...Spokojnej nocy zyczę wszystkim i udanego początku dnia ;-)

Ostatnia edycja:
BUNIA dobrej nocki.:tak:

AGNIESZKO mały juz spi? Ehh, nie moge sie dczekać takiego maluszka:-)

Motylku tak mały już śpi od ładnych 3 godzinek:)
Teraz to już z górki motylku i śmiało możesz myśleć o wyprawce dla fasolki którą nosisz pod serduchem :tak:

No nic idę spać...Dobranoc wszystkim i kolorowych...

reklama
No to już chyba oficjalnie mogę napisać że : bb77,mama99 , burza77, mama_77 , mama77, aniabb77 - to ta sama osoba - troll. Mam nadzieję że ta sprawa zostanie szybko zakończona przez adminów bo już jest w toku. I przez takie właśnie osoby są problemy z zaufaniem na forum czemu się wcale nie dziwię.
Nadmienić tu muszę że niektóre osoby - nie będę wytykała palcami - dosyć nieładnie napadały na motylka twierdząc ze jest oszustką co trzeba tu zdementować i proszę o traktowanie motylka jak normalnego członka naszego forum :tak:

O_O burza?! Kurka flak, z tego co pamiętam co kilka razy z nią pisałam na forum, ona albo próbowała zajść w ciąże, albo miała z tym jakieś problemy... nie pamiętam już...
no cóż, masakra. Się trolostwo szerzy kurna nawet na takich forach...
ale masz racje że potem zaufać nikomu wkoło nie można i każdy się trzyma tych osób które już zna.

rozmawiałam z Wisieńką - już spokojna zabierała się do oglądania "Kasi i Tomka" a nawet na koniec rozmowy się śmiała więc nie ma chyba tragedii a jutro ma iść do lekarza po L4 obojetnie na co ale mam nadzieję że jej wypisze, jak nie - bierze urlop na życzenie i w środę będzie u swojej ginki starać się o L4 żeby leżeć w domu w spokoju i ciszy :-)

trzymam kciuksy za L4 tak jak już pisałam wcześniej i cieszę się że wszystko się dobrze skończyło. Teraz to już tylko coco jambo i do przodu
ja trochę się pospałam popołudniu ale myślałam że nie usnę... mam taki katar że zasypiałam z otwartymi ustami ale sekundę później z takiego jeszcze półsnu mnie wyrywało moje własne CHRAPANIE...

na egzamin jutro nie idę, ani na ten piątkowy też nie. Mam zwolnienie lekarskie więc jest luz. Zdam je we wrześniu albo i nie zdam tylko pieprznę studiami bo tak między Bogiem a prawdą to już mam naprawdę dosyć >.<

rozmawiałam dziś z jedną z koleżanek które mam na Wyspach - odrobinę posunęłam do przodu nasz październikowy wyjazd :D

BUNIA!!!!! Gwiazdo moja!!! masz kciuki na rano &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a jeśli o mnie chodzi to majty mokre ale śluz wodnisty więc czekam na @
temp sobie skacze, jajnik lewy kłuje i zaczęło mi jakiś czas temu w brzuchu bulkać.
masakra....

motylku kochany - jak tam? Emocje opadły już trochę? ^^

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry