maryla86
Fanka BB :)
dzięki wiem że czekałaś razem zemną na wuynik a tu nawet testu nie zdazyłam wyjąć ale już mi troche przeszło i czuje sie lepiej ale kebaba sobie dziś nie odmówie o nie nie ma szans no i marzec tez może byćWITAM WSZYSTKIE BABECZKI
Marylka no tak mi przykro... tule Cię całym sercem... wiec jednak będziesz marcówką razem z mamą... trzymaj sie dzielnie kobietko :*
ach Ci faceci znam to mój kamil miał tak w poprzedniej pracy ale teraz sie nauczył tylko czesem mnie przeraża i to ja sie boje że go zwolnią ale odpukac raczej nie no a poprzednią prace on uwielbiał ale musiał dojezdżać codzennie i wstawać o 6 a wracał o 22 albo 24 najwcześniej o 20 był i za dojazdy musiał płacić i wogule zdrowie tam stracił bo młody chłop 29 lat a z kręgosłupem ma problemySorbuś - ja to znam tylko ze Krzysiek robi u prywaciarza .... tak płaci im na godzine a teraz sobie zażyczył prace na akrod w tym upale gdzie kropli wody im nie da ..... i wkurza mnie to ze za każdym razem jak trzeba zostać to do kogo sie zwraca do Krzyśka a spróbował by odmówić to nie ma pracy .... a niestety Krzysiek jest taki ze uwielbia tam pracować wiec nie chciałby zeby go zwalniał ......
A ten potem mi przyłazi do domu zajechany i narzeka wiec mu powiedziałam po co mi to mówisz ?? powiedz to swojemu szefowi .....
żeby żadna pokrzywdzona nie była to spotkamy sie w połowie drogiMarylka to zaglądnę wieczorkiem przy piwku)
a Ty przyjedziesz do mnie rodzić czy ja do Ciebie??
Ostatnio edytowane przez moderatora: