reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOSEPHINE- no dokladnie,juz mi tu patrzyla co za drzewka i krzewy i wogole i az jej oczy chodzily:wściekła/y::wściekła/y:my w tym roku sporo juz zrobilismy na ogrodzie i naprawde jest super-widac roznice z zeszlego roku i tylko patrzyla a wogole to wspolczuje temu dziecku miec taka babcie:dry::eek: ide odkurzac;-)jak Polduś??? ukochaj Go od e-cioci i od e-kuzynów;-):tak::-)

reklama

sol
mam prośbę wykreś mnie z tych majowych testujących testy negatywne a @ nie ma jak będzie to wtedy znów poproszę o zapisanie na listę testujących
Już - dzięki za powiadomienie to przy okazji zrobiłam trochę porządków :-D

Sol - zapalenieucha to nieciekawie...podobno bardzo boli:(( Biedne maleństwo...
Miałam ostatnio - nie polecam :tak:

Właśnie porobiłam porządki na stronie i mamy więcej zafasolkowanych niż testujących :-D Dziewczyny - jak którejś nie ma to pisać mi na pw datę ostatniej @ i długość cyklu to wstawię suwaczki :tak:

Spadam posprzątać trochę bo Karola raczej mi nie pomoże sprzątać, ona woli się bawić :-p

burza podtopila poludniowe dzielnice-Stolica-TVN Warszawa- 04.06.2010

dziewczyny wejdzcie na ten link mam nadzieje ,ze Wam sie tworzy-MAKABRA:no:

No niestety nie otwiera sie a szkoda:sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

mama co za sąsiadka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bezczelna wrrr

Ja posłałam Majcie do przedszkola bo bardzo chciała - miała nową sukienkę i się musiała pochwalić :zawstydzona/y::-D już o 6.30 kazała się ubrać lewdo mi się ją do 8 udało w domu zatrzymać - bo wolne dziś mam

idę troszę poczytać coście naskrobały i co ciekawego

Ostatnia edycja:
U mnie przestali grzać od 1 czerwca i strasznie zimno w mieszkaniu, na dworze przebija się słoneczko, ale wietrzysko takie, że może głowę urwać. Ja dzisiaj niby wolne, ale wieczorem mam dwóch klientów :dry:.... nie wiem czy nie zrezygnuje z tej pracy bo dostalam inna propozycje. Teraz mam zagwózdke, w poniedziałek dowiem się konkretów.

reklama
Witam z rana:-) Ja wczoraj jak wyszłam z domu rano to wróciłam o 23. Byłam u lekarza. Zrobiła jednak usg chociaż nie chciałam, tak by sprawdzić czy ciąża dobrze usytuowana. Jest ok:tak: Dostałam hormony (niestety bardzo drogie) i aspirynę, skierowanie na badanie krwi. Dostałam również zwolnienie z nocek - w końcu. w Irlandii praca w nocy nie jest zabroniona póki co dla ciężarnych. Idę na pobranie krwi zaraz. Miłego dzionka:-) Wg gin ciąża starsza o 5 dni jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry