B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Wisienka koniecznie przyjedz musimy mamę zarazić - naszymi zarazkami ciążowymi
sorbus- [FONT="]
malapralinka
Fanka BB :)
Juz mi niedobrze od tego wiatraka
I wylaczylam i teraz prawie mdleje...
Marylka, to zupelnie jak moj, tyle ze moj za nogami sie chowa, a najlepiej jak wielki pies idzie to od razu mojego na rece biore, bo po co ryzykowac? a ten cwaniak od razu warczy.. Ale jakby na ziemi stal to juz by taki cwany nie byl..
I wylaczylam i teraz prawie mdleje...
Marylka, to zupelnie jak moj, tyle ze moj za nogami sie chowa, a najlepiej jak wielki pies idzie to od razu mojego na rece biore, bo po co ryzykowac? a ten cwaniak od razu warczy.. Ale jakby na ziemi stal to juz by taki cwany nie byl..
B
bunia87
Gość
ech- wywaliło mnie z BB
mama a ja tobie wysłałam zaproszenie na nk. i nie odpowiedziałaś
marylka, pralinka- ale macie psy odważne mój też ucieka przed.... małymi psami. bo one zaczynają zawsze na niego warczeć, szczekać, a on chciałby je pokochać. i zawsze stoi, merda ogonem i piszczy jak jakieś "karaluszki" widzi.
mama a ja tobie wysłałam zaproszenie na nk. i nie odpowiedziałaś
marylka, pralinka- ale macie psy odważne mój też ucieka przed.... małymi psami. bo one zaczynają zawsze na niego warczeć, szczekać, a on chciałby je pokochać. i zawsze stoi, merda ogonem i piszczy jak jakieś "karaluszki" widzi.
S
Sol
Gość
Ani herbaty ani syropu malinowego nie polecam na żadnym etapie ciąży - chyba że chcecie skurcze porodowe wywołać
Wisieńko - nie przesłałaś a ja znowu czystki w skrzynce robiłam i wszystko pokasowałam
mama - przydał by mi się weekend wolnego i nawet mam czas ale zwalać Ci się na głowę
Chyba zaraz pojadę z Karolą po buty i kostium kąpielowy dla niej i dla mnie Jezu jaka ona się nieznośna przez to przedszkole zrobiła - wraca i marudzi na maxa a ja mam ochotę ją powiesić za nogę za oknem
Wisieńko - nie przesłałaś a ja znowu czystki w skrzynce robiłam i wszystko pokasowałam
mama - przydał by mi się weekend wolnego i nawet mam czas ale zwalać Ci się na głowę
Chyba zaraz pojadę z Karolą po buty i kostium kąpielowy dla niej i dla mnie Jezu jaka ona się nieznośna przez to przedszkole zrobiła - wraca i marudzi na maxa a ja mam ochotę ją powiesić za nogę za oknem
malapralinka
Fanka BB :)
B
bunia87
Gość
S
Sol
Gość
pralinka - a czemu nie masz suwaczka synka?
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
matko jak mi ten net mulizanim mi sie odpwiedz wlaczyspadam bo Tomi wrocil i chcemy wypic razem kawke-Bunia juz ide na NK
WLECE WIECZORKIEM:-)
WLECE WIECZORKIEM:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: