reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka koniecznie przyjedz musimy mamę zarazić - naszymi zarazkami ciążowymi :tak::tak:

sorbus- [FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Juz mi niedobrze od tego wiatraka
I wylaczylam i teraz prawie mdleje...

Marylka, to zupelnie jak moj, tyle ze moj za nogami sie chowa, a najlepiej jak wielki pies idzie to od razu mojego na rece biore, bo po co ryzykowac? a ten cwaniak od razu warczy.. Ale jakby na ziemi stal to juz by taki cwany nie byl..

ech- wywaliło mnie z BB

mama a ja tobie wysłałam zaproszenie na nk. i nie odpowiedziałaś

marylka, pralinka- ale macie psy odważne mój też ucieka przed.... małymi psami. bo one zaczynają zawsze na niego warczeć, szczekać, a on chciałby je pokochać. i zawsze stoi, merda ogonem i piszczy jak jakieś "karaluszki" widzi.

Ani herbaty ani syropu malinowego nie polecam na żadnym etapie ciąży - chyba że chcecie skurcze porodowe wywołać :tak:

Wisieńko - nie przesłałaś a ja znowu czystki w skrzynce robiłam i wszystko pokasowałam :-p
mama - przydał by mi się weekend wolnego i nawet mam czas ale zwalać Ci się na głowę :sorry:

Chyba zaraz pojadę z Karolą po buty i kostium kąpielowy dla niej i dla mnie :-D Jezu jaka ona się nieznośna przez to przedszkole zrobiła - wraca i marudzi na maxa :dry: a ja mam ochotę ją powiesić za nogę za oknem :dry:

pa Marylko, milego popoludnia

Bunia moj to zaden karaluszek
To Bestia 10 kilowa jest

Lece i jak kobietki, prysznic wezme bo mnie strasznie mdli, albo zwymiotuje albo nie wiem co..

Szkoda ze mam l4 lezace bo bym najchetniej na dzialke pojechala...

Do potem laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
matko jak mi ten net muli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zanim mi sie odpwiedz wlaczy:no::wściekła/y:spadam bo Tomi wrocil i chcemy wypic razem kawke-Bunia juz ide na NK:tak:
WLECE WIECZORKIEM:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry