reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama no poszłam a tam mi powiedzieli że policjant miał pilny wyjazd w interwencji i mam przyjść w poniedziałek przed pracą na 8:30 więc zobaczymy a z gradem masakra kamila koledze okno w domu pobiło a sąsaidowi w dość nowym mercedesie całą szybe tylnią pobiło w drobny mak także masakra jeszcze takiego gradu nie widziałam masakra co sie z ta pogoda dzieje

Aga już zaglądam :)

Marylka, mnie też smutno mi, ale dziś smutasy a jutro głowa do góry. Nowy cykl - nowa nadzieja.

Ja miałam przez pół nocy mega biegunkę. Zrobiłam sobie kanapeczki z ogórkiem małosolnym i popiłam wodą. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Namęczyłam się nieźle.
Idę zaraz do apteki niech mnie poratują, bo jestem super osłabiona.

mama, dobrze, że nocka przespana i Domi się tak nie męczył. Karol ma mały basenik na balkonie i też radości dużo.

miłego dnia dziewczyny. Odezwę się później jak mi będzie lepiej.

mama strasznie się cieszę że pomogłam :tak: :laugh2: u mnie waga na razie stio bo coś leniwa jestem w tym tyg, ale przynajmniej STOI a nie wraca do poprzedniego stanu :sorry: :laugh2:

marylko jutro po wizycie w salonach upiększających na pewno zrobi Ci się lepiej! :tak: Ja wczoraj zmieniłam kolor włosów i ścięłam się i teraz nie mogę się na siebie napatrzeć w lustrze tak mi się podoba :tak: :laugh2: I od razu humor lepszy! :tak:

Agatko - ja brałam trochę ponad 2 lata ale ze mną jest pokręcona sprawa booo my się tak właściwie nie staramy ^^ Jakoś tak wyszło że w tym cyklu były przytulanka w dni płodne no i jak już tak wyszło to w zasadzie mogło by Coś z tego być :)
Wiesz Badylinko-ponoć niestarać się to najlepsza metoda na dzidzi :-) my się właśnie niestaraliśmy :-)
Męzuś stwierdził że teraz to nic nie porobi bo leniwy bedzie :-)

Witam wszystkie dziewczynki, które wlasnie dołączyly:)

Cośik pracować mi się nie chce...
No i juz humor mi sie pogorszył:(( Doczytalam ze grube krechy na owulacyjnym przez kilka dni oznaczają że nie pękł pęcherzyk:( A odwolałam wszystkie monitoringi u mojego ginka bo jak lewy jajnik bez jajowodu to nic nie robimy, I teraz nie mam nawet jak sprawdzic czy pękł czy nie... Jak nie to dupa i znowu się cykl wydluży...

To co marylka upijamy się razem??

reklama
A dzisiaj już lepiej.
Wież ze urlop do Pl nie wypali ale już się chyba z tym pogodziłam,jutro idę na zakupy i myślę że smutek zniknie:))))
A co u Ciebie?
Cieszę się że mogę sobie tu z wami popisać !!
A u mnie "stara bieda" :laugh2: Na 12:30 do pracy, a od 20:00 weekend w końcu upragniony :tak: mamy z G. wolny domek, bo nasi współlokatorzy pojechali na tydzień do PL na urodziny babci :tak: Włoski wczoraj podcięłam i mam nową fryzurkę i kolor :laugh2: Ogólnie pozytywne nastawienie do świata dzisiaj :tak:

Ja też się cieszę, że mogę z Wami popisać :tak: zawsze mi to humorek poprawia :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry