reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA mi właśnie też cały dzień net muli. Na szczęście możliwie. Jak tam dzieciaczki?

reklama
marylka głod to dobry znak :) szkoda tylko, że klientów brak... ale może jeszcze zaczną sie schodzić... Maryla ja tak za Ciebie kciukasy trzymam w tym cyklu... mam nadziję, że niezaleznie od tego czy test zrobisz jutro czy w sobote to wyjdą Ci piekne kreski :) życzę Ci tego z całego serducha :) i wierze, że juz Ci sie udało... tak jak Ci już pisałam ja Ciebie chce mieć na LUTY 2011 bo widziałam, że i sorbuś i wisienka też do lutego przypisane... będzie dobrze trzeba mieć nadzieje i pozytywne myśli a co Ci podpowida Twoja kobieca intuicja??

dziewczyny tylko nie pomyślcie, że za inne kcuków nie trzymam bo za każdą staraczke trzymam i pozytywnie o niej myśle... :)
wiem wiem kochana jesteś i stradznie nie dziękuje za kciuki - zeby nie zapeszyc :):):):):) i tez bym bardzo mocno chciała być lutówką :) a co do mojej intuicji to nie moge na nią liczyć bo mi głupieje a poza tym mi sie raczej ona nie sprawdza :( wczesniej byłam pewna że nic z tego a teraz mam poprostu dużą nadzieje ze jednak sie udało no i nie wiem ale jak tak dalej pójdzie to chyba coś zamówie :(

MArylka mam nadzieję, że jesteś w upragnionej ciąży. Wciąż trzymam kciukasy mocno za Ciebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tobie też nie dziękuje żeby nie zapeszyć

jesteście kochane dziewczyny moje wy misaczki a macie po buziaku

MOTYLEK- a dziekuje:tak:dzieci OK,teraz polozylam Domisia na drzemke,choc juz od 3 tyg.Go nie kladlam,ale dzis w nocy kiepsko spal i wole,zeby sobie odpocząl,ale gada i gada i nie wiem czy zaśnie a poza tym kaszle:-(a Zuza w przedszkolu.

MARYLKA- [FONT=&quot]
a095.gif

MARAN-CZEŚĆ[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
maran no to jak masz głoda to leć rób obiad żeby groszek nie był zły ale potem wróć do nas jeszcze jak Alunia pozwoli :)

zupkę mam ugotowaną brokułowa
czekam aż mi się wywiruje pranie, pójdę je wywiesić na balkon i się położę na drzemkę. oczy mnie tak szczypią i padnięta jakaś jestem. może drzemka mnie wzmocni. obym potem w nocy zasnęła

no to uciekam. buziaki dziewczynki. może wieczorkiem jeszcze wpadnę

MAMA niech sobie pośpi. Miał ciezką noc:tak: . Miejmy nadzieje że te leki mu pomogą.

MARAN lec. Smacznego
g020.gif

reklama
jestem z kawusia, szukam na necie oprogramowania do aparau i za cholere...

Dorotka
Szczerze powiem ze dziwie sie ze Ty tutaj (chociaz milo;-))
Jak sie nie myle to my na wrzesniu sie poznalysmy albo na staraczkach 2010? A moze i tu i tu:-)

Na wrzesien jeszcze czasem zagladam i brzusie podgladam:tak:

Bunia,Badylinka, ja zawsze wiedzialam ze Wy nienormalne jestescie

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry