reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć kobitki! :-)
jak:-) tam samopoczucie w kolejny upalny dzionek???
ja po pracy wleciałam do domu i po chwili kąpu kąpu, byłam normalnie taka meciona ze hej.
zjadłam sobie samotnie zupkę ogórkowa i... spałam 1,5 godziny - obudzil mnie mezus telefonek;-) a cio tam u Was>?
ide poczytam kilka ostatnich stron ;)

reklama
Dalej niccccccccccccc. Chyba się też gdzieś loguje-i tam sprawdza. Czemu ja tam nie mam dostępu-ojojoj
AGATEK nie denerwuj się tak - doczekasz się:tak::tak:
chciałabym już wiedzieć. Choć może-do 3razy sztuka i ten trzeci telefon to będzie "trafiony-zatopiony"?? :-) Jak dzię się nie dowiem-to jutro inna zmiana może mi nie podać wyników :-(

Lorelain-supcio że wycieczka udana :-) pogoda Wam dopisała.

Mati zrobił właśnie sam z siebie siku na nocnik i po wszystkim bił brawo !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Lor ja się własnie martwię o to , ze powie to ale moja firma mieści sie na sląsku a ja z Wro więc jak oni mi zapewnia inne stanowisko, ja bym nawet chciała bo co ja będe robić sama przez pół dnia:szok:No zobaczymy
Agatek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jutro co nie odbierzesz ich na papierku?????
mlodam witaj jak tam wytrzymałaś:-D
nikusiu bo ja miła jestem na ogół tylko przez te warjacje z @ i testami tak świrowałam:-DOd Imbiru mam zgagę:-Dto znaczy zawsze miałam bo gigerze a to piwo z imbirem ale po chińszczyznie nie więc może pomorze. Teraz się czuję dobrze, i już nie pamietam o mdłościach a jeszcze ta drzemka mnie zreanimowała:-D

Tak Lorelain - Gliwice :-) ucałuj syncia za piękne siku do nocniczka :-)

Agatek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jutro co nie odbierzesz ich na papierku?????
nio właśnie nie. Pracuję sobie w domku (gliwice), do biura (k-ce) jeżdzę tylko 2razy w tyg-a bylam wczoraj i dziś. Kolejny raz za tydz koło wtorku. Więc muszę wiedzieć ;-)

Lor ja się własnie martwię o to , ze powie to ale moja firma mieści sie na sląsku a ja z Wro więc jak oni mi zapewnia inne stanowisko, ja bym nawet chciała bo co ja będe robić sama przez pół dnia:szok:No zobaczymy
Jak to cio będziesz robić - z nami przebywać a nie się nudzić :-) Już my na tym śląsku zadbamy żeby nie bylo nudno :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry