reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asmi,bunia-pa [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]
motylek-chyba nie pospi,przestal gadac-teraz ...spiewa [FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
MAMA no to chyba raczej nie :-D Testujemy prawie w tym samym czasie z tego co pamiętam. Czujesz już cos?

ASMI, BUNIA papa
g045.gif

Cześć ponownie,
Gratulacje z okazji narodzin nowej przyszłej forumowiczki :-)
I dla świeżo upieczonych rodziców:-)

Trochę się obrobiłam z robotką, usiedzieć już nie mogę :/
Oj-tak bym już chciała ten wynik-i oczywiście powyżej 5!!!
Nie wiem czemu-ale jestem szczęśliwa jakby mi kto do kieszeni napluł :-):-D

Oby to moje szczescie nie skończyło się po 18-tfu tfu-ale znając moje sczęscie-to tak będzie??:-(

A może zafasolkowane też tak miały-uśmiech od ucha do ucha nie wiedzieć dlaczego??

Urwałam sie szybciej z pracy bo już nie dawałam rady. Ale zrobiłam wszystko co miałam dzisiaj. Taka prawda, ze wyruszyłam dziś 1,5 godziny wczesniej więc urwałam tylko 0.5 h z dnia pracy a ile razy pracowałam dłużej. Mogłam wyjechać dzis szybko bo i tak budze się o 4,20 juz trzeci dzien z kolei:wściekła/y:Wieczorem tez nie mogę zasnąć. Z Mackiem spałam ciągle , inna ta dzidzia.
Dziękuję wszystkim za miłe życzenia, wszystkim razem tu a pod postami każdej z osobna
.:-)
Tak,tak jestem juz starą 34 latką:-)Buniu twój rozkoszny spiew brzmi mi nadal w uszach.
Pralinko miej nadzieje, spójrz na mnie i sorbuise
buniu pewnie juz fasolinkacię wysysa energetycznie i jesteś taka zmęczona:tak:
mama biedny Domi i biedna Ty, coś mu statnio nie da wredne chorubsko spokoju!
maran głodomorku witaj:-)
marylko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete:-)
Sol no i mnie tez dopadły mdłości! Czy ja ci wysłałam pasy? Bo nie mam suwaczka na koncie, ale dziękuje za Staraczkowego:-)
Ja dzis po pobudce o 4,20 pszłam w wiadomym celu do kibelka i na powrocie zaczeło mnie już szarpać. Położyłam się i Pol poszedł zrobic mi herbatki jabłkowej. Po herbatce przeszło aż do 6. Dostałam od Pola sliczne kolczyki a od Macka bukiet róż
Potem pojechałam do pracy gdzie około 8.30 w jednym ze sklepów korzystałam z toalety tak mnie mdkliło i tak prawie do 11. Potem mi przeszło i teraz jak zjadłam zupke znowu coś zaczynam czuć. Nie narzekam na to bo spodziewałam się mdłości. Mam bardzo wrażliwy żołądek i nawet bez ciąży wymiotowałam z nerwów czy jakis obrzydliwych zapachów a po tabsach anty to miesiąc był murowany. Tylko ten upał mnie męczy i to, ze nie mam dostępu do łazienkli, nie moge się umyć, umyć zęby itp. To bardzo krępujące wymiotować przy drodze do rowu:zawstydzona/y:

Jutro na szczęście mam sam Wro i uda mi sie tez szybko obleciec wszystko. A w poniedziałek gin. Ciekawe czy da mi L4. Bo ja pierwszy raz do niego:-(
Stresuję się tez powiedziec w pracy bo przecież poweim szefowi i od razu L4 pewnie się wkurzy, Już nie wiem może powiedziec mu jutro? Jak myslicie? Ale znowu przed ginem to chyba nie bardzo. Kurcze mam stresa!

I dupa, albo ja jestem ciemna albo juz sama nie wiem...
Kurcze oficjalna strona samsunga nie chce mi sie otworzyc, a gdzie indziej ni umiem znalezc sterownikow

WISIENKO witaj:tak: Przy ciąży wymiotów można się spodziewać, tym bardziej jak ma się wrażliwy żołądek. Pamiętam moja siostra wymiotowała przez miesiąc. I żaden lekarz jej nie chciał pomóc ponieważ "tak musi być".:wściekła/y: Może w drogę bierz ze sobą jakieś cukierki miętowe czy gumę do żucia? Zabije to nieprzyjemny zapach i smak w ustach. Ale jak dzidzia się urodzi to nawet o tych wymiotach nie będziesz pamiętała:tak:. A szefowi powiedz. Nie powinien na ciebie nakrzyczeć czy coś. Tym bardziej, że jesteś w ciąży. Ja mam o tyle dobrze, że mam szefową, bardzo miłą, to z tym problemu nie będzie. Może zawiadom szefa o ciąży już po usg? Tak żebyś miała pewność i dowody.
b070.gif

MALAPRALINKA spróbuj może zresetować komputer.

reklama
Agatek trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Betkę wysoką jak wieża
motylek też tak myslałam żeby po ginie no ale jak wezmę L to nie ma szans mu nie powiedzieć!:-DZ gumami sie nie rozstaję. Mam nadzieje, ze nie będzie to Trwało tak długo jak z Mackiem bo wtedy nawet tydzien przed porodem wymiotowałam jeszcze, Co prawda nie coziennie ale przynajmniej 2 * w tygodniu

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry