reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny ja dziś troche mało pisałam z wami bo zas szukałam info o tym moim leku i wiecie co znalazłam - ze podaje sie go po transferze przy in-vitro czyli jak już jest zapłodnienie dla podtrzymania ciaży - dziewczyny na naszyb BB potwierdziły - jestem mega szcześliwa po prostu to znaczy ze nam nic nie grozi - Jejku jak sie cieszę wiem wiem juz miałam nie psiac ale nie mogłam sobie tego odmowic zeby wam napisac o tym

zaraz spadam do domciu mam nadziej ze wieczorkiem wdepne buziolki kochane

reklama
Malapralinka piesio cudny!!

Powiedz jaka to rasa?? Mój będzie bardzo podobny i nie mogę się dopytac jakiej rasy jest jej matka (ojciec kundelek)

dziewczyny ja dziś troche mało pisałam z wami bo zas szukałam info o tym moim leku i wiecie co znalazłam - ze podaje sie go po transferze przy in-vitro czyli jak już jest zapłodnienie dla podtrzymania ciaży - dziewczyny na naszyb BB potwierdziły - jestem mega szcześliwa po prostu to znaczy ze nam nic nie grozi - Jejku jak sie cieszę wiem wiem juz miałam nie psiac ale nie mogłam sobie tego odmowic zeby wam napisac o tym

zaraz spadam do domciu mam nadziej ze wieczorkiem wdepne buziolki kochane

to bosko tak sie ciesze zobacz jak mi sie zęby szczerzą :)

Agatek

Nie, nie
Ty myslisz chyba o yorku, a ten to jest mieszaniec..
kundelek z terierkiem:-)
Ale szczerze mowiac to do wlosow jest rzeczywoiscie podobne niz do siersci...
Jako ze ja jestem teraz ruda i u Meza znajde czesto wlosy piesia gdzies na ubraniu to mowie Mu ze u BLONDYNY jakiejs byl, bo nasz piesiak ma na dodatek te wlochy karbowane

Agnieszka a co to za zadania??? ktoś Ci wcisnoł do zrobienia ???

Marylko mój M mi zawsze coś zadaje bo to taka nasza metoda aby mój język podszkolić.Tak mi się nie chce :-/
Poza tym u nas zimno i pada deszcz,czysta jesień:-/

Motylku witaj:)
Pralinko śliczny pieso,fajnie wygląda po wizycie u fryzjera:)

Zrobię tak jak mówicie. Mama ma rację oni nie patrza na nas więc po co ja mam przed szereg. A układów z nimi nie mozna miec nie ma tu dziewczyn po ciąży, chyba, ze może w biurach ale to nie wiem bo to kilkaset kilometrów od wro.
sorbus cudownie:-)
pralinka słodziak
A ja idę sie połozyc bo mi cos się ziewa do potem!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry