reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WISIENKO to bardzo długo:szok: Najważniejsze, żeby szef nie dowiedział się od kogoś. Bo by była kicha:-D Nie wszystkie skróty jeszcze rozumiem. Co to znaczy "L"?:confused:

Za godzine przychodzi mój Artek.
a080.gif
Na 17 jedziemy po te meble do domu. Dziwne. Do tej pory myślałam, że na 16.30 tymczasem mój mąż twierdzi że na 17.00:-D Trudno, najwyżej się troche spóźnimy. Więc niedługo będę lecieć, ale jeszcze chwilkę z wami zostanę.
d040.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj mamam ale ten Domi to ma pomysły i zawsze sobie chłop zajęcie znajdzie - chyba po mamusi to ma :)
MARYLKA- n znajdzie sbie zawsze zajecie:sorry2:ale od 5 min cisza wiec moze,moze...zaraz pojde zobaczyc:tak:
MAMA no to chyba raczej nie :-D Testujemy prawie w tym samym czasie z tego co pamiętam. Czujesz już cos?
MOTYLEK- ja w tym cyklu na pewno dostane @ bo mialam monitoring i niestety nic nie daly te hormony ktore bralam ,teraz p tej @ bire inne i licze,ze pmoga:tak:
Cześć ponownie,
Gratulacje z okazji narodzin nowej przyszłej forumowiczki :-)
I dla świeżo upieczonych rodziców:-)

Trochę się obrobiłam z robotką, usiedzieć już nie mogę :/
Oj-tak bym już chciała ten wynik-i oczywiście powyżej 5!!!
Nie wiem czemu-ale jestem szczęśliwa jakby mi kto do kieszeni napluł :-):-D

Oby to moje szczescie nie skończyło się po 18-tfu tfu-ale znając moje sczęscie-to tak będzie??:-(

A może zafasolkowane też tak miały-uśmiech od ucha do ucha nie wiedzieć dlaczego??
czekamy razem z Toba i &&&&&&&&&&& zacisniete i prosze myslec pozytywnie:-):-)

a ja wlasnie bylam pod prysznicem [FONT=&quot]
c055.gif
[/FONT]-duchota taka...jak ja dalam rade chodzic latem w ciazy i to w
koncowce ciazy???

WISIEŃKA- ja powiedzialabym po wizycie...bedziesz miala zaswiadczenie ze jestes w ciazy i wtedy nie moga Cie juz zwlnic a tak jak powiesz jutro t roznie moze byc-wiesz my sie cykamy szefom powiedziec a szefowie dbaja o swoje i pozbywaja sie "niewygodnego"pracownika.takze poczekaj-taka moja rada!!

Dziewczyny w szoku jestem...
Bo mimo ze karty w srodku nie ma to on mi to wyryl jako dysk wymienny:tak:
W poprzednim systemie tak nie mialam...
Wiec foty piesiaka aktualne
SSL21082.jpg

SSL21085.jpg
I przed fryzjerem:

SSL20237.jpgSSL20985.jpg

Wisienka powiedz po wizycie u lekarza dopiero...
Ja wczesnije powiedzialam od razu, ale nie chcialam zeby tak bylo...
Chcialam do lekarza i potem z zaswiadczeniem do racodawcy, bo wiadomo wtedy jednak inaczej...
A tak im wszzystko wolno...
U mnie niestety wyszlo tak, ze juz wiedzialam o ciazy ale mowic nie chcialam, a ze w pracy mam stycznosc ze spozywka to mnie dzwigalo, musialam poprosic o inne stanowisko pracy na ten dzien i wszyscy ze pewnie w ciazy jestm...

Wlasnie byla listonoszka, ekspresowo dostalam testy;-)
Kupilam 6 ciazowych i 6 owulacyjnych:-)
Do tego te owu tez jeszcze dostane od znajomej co Wam ostatnio pisalam, i nastepny cykl to bedziee nasz cykl;-)
Dzisiaj cos mnie bardzo boli brzuch jakbym jutro rzeczywoscie miala @ dostac...

A i jeszcze jedno,chociaz watpie zeby ktorakolwiek wytrzymala tak dlugiego posta przeczytac:-D
Dzisiaj bylam u tego psiego fryzjera, i tam jest jedna poczekalnie z weterynarzem, takie dwie babcie przyszly ze starym wilczurem. Uspali go:-(
Wiem ,ze ten piesiak stary i chory byl , ale wiecie jak on piszczal? Az lzy mi polecialy i teraz jak o tym mysle to tez mi lzy ciekna...
A moj piesiak tez nie wiedzial co sie dzieje.. Caly sie trzasl...
Juz dwa razy byl swiadkiem jak psiaki umieraja...
Dwa miesiace temu auto zabilo suczke znajomej...
Moj wtedy tez nie wiedzial co robic, tak jak bez smyczy chodzi to musialam go zapiac bo nie bylam go pewna..

Straszne to jest dla mnie...
Podziwiam weterynarzy bo mimo ze w wielu przypadkach ratuja zwierzaki to maja tez ciezsze chwile gdzie napewno nie jest im latwo uspac..

Ostatnia edycja:
Agatek mam nadzieje że betka będzie mega wysoka

Wisienka może poczekaj do wizyty w sumie ten piątek Cie nie zbawi chociaz sama nie wiem

a u mnie tak duszno jak nie wiem chyba w nocy burza będzie ale jest masakra i przez tą duchote ludzi nie ma
a ja ciągle sprawdzam czy @ jest czy jej nie ma bo ciągle mi sie zdaje że juz przyszła bo mam tak wilgotno w majtach jak nie wiem nigdy tak nie miałam tylko wkładki zmieniam ehhhhhhhhhhhhhhhhh oby do soboty ale mam ulge jak widze że @ nie ma ciekawe na jak długo tylko

Agatek mam nadzieje że betka będzie mega wysoka

a u mnie tak duszno jak nie wiem chyba w nocy burza będzie ale jest masakra i przez tą duchote ludzi nie ma
a ja ciągle sprawdzam czy @ jest czy jej nie ma bo ciągle mi sie zdaje że juz przyszła bo mam tak wilgotno w majtach jak nie wiem nigdy tak nie miałam tylko wkładki zmieniam ehhhhhhhhhhhhhhhhh oby do soboty ale mam ulge jak widze że @ nie ma ciekawe na jak długo tylko

Marylko-nie dzięki ;-) w pracy masz coś wspólnego z wyprawkami dla bobasów (tak wnioskuję na postawie wczorajszej lektury) :zawstydzona/y:

Wisieńko-jak mówią dziewczyny-lepiej zaczekaj z powiedzeniem szefowi. wszystko zależy jakie masz z nim układy. Moja przyjaciółka miała takie niefajne, że liczył jej ilość wyjść do wc i czas tam spędzony-i w koncu musiała biedna powiedzieć :-( echhhh-zero zrozumienia

reklama
MAMA jak nie teraz to w przyszłym. Trzeba być dobrej myśli. Duchota jest okropna:dry: Właśnie, na lato ciąża zaplanowana a tu taki skwar. Ale jakoś sobie damy rade. Bo jak nie my to kto?

MALAPRALINKA piesio cudny. Teraz obstrzyżony to mu chłodniej na pewno.:-D To straszne co mówisz :no:

MARYLA a może to na fasolke? Nie łam się tylko nam tu.:-)

AGNIESZKO witamy;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry