reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PRALINKA- psinia cudna:tak::tak::tak:
MARYLKA- a ktory masz teraz dzien cyklu???ostatnio dostalas @ w 25 dniu...a wciąż zaciskam&&&& a Domi zasnal ,ale wciąż kaszle i bardzo Go to meczy...

ktoras pytala(przeprasza nie pamietam)co to znaczy "L"??? t znaczy L4-zwolnienie:tak:
AGNIESZKA- dziergaj to zadanie,moze sie uda;-)

SORBUŚ- po raz kolejny ciesze sie z Toba ,ze wszystko jest si:-D:-D:-D:-D:-D

matko i corko,ale wszystkie narzekamy,ale naprawde masakra z ta duchota-trzebaby bylo z wody nie wychodzic zeby bylo si-wiec dziewczyny -wskakujcie gdzie ktora lubi: [FONT=&quot]
v020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e023.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c080.gif
[/FONT]
Kod:[FONT=&quot][/FONT]
f005.gif
[FONT=&quot][/FONT]

Malapralinka to mój chyba też będzie z terierkiem krzyżówka:) Tylko z jakim???
Bo jest strasznie podobny do Twojego:)

Cześć dziewczyny,

małapralinka, smutne to co piszesz, ale tak jest. Zwierzaki umierają. Mój tato nie dawno uśpił nasza 16 letnią sunię. Położyła mu głowę na kolanach, on ją głaskał i tak odchodziła. Mój tata strasznie płakał... mówił, że wiedziała, że to koniec.

wisieńka, ja nie powiem jeszcze w pracy. Poczekam do lipca, mam wtedy planowany urlop a wezmę zwolnienie, będzie już 11 t.c. więc będę musiała powiedzieć. Teraz nie powiem !!!!!
dziś miałam mieć wizytę w swojej przychodni i nie poszłam, bo bałam się że będzie jakiś przeciek do dyrekcji.
Odezwał się ten mój kolega, że zapisze mnie napewno w szpitalu, żebym się nie martwiła. Tylko, że się nie odzywał tak długo bo był za granicą. Tym sposobem nie muszę iść do lekarza na mój abonament.
mama, zdrówka dla Domisia, ukochaj go mocno i niech się kuruje twoje słoneczko.
Marylka, ja kciukasy zaciskam mocno !!!! a większa wydzielina to może być oznaka fasolinki !!!

hej dziewczyny, obiad zrobiony, jeść nie ma komu bo tak gorąco że nic się nie chce jeść....
nastukałyście ale nadrobiłam ^^
przecudny piesiur!!!!!!
marylka - jak potop to dobrze!!! :D dalej kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama - niech śpi biedny... oby mu te leki pomogły!

ja się chyba idę położyć bo padam na dziób a poza tym wieczorkiem jadę z rodzicami na zakupy do Tesco bo w sobote robimy z mamą imprezkę urodzinową i trzeba pozakupić :)

Malapralinka to mój chyba też będzie z terierkiem krzyżówka:) Tylko z jakim???
Bo jest strasznie podobny do Twojego:)

Skoro podobny to napewno;-)
Tyle ze weterynarz mowil ze u nas tatus byl rasowcem..
Ale z drugiej strony pewnosci nigdy nie ma...

U nas po osiedlu chodzi taki kropka w kropke...
I sie smiejemy ze to tatus naszego.
Ale oni od zawsze sie nie lubieli, nasz to tamtego omijal z daleka, i sie smiejemy ze to za to ze ten go z domu wyzucil:-)

W kazdym bdz razie Twoj to pewnie tez a'la teriierek

Zapmarta witaj
Przykro mi z powodu Waszego piesia,Ja sobie nie wyobrazam ze kiedys naszego moze nie byc...
On nas pewnie przezyje;-)
Zreszta poki co to to nasze dziecko jest:-p

Ostatnia edycja:
MOTYLEK- bardzo prosze:tak:przez to ze mi net muli to czytam a potem nie pamietam kto napisal:sorry2:

ZAPMARTA- witaj [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
i dziekuje-mam nadzieje,ze leki zadzialaja i dzis w nocy pospimy a zwlasza Domi-az juz sluchac nie moza jak On kaszla t jak On musi sie meczyc...masz racje-zrob tak jak piszesz...i fajnie,ze z lekarzem wypali-super!!dobry kolega:tak:

BADYLINKA tu tyle postów dziennie idzie, że czasami nie sposób nadrobić.
p010.gif
. Idź odpocznij. Ja się nie dziwie, że nikt nie chce jeść. Artek przed chwilą dzwonił, żebym obiadu nie wstawiała, bo nie jest głodny.

MAMA ale nie załamujesz się i odpisujesz. Brawa się należą
h050.gif
.

reklama
Tak.
Mojego mam od teściów:) A u nich suczka rasowa swego czasu została zakupiona stąd wiem. A tatusiek na łańcuchu obok:))
Gdzieś tam dawałam zdjecie. Ale jeszcze daję w załączniku... Jego mamusia bardziej do Twojego podobna ale ona też będzie jakurośnie:) Bo narazie ma ok 11-12 tyg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry