reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć kobitki! :-)
jak:-) tam samopoczucie w kolejny upalny dzionek???
ja po pracy wleciałam do domu i po chwili kąpu kąpu, byłam normalnie taka meciona ze hej.
zjadłam sobie samotnie zupkę ogórkowa i... spałam 1,5 godziny - obudzil mnie mezus telefonek;-) a cio tam u Was>?
ide poczytam kilka ostatnich stron ;)

reklama
Dalej niccccccccccccc. Chyba się też gdzieś loguje-i tam sprawdza. Czemu ja tam nie mam dostępu-ojojoj
AGATEK nie denerwuj się tak - doczekasz się:tak::tak:
chciałabym już wiedzieć. Choć może-do 3razy sztuka i ten trzeci telefon to będzie "trafiony-zatopiony"?? :-) Jak dzię się nie dowiem-to jutro inna zmiana może mi nie podać wyników :-(

Lorelain-supcio że wycieczka udana :-) pogoda Wam dopisała.

Mati zrobił właśnie sam z siebie siku na nocnik i po wszystkim bił brawo !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Lor ja się własnie martwię o to , ze powie to ale moja firma mieści sie na sląsku a ja z Wro więc jak oni mi zapewnia inne stanowisko, ja bym nawet chciała bo co ja będe robić sama przez pół dnia:szok:No zobaczymy
Agatek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jutro co nie odbierzesz ich na papierku?????
mlodam witaj jak tam wytrzymałaś:-D
nikusiu bo ja miła jestem na ogół tylko przez te warjacje z @ i testami tak świrowałam:-DOd Imbiru mam zgagę:-Dto znaczy zawsze miałam bo gigerze a to piwo z imbirem ale po chińszczyznie nie więc może pomorze. Teraz się czuję dobrze, i już nie pamietam o mdłościach a jeszcze ta drzemka mnie zreanimowała:-D

Tak Lorelain - Gliwice :-) ucałuj syncia za piękne siku do nocniczka :-)

Agatek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jutro co nie odbierzesz ich na papierku?????
nio właśnie nie. Pracuję sobie w domku (gliwice), do biura (k-ce) jeżdzę tylko 2razy w tyg-a bylam wczoraj i dziś. Kolejny raz za tydz koło wtorku. Więc muszę wiedzieć ;-)

Lor ja się własnie martwię o to , ze powie to ale moja firma mieści sie na sląsku a ja z Wro więc jak oni mi zapewnia inne stanowisko, ja bym nawet chciała bo co ja będe robić sama przez pół dnia:szok:No zobaczymy
Jak to cio będziesz robić - z nami przebywać a nie się nudzić :-) Już my na tym śląsku zadbamy żeby nie bylo nudno :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry