reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sorbuś - staram sie spacerować ..... tylko potem jak usiąde na dupce to nie wiem jak mam na Imię he he eh ze zmeczenia ..... dzisiaj też chciałam iść ale jakoś nie mam ochoty :( jestem zła jak nie powiem co bo mieszkanie dalej nie zdane koleś działa mi na nerwy ..... nikt nie ma czasu odebrać kluczy .... powiedziałam ze jak naprawde sie zdenerwuje to te klucze oddam sąsiadce i tyle ..... ehhh

reklama
Cześc Malapralinka... wiem ale na ciążę to przecież za wcześnie bo dopiero co owulka była, chyba:zawstydzona/y:

Ja z innej beczki-zastanawiam się nad kupnem wypiekacza do chlebka. Ma może ktoraś-warto??

kurna jaka jestem zła na szefa męża - zaraz mnie *** jasny strzeli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nawet mi sie pisac nie chce o tym ale wykorzystuje go jak nie wiem - jak ten mój chłop sie nie odezwie to ja chyba tam pojade :angry::angry::angry::angry:

jsorbek - jasne, że możesz :tak: Przecież mówiłam, że DLA PRZYJACIÓŁ :tak: :laugh2:
Agatek - nie mam wypiekacza co prawda, ale też jestem ciekawa :tak:
Malapralinka i Monia55 - witajcie Kochane :*
Szczęśliwa - no, nie denerwuj się tylko :tak: Miej gościa w głębokim poważaniu, to jemu powinno zależeć :tak:

kurna jaka jestem zła na szefa męża - zaraz mnie *** jasny strzeli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nawet mi sie pisac nie chce o tym ale wykorzystuje go jak nie wiem - jak ten mój chłop sie nie odezwie to ja chyba tam pojade :angry::angry::angry::angry:

Bo chłopy tak mają, że się czasem boją odezwać... Ja bym się nie patyczkowała na jego miejscu, cokolwiek się stało... Najgorzej to dawać się wykorzystywać... :dry:

Karola no własnie ;-) dlatego pytałam - dzieki :-)

szcześliwa - odpoczywaj kochan i sie nie denerwuj choc wiem łatwo sie mowi ja właśnie tez mam mega wkurw... ale staram sie zrelaksowac

robi go w balona z nadgodzinami - ma niby stala pensję ale umowa była taka ze nadgodziny płaci - umawiali się ze pracuja po 8 godzin ewentualnie po 9 a teraz robili po 10 i ten *** mu powiedział ze się z zima wyrównało jak po 8 robili :wściekła/y::wściekła/y: - szlag mnie trafi zaraz

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry