reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńko-Ty to powinnas z miejsca dostać L4! Jeszcze od tych upałów zasłabniesz za kierownicą :szok::szok::szok:

Jakie to są odczynniki że tak długo się "odczyniają" z tą moją krwia?? Te domowe testy to 3min i wiadomo......

reklama
WISIENKA ja myślę że to zależy od gina czy da L4 czy nie;-) A jak usłyszy jaką pracę wykonujesz to powinien Ci dać bez problemu:tak::tak:

LOR witaj:-) Jak udała się wycieczka bo nie doczytałam:-(

Agatek mnie dziwi , ze tak długo bo ja robiłam o 8 a przed 10 miałam na necie bo mam kartę klubu firmy , która wykonuje te badania. Jak wróciłam z pracy to one czekały. A na papierze na drugi dzień.Może po prostu maja dużo badan i te w kolejce czekają????
nikusia ja mam nadzieję. :-)

wpadłam tylko zameldować, że dziś już mnie nie będzie. gospodarz sobie grilla wymyślił, bo go smak naszedł a nie chce grilować sam. więc zaraz idę za dom, siądę w cieniu i będę oglądać jak chłopy wcinają kiełbachę. ja jakoś nie mam ochoty. jedyne dobre w tym to, że G pojechał do sklepu po kiełbasy i kupi mi sok pomidorowy!! więc dziewczyny uciekam i do jutra.

buziaki wszystkim

Nio widzisz Wisieńko :-( pytałam babki od wyników od czego to zależy czy będą dziś czy nie-że oni w czymś tam to moczą i takie tam, i że jak nie będzie wynikow do 20 to dopiero jutro-ale że mam dzwonić i ona będzie podpatrywać. Jedno co mnie zdziwiło to pytała kiedy była ostatnia @-może inaczej czarują jak dawno a inaczej jak niedawno? ;-);-);-)

Buziaczki Buniu-do juterka :-)

Agatek mnie nikt nie pytał pobrali mnie i tyle a po niecałych dwóch godzinach było a kiedyś chyba mama pisała, ze jakiejś jej koleżance robili to na szybko w parę minut chyba w 15- ście

Ide dryndać. Może nazwisko pokiełbasili?? :confused::confused:-bo mają w systemie moje stare-a skierowanie na nowe było wypisane.

Fajnie tak wyniki po 15min ;-) mi od razu ptrzez telefon-że wieczorem albo drugi dzień-tylko że do odbioru-myśałam że wcześniej są znane.
Nio nic-zobaczymy

Sol a ty tez robiłas te badania przed L4?
Lor moja koleżanka dostała L4 na pierwszej wizycie bez tych badań. Mam nadzieję, ze ja też dostanę. Mam te wszystkie badania z kwietnia moze wszystkich mi nie będą powtarzać. No zobaczymy w każdym bądz razie ja przy tch 60 stopniach w aucie nie wydolkę dłużej. Az mi sie w głowie kręci od tego gorąca, zwłaszcza jak wychodze z auta pod jakims sklepem i jest taka zmaiana temperatur, w aucie 60 na dworze 30 a w sklepie klima i 18. Wtedy to po prostu mnie z nóg ścina nie mówiąc juz o powrocie. Ja w zeszłym roku tez się tak czułam w czasie upałów a nie byłam w ciąży. Nawet zemdlałam wchodząc do sklepu agdzie była klima, może to jakiś szok dla organizmu taka zmiana temperatury:wściekła/y:
sol ja przy Macku też ale mnie konkretne rzeczy odrzucały zwłaszcza dym z fajek, czosnek , koperek i zielony ogórek
Lor migdały blee. a tictaci wypróbuję

Ja ci strasznie współczuje i wierze, że ci jest ciężko, normalnie człowiek zdycha w aucie bez klimy a ciąża przecież tym bardziej osłabia organizm. Wszystko zależy od lekarza, ale jak z nim pogadasz i przedstawisz sytuacje to powinien cię wysłać na l4.
Ja to bym mu jeszcze powiedziała
to tak, że boisz się że zemdlejesz za kierownica i że to jest bardzo niebezpieczne. Gorzej jak on będzie z tych lekarzy co powie, że pracodawca powinien zapewnić ci inne warunki pracy :sorry2: Ja np chodziłam do dwóch lekarzy, prywatnie i państwowo, ten prywatanie właśnie spoko dawała l4 na życzenie a ten państwowy to super lekarz, dobrze bada i zna się, ale jest właśnie z tych co łatwo na l4 nie wysyła.

WISIENKA ja myślę że to zależy od gina czy da L4 czy nie;-) A jak usłyszy jaką pracę wykonujesz to powinien Ci dać bez problemu:tak::tak:

LOR witaj:-) Jak udała się wycieczka bo nie doczytałam:-(

nie doczytałaś, bo nie pisałam ;-) ... wycieczka super, było bardzo fajnie, dzieci poszalały, Mati dał rade chodzić cały dzień bez wózka. Ja mam plecy zjarane :-):happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
BUNIA papapa:-):-)

WISIENKA jak ładnie nikusia:-D:-D:-D A na mdłości pomaga też podobno herbatka imbirowa;-)

AGATEK nie denerwuj się tak - doczekasz się:tak::tak:

Własnie czytałam trochę poprzednich postów i popłakałam się ze śmiechu:-D:-D:-D BUNIA i BADYLINKA są obłędne:tak::tak::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry