reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A u mnie "stara bieda" :laugh2: Na 12:30 do pracy, a od 20:00 weekend w końcu upragniony :tak: mamy z G. wolny domek, bo nasi współlokatorzy pojechali na tydzień do PL na urodziny babci :tak: Włoski wczoraj podcięłam i mam nową fryzurkę i kolor :laugh2: Ogólnie pozytywne nastawienie do świata dzisiaj :tak:

Ja też się cieszę, że mogę z Wami popisać :tak: zawsze mi to humorek poprawia :tak:

Sergevna to super:)))
Cieszę się że pozytywne nastawienie do świata jest i tak 3maj :))

Uciekam na to śniadanko,nie długo do was zajrzę:-)

reklama
Agnieszka czemu urlop nie wypali ??? :-( Przykro mi ale dobrze ze tak sobie z tym świetnie radzisz :tak:

cześć seergevna - napisz mi pl;iss jak masz na imie nie moge zapamiętać twojego niku :zawstydzona/y:

mama dobrze ze sie wyspaliście i że Domis lepiej - ty to szykuj jeszcze jeden soczek dla Sorbusia bo juz do basenu pedzę

Czesc kochane :):)
Sorbuś - ja nie chodze kochana do miasta tylko na zakupy bardzo lubie oglądać a po 2 zawsze robie niespodzianke Krzyśkowi i go odwiedzam :):) potem jak mi sie chce to ide do Mamusi mojej do pracki na kawusie :):) tam mam też koleżanki wiec jakoś staram sie wykorzystac czas :) bo w domku to można jajko znieść :p:p:p:p:p
U mnie znów upał szok .....
Dobrze ze zajrzałam wczoraj do skrzynki bo ja jestem w komisji wyborczej :):):) i kurde był list ze o 17 mam zebranie he he wiec szybko sie wyszykowałam i migiem popędziłam .... w poniedziałek mam szkolenie :/ a 17 znów zebranie no i 20 wybory :):):)

Agnieszka czemu urlop nie wypali ??? :-( Przykro mi ale dobrze ze tak sobie z tym świetnie radzisz :tak:

cześć seergevna - napisz mi pl;iss jak masz na imie nie moge zapamiętać twojego niku :zawstydzona/y:

mama dobrze ze sie wyspaliście i że Domis lepiej - ty to szykuj jeszcze jeden soczek dla Sorbusia bo juz do basenu pedzę

Karolina jestem, miło mi :tak: :laugh2: Dla przyjaciół Karola :tak: :laugh2:

Karola mi tez bardzo miło - mogę się tak zwracać do ciebie ?? :zawstydzona/y: rozumiesz o co mi chodzi :-)

cześć Szczęśliwa to taki żarcik mały był pewnie że sobie spaceruj - a zazdroszczę ci bardzo bo ja w tej robocie non stop :baffled:

monia ja moge w domu dopiero :sorry2:

badylinka
i co tam w DDTVN mówili o tym powrocie ??

agnieszka - wiesz - ja się o względy nie prosiłam tym bardziej że przez te względy leżałam dłużej niż powinnam a ja mam fobie odnośnie szpitali i pobyt tam był dla mnie koszmarem :dry: Marcin przyszedł w białym na salę bo miał do wyboru - fartuch lekarski albo ten durny szlafroczek - wybrał swoje ciuchy - tym bardziej dobrze zrobił bo przy próżnociągu oficjalnie powinni go wyprosić z sali a tak nikt się nie przyczepił że będzie zawadzał a wręcz pomagał :tak: Położna mnie dwa razy do pionu ustawiała bo byłam już nieprzytomna - trzeci dzień bez snu to można na ryj padać - nie? :-D A jedyne co się wydarłam to na tego lekarza podczas porodu i wcześniej na męża jak przyjechał półtorej godziny po moim telefonie że teraz to może stąd wy... :-D Nie wiem o co komon - ja znieczulenia nie brałam bo się panicznie boję tej igły w plery wbijanej i aż tak bardzo nie bolało - niekiedy okres miałam gorszy :sorry: A później jak słyszałam z porodówki jak się drą niektóre to się zastanawiałam czy im czasem cesarki na żywca nie robią :-D

mama - pewnie że wierzę że będziesz marcówką :tak: Tak jak i Marylka i inne dziewczyny :-D

monia - a komu się pracować chce? Ja cudem skończyłam sprzątać - mam takiego niechciaja - u mnie upał daje po dupie - 35 stopni a w słoneczku do 42 - paranoja :dry: Dobrze że Karolę rano wysmarowałam mleczkiem z filtrem :tak:

reklama
Witam wszystkie dziewczynki porannie:) I kawusiowo oczywiście:)

Na początek chciałam powiedzieć że kciuki pomogły:):) Okazało się że ząbek jest martwy i tylko wygląda na popsuty i nic a nic nie bolało:))) A najlepsze jest to że pani mówiła że on był leczony kanałowo a ja się twardo upierałam że napewno nie był bo nie pamiętam a podobno to bardzo boli więc bym pamiętala! No i okazało się że pani miala rację:zawstydzona/y:

Sol super mialaś poród:) Ja też bym chciała rodzić w jedynce ale u mnie w Lublinei to się chyba płaci... w sumie to nei mam pojęcia... Moja siostra rodziła w Wołominie i tam miała super bo swoją położną i oddzielne sale porodowa i poporodową... Ale 2 godz jazdy a 3 w korkach to ja ryzykowac nie będę... Ale jak już zafasolkuję to się pointeresuję:)) Wiem że w tym szpitalu w którym jest mój doktorek to nie ma nawet odwiedzin na sali...

Słuchajcie mam jeszcze pytanie. Używała któraś z Was testów owulacyjnych?? Bo mi już 4 dzień wychodzą 2 krechy!! Owulka już raczej była bo 4 dzie wyższa tempka... To co one zepsute jakieś są???

hej hej dzień dobry umieeeeeeeeram dalej
w zasadzie wczoraj po amolu było cudnie... wygrzało mi wszystko co się dało, rano obudziłam się z bolącym gardłem ale czystym nosem :) ale już po pół godzinie było wszystko jak wczoraj.... smarcze, łzawię i kicham...
sorbuś - mnie się wydaje że moni chodziło o testy owu ^^
Lor - kanałowe boli ale tylko w kilku momentach. Bo pani musi Ci np zmierzyć długość kanału i ten moment boli. Nie ma się co bać!! :D

ja muszę jechać dzisiaj do mamy do pracy bo sobie nie wzięła jakichś dokumentów.... ==" masakra... nie dadzą człowiekowi pochorować spokojnie :/

Kotus a wiesz ze na owulacyjnych wychodza takie krechy tez przy ciazy??;-)

Badylinka
Jak w nosie Ci cos jeszcze siedzi to 3x dziennie inhalacje. Woda + sol

Witam nowe dziewczyny:-)

Witam sie z "ranca":-)

Marylka
przykro mi ze w tym cyklu sie nie udalo...
Przyszly bedzie nasz;-)
Ja to juz bym chciala dostac @ i zaczac na nowo staranka...
Dzisiaj na tescie znowu jedna krecha..
Dzisiaj 29dc cyli jednak po tabletkach nie wiadomo kiedy przyjdzie...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry