reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć!

Marylka przykro mi bardzo następny cykl będzie lepszy. Będę trzymać kciuki!!!

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. Tak mnie korciło, że nie wytrzymałam. Choć wiem, że trochę za szybko bo dzisiaj mam 24 dzień cyklu. Wyszedł oczywiście negatywny, ale czego można było się spodziewać. W każdym razie czekam na @ mam nadzieję, że przyjdzie 15.06 albo w ogóle. Pozdrawiam i uciekam się uczyć do egzaminów.

reklama
Monia no wasnie, chyba;-)
Ja dopiero od przyszlego cyklu bede stosowala testy..
Narazie mam 5 a jeszcze dostane, ale nie wiem ile:tak:
Zreszta moj ginekolog kazal sie od 7 dc wstrzymac mezczyznie a potem 12dc zaczac staranka...
Wiec tak czy tak w ten spoosob bedziemy robili, ale z testow tez skorzystam, a co mi tam

Asmi jak sie nie myle to ja tego samego dc robilam pierwszy:-)
Poprzednim razem to mi jakos po 30dc wyszedl pozytywny dopiero...
Tak wiec to ze masz - to jeszcze nic nie znaczy, kciukasy nadal zacisniete:-)

Widze jakis dzisiaj nerwowy ranek...
Nie stresujcie sie dziewczeta to nie warto;-)

Ja dzisiaj ostatni dzien L4, niebo bezchmurne i korci mnie jak cholea zeby wszystko zostawic i myk na dzialeczke:-)

O kurcze:szok:
Zobaczcie ile mam do testowania..
Tyle to ja napewno nie bede czekala:-D

Ostatnia edycja:
Marylka, mnie też smutno mi, ale dziś smutasy a jutro głowa do góry. Nowy cykl - nowa nadzieja.

Ja miałam przez pół nocy mega biegunkę. Zrobiłam sobie kanapeczki z ogórkiem małosolnym i popiłam wodą. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Namęczyłam się nieźle.
Idę zaraz do apteki niech mnie poratują, bo jestem super osłabiona.

mama, dobrze, że nocka przespana i Domi się tak nie męczył. Karol ma mały basenik na balkonie i też radości dużo.

miłego dnia dziewczyny. Odezwę się później jak mi będzie lepiej.
już mi troche lepiej najgorzej była z samego rana teraz już sie uspokoiłam ale redsa wieczorem i hod doga albo kebaba sobie dziś nie odpuszcze i dzięki za wsparcie

A dzisiaj już lepiej.
Wież ze urlop do Pl nie wypali ale już się chyba z tym pogodziłam,jutro idę na zakupy i myślę że smutek zniknie:))))
A co u Ciebie?
Cieszę się że mogę sobie tu z wami popisać !!
a przykro mi że z urlopiku nici :(:(

Witam wszystkie dziewczynki, które wlasnie dołączyly:)

Cośik pracować mi się nie chce...
No i juz humor mi sie pogorszył:(( Doczytalam ze grube krechy na owulacyjnym przez kilka dni oznaczają że nie pękł pęcherzyk:( A odwolałam wszystkie monitoringi u mojego ginka bo jak lewy jajnik bez jajowodu to nic nie robimy, I teraz nie mam nawet jak sprawdzic czy pękł czy nie... Jak nie to dupa i znowu się cykl wydluży...

To co marylka upijamy się razem??
pewno upijem sie razem objem a potem razem zaciązymy :) a co :) a potem to już tylko będziem sie na porodówce przekrzykiwac :)

WITAM WSZYSTKIE BABECZKI
Marylka no tak mi przykro... tule Cię całym sercem... wiec jednak będziesz marcówką razem z mamą... trzymaj sie dzielnie kobietko :*

Sorbuś - ja to znam tylko ze Krzysiek robi u prywaciarza .... tak płaci im na godzine a teraz sobie zażyczył prace na akrod w tym upale gdzie kropli wody im nie da ..... i wkurza mnie to ze za każdym razem jak trzeba zostać to do kogo sie zwraca do Krzyśka a spróbował by odmówić to nie ma pracy .... a niestety Krzysiek jest taki ze uwielbia tam pracować wiec nie chciałby zeby go zwalniał ......
A ten potem mi przyłazi do domu zajechany i narzeka wiec mu powiedziałam po co mi to mówisz ?? powiedz to swojemu szefowi .....

Ostatnia edycja:
Sorbuś - ja to znam tylko ze Krzysiek robi u prywaciarza .... tak płaci im na godzine a teraz sobie zażyczył prace na akrod w tym upale gdzie kropli wody im nie da ..... i wkurza mnie to ze za każdym razem jak trzeba zostać to do kogo sie zwraca do Krzyśka a spróbował by odmówić to nie ma pracy .... a niestety Krzysiek jest taki ze uwielbia tam pracować wiec nie chciałby zeby go zwalniał ......
A ten potem mi przyłazi do domu zajechany i narzeka wiec mu powiedziałam po co mi to mówisz ?? powiedz to swojemu szefowi .....

I to jest właśnie to kijowe podejście chyba wszystkich których znam... Nie odmówię, bo mnie zwolnią... Sama niestety też tak mam i pracodawcy to wykorzystują, smutne, ale prawdziwe... :dry:

witam w ten upalny dzień :-)

Marylko bardzo mi przykro że przyszła @ :-:)wściekła/y:
Sorbuś nie denerwuj się nie możesz się denerwować w Twoim stanie
szczęśliwa Agnieszko jak się dziś czujesz??? katarek przeszedł??

jak się czują nasze ciężarówki??? pewnie ciężko w takie upały :-(

witam nowe dziewczyny :-)

Marylka to zaglądnę wieczorkiem przy piwku:))
a Ty przyjedziesz do mnie rodzić czy ja do Ciebie??

reklama
Ja uciekam..
Mezus chce lapka:-(

Brzuch mnie boli malpowo, ale tak boli juz 3 dzien... Ta niepewnosc kiedy przyjdzie jest najgorsza...
A w niedziele mnie czeka wazny dzien..
Bede na "imprezie" podawala do stolu. Bardzo wazny obiad, mialam w planach biale spodnie, ale chyba nie zaryzykuje:-(

Do potem laseczki;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry