- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Agatek mnie dziwi , ze tak długo bo ja robiłam o 8 a przed 10 miałam na necie bo mam kartę klubu firmy , która wykonuje te badania. Jak wróciłam z pracy to one czekały. A na papierze na drugi dzień.Może po prostu maja dużo badan i te w kolejce czekają????
nikusia ja mam nadzieję. :-)
nikusia ja mam nadzieję. :-)
B
bunia87
Gość
wpadłam tylko zameldować, że dziś już mnie nie będzie. gospodarz sobie grilla wymyślił, bo go smak naszedł a nie chce grilować sam. więc zaraz idę za dom, siądę w cieniu i będę oglądać jak chłopy wcinają kiełbachę. ja jakoś nie mam ochoty. jedyne dobre w tym to, że G pojechał do sklepu po kiełbasy i kupi mi sok pomidorowy!! więc dziewczyny uciekam i do jutra.
buziaki wszystkim
buziaki wszystkim
Wisieńka
bunia ja tez sok pomidorowy chcę, dzwonię do sister bo ma przyjechać niech kupi:-)
Agatek
Nio widzisz Wisieńko :-( pytałam babki od wyników od czego to zależy czy będą dziś czy nie-że oni w czymś tam to moczą i takie tam, i że jak nie będzie wynikow do 20 to dopiero jutro-ale że mam dzwonić i ona będzie podpatrywać. Jedno co mnie zdziwiło to pytała kiedy była ostatnia @-może inaczej czarują jak dawno a inaczej jak niedawno? ;-);-);-)
Buziaczki Buniu-do juterka :-)
Buziaczki Buniu-do juterka :-)
Wisieńka
Agatek mnie nikt nie pytał pobrali mnie i tyle a po niecałych dwóch godzinach było a kiedyś chyba mama pisała, ze jakiejś jej koleżance robili to na szybko w parę minut chyba w 15- ście
Agatek
Ide dryndać. Może nazwisko pokiełbasili?? -bo mają w systemie moje stare-a skierowanie na nowe było wypisane.
Fajnie tak wyniki po 15min ;-) mi od razu ptrzez telefon-że wieczorem albo drugi dzień-tylko że do odbioru-myśałam że wcześniej są znane.
Nio nic-zobaczymy
Fajnie tak wyniki po 15min ;-) mi od razu ptrzez telefon-że wieczorem albo drugi dzień-tylko że do odbioru-myśałam że wcześniej są znane.
Nio nic-zobaczymy
-Lorelain-
Sol a ty tez robiłas te badania przed L4?
Lor moja koleżanka dostała L4 na pierwszej wizycie bez tych badań. Mam nadzieję, ze ja też dostanę. Mam te wszystkie badania z kwietnia moze wszystkich mi nie będą powtarzać. No zobaczymy w każdym bądz razie ja przy tch 60 stopniach w aucie nie wydolkę dłużej. Az mi sie w głowie kręci od tego gorąca, zwłaszcza jak wychodze z auta pod jakims sklepem i jest taka zmaiana temperatur, w aucie 60 na dworze 30 a w sklepie klima i 18. Wtedy to po prostu mnie z nóg ścina nie mówiąc juz o powrocie. Ja w zeszłym roku tez się tak czułam w czasie upałów a nie byłam w ciąży. Nawet zemdlałam wchodząc do sklepu agdzie była klima, może to jakiś szok dla organizmu taka zmiana temperatury
sol ja przy Macku też ale mnie konkretne rzeczy odrzucały zwłaszcza dym z fajek, czosnek , koperek i zielony ogórek
Lor migdały blee. a tictaci wypróbuję
Ja ci strasznie współczuje i wierze, że ci jest ciężko, normalnie człowiek zdycha w aucie bez klimy a ciąża przecież tym bardziej osłabia organizm. Wszystko zależy od lekarza, ale jak z nim pogadasz i przedstawisz sytuacje to powinien cię wysłać na l4.
Ja to bym mu jeszcze powiedziała to tak, że boisz się że zemdlejesz za kierownica i że to jest bardzo niebezpieczne. Gorzej jak on będzie z tych lekarzy co powie, że pracodawca powinien zapewnić ci inne warunki pracy Ja np chodziłam do dwóch lekarzy, prywatnie i państwowo, ten prywatanie właśnie spoko dawała l4 na życzenie a ten państwowy to super lekarz, dobrze bada i zna się, ale jest właśnie z tych co łatwo na l4 nie wysyła.
WISIENKA ja myślę że to zależy od gina czy da L4 czy nie;-) A jak usłyszy jaką pracę wykonujesz to powinien Ci dać bez problemu
LOR witaj:-) Jak udała się wycieczka bo nie doczytałam:-(
nie doczytałaś, bo nie pisałam ;-) ... wycieczka super, było bardzo fajnie, dzieci poszalały, Mati dał rade chodzić cały dzień bez wózka. Ja mam plecy zjarane :-)
Ostatnia edycja:
reklama
nika32
BUNIA papapa:-):-)
WISIENKA jak ładnie nikusia A na mdłości pomaga też podobno herbatka imbirowa;-)
AGATEK nie denerwuj się tak - doczekasz się
Własnie czytałam trochę poprzednich postów i popłakałam się ze śmiechu BUNIA i BADYLINKA są obłędne
WISIENKA jak ładnie nikusia A na mdłości pomaga też podobno herbatka imbirowa;-)
AGATEK nie denerwuj się tak - doczekasz się
Własnie czytałam trochę poprzednich postów i popłakałam się ze śmiechu BUNIA i BADYLINKA są obłędne
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: