reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA witaj:-) Fajnie że już niedługo wakacje i nie będziesz musiała chodzić do pracy;-);-) U mnie wszystko dobrze, choć ostatnio mam nerwa - tydzień do @:wściekła/y::wściekła/y: Pati na szczęście zdrowa i dokazuje ile wlezie:cool2: A jak Alunia?

MLODAM patrz wyżej:-):-) A możesz mi napisać czy teraz dużo załatwiania z urzędami przed rozpoczęciem budowy domu;-)

MARGOLCIA - witaj:-) Jak Pan Kot? I byłaś w tym szpitalu pytać o pracę:cool2:

reklama
lor masz dzielnego synka, sam siusiu na nocki, normalnie już dużego chłopca masz w domu,oby tak dalej. Myślę że wisieńka dostanie L4. Najgorsi są ci lekarze co uważają że ciąża to nie choroba i nie ma potrzeby iść na L4, jak nie ma zagrożonej ciąży. A to że przez pracę moze dojsć do zagrożenia to ich mało obchodzi, masakra!!:wściekła/y:

Normalnie zaraz się rozpłynę tak gorąco...

Hejka
m010.gif

Nie nadrobie, nie dam rady.

Przed chwilą wróciliśmy z Artkiem z naszego domu, bo kuchnie robiliśmy. Tyle z tym roboty, że mnie głowa boli, a jeszcze nie skonczone. Kupa roboty z tą przeprowadzką.
W weekend kładziemy płytki i malujemy ściany, prawdopodobnie cały weekend mnie na BB nie będzie. Masakra z tym jest.:angry: Mam nadzieje, że szybko zleci i wreszcie usiąde na kanapie w nowym domku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nika cieszę się ,że Pati zdrowa:tak:.Ala dziś w nocy juz lepiej,zobaczymy dziś.ale to ewidentnie alergia,bo wczoraj dostała inhalację z leku przeciwalergicznego i na noc też leki przeciwalergiczne i jest lepiej.także czekam na koniec czerwca i testy:tak:.współczuję nerwa przed @,wyobraż sobie jakiego ja mam,bo @ nadal nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bibinka Czy Ty masz na imię Patrycja?? Bo chyba Cię znalazłam na nk :-)
nika witaj. Pan Kot właśnie walnął mega kupala,ależ śmierdzi. Byłam w szpitalu, szukają lekarza ze specjalizacją rehabilitacja, tylko że im się wcześniej nikt nie zgłosił to piękniej nazwali to stanowisko. Ach , no nic ważne że się dopytałam, spróbowałam.

Nio i nic nie wiem na dziś. Trzymajcie kciukasy do jutra. :-) badanie jest w trakcie wykonywania :szok: ale kobietka powiedziała żeby po 8 dzwonić jutro, choć sama zdziwiona bo z reguły koło 16-17 już są wyniki. Stwierdziła że ta pogoda tak działa że dłuej się testuje :-) czyli jednak teścik wyszedł mi na jutro a nie dziś-zgodnie z opisikiem w suwaczku :-):-)

bibinka wysłane na nk:-D udało mi się zabawić w szpiega i wytropić Cię. Ależ jestem z siebie dumna:-)

agatek to trzymam kciuki za wyspaną noc, bo pewnie będzie ciężko. Daj znać jaki wynik, bo my tu jak na szpilkach siedzimy

MARGOLCIA dobrze że byłaś i zapytalaś:tak::tak: Wiesz że zrobiłaś co było do zrobienia
;-) Idź na NK:-)

BIBINKA dalej nie ma@:wściekła/y::wściekła/y: A to wredna małpa:no::no: Moja na pewno przyjdzie :cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry