reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zanim pojade do piekarni to musze sie wyzalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslalam ze w tym rku zrobimy w koncu ogrodzenie z przodu,ale jednak nie i problem polega na tym,ze mi wlaza na dzialke i teraz z tylu domu rozwieszam sobie pranie,dzieci graja w pikle a tu wchodzi sasiadka po 60 ze swoja 2,5 letnia wnuczka i mowi zobacz Natalko to jest Zuzie i Dominik i stoi jak ta pipa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d.... nic jakby mnie nie widziala:szok:i mowi no idz pobaw sie z dziecmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jej syn przywozi jej ta mala w poniedzialek w wracaja po nia w piatek i ona juz nie ma zajecia dla tej wnuczki i wpycha sie ludziom na dzialki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ze moje dz.chetne do zabawy:sorry2:ale nie wytrzymalam i powiedzialam ,ze zaraz wyjezdzamy i prosze mi sie tu nie rozbawiac i poszla i swoja brame zamknela na klucz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co za repla stara!!!!!!!!!!!!! a jej maz(65-70 lat) pyta mnie statnio jak klo nich przechdzilismy-uwaga-czy zrobie mu pedicure:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:juz widze te jego stopy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no t sie wygadalam a teraz jade do piekarni:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Bunia dzięki za dokładnie wyjaśnienia co do clo:) Jak doktorek wspomniał o 2 tabletkach od nowego cyklu to tak myślalam że przesadza ale po Twoich wyjaśnieniach widzę że ok. Chociaz u mnie pewnie będziemy po 1 brac a dłużej żeby trafic w ten jajnik co trzeba. Zobaczymy.

Sol - zapalenieucha to nieciekawie...podobno bardzo boli:(( Biedne maleństwo...

iwonka witaj:)

maryla jak się odstroiłas to utarg będzie że ho ho:tak:
no oby bo jak nie to znaczy że jednak odstraszam :):) i jutro w worku przyjde :):):):):)

hej josephine no to masakre miałaś z małym ale jak mu teraz wyjda to juz będziesz miała spokój :):)

a z pierścionkiem to jest tak że miałam go robić po ślubie ale jakoś tak mi kasy było szkoda i zawsze coś a teraz stwierdziłam że chcem go na urodziny :) a że mamy złota obrączke na zbyciu (to żadna pamiatka a ni nic - bo po kimś to nie przetapiam ale teściowa kiedyś znalazła i nam dała) to dam ją złotnikowi wybiore sobie model i on mi zrobi pierścionek a jak zostanie złota to mi reszte odda a ja grosze za to zapłace w porównaniu z kupnem :) tylo że czekać będe musiała :( no ale przeżyje :)

o kurczę mamo nie ciekawie a na samą myśl o jego stopach mam odruch wymiotny co za ludzie
rozumiem ogrodzenie musicie mieć i to im szybciej tym lepiej skoro takie wścibskie babska masz
ale nie denerwuj się szkoda psuc sobie humor takim osobami

Mama- co za babsko:szok::szok: z moim charakterkiem szybko bym taką prześwięciła:-D:-D

Marylko- dużego utargu!!

mama ale masz masakrycznych sasiadów brrrrr masakra a może chociaż siatke na razie postawcie jak ogodzenia zrobić nie możecie co??? my mamy tylko siatką odgrodzone od sąsiada bo nasze psy sie strasznie nie lubią :)

Ewcia nie dziękuje żeby nie zapeszyć :)

a tak swoją droga to ludzie chyba powyjeżdżali na długie weekendy bo jakoś ludzi brak a taka pogoda :(

Ja wpadam zameldować , że do mnie zawitała @... podejrzanie w 24 dc :confused::dry:

Mama - przeczytałam o tych stopach akurat przeżuwając śniadanie... fuj :wściekła/y:

witam i ja, Ala wstała mi dziś o 5;30 o matko jaka jestem niewyspane... :( wczoraj wieczór z mężem udany... byliśmy na kolacji mieliśmy świetowanie fasolki i nowej pracy mojego męża... wczoraj zadzonili, że go chcą i w tej strej pracy musi dać 2 tyg. wypowiedzenie i moze isc do nowej a to będzie miała już umowe na cały etat więc zupełnie inny komfort psychiczny dla nas i nie trzeba sie bedzie martwic co zrobic w styczniu bo malo godzin daja bo to martwy okres...
Ala już zaczyna sie wściekać wiec musze ją położyć... bede później :)

Mama co za paskudna baba! Faktycznie może chociaz siatkę wam się uda??A stóp nie skomentuje:(
Kinga smacznego:)

maryla super pomysl z pierścionkiem:) My też mamy troche złota niepotrzebnego ale jakoś nigdy na to nei wpadłam...

Maran to szczęście podwojne:) Super:) a czym się mąż zajmuje?

mama ale masz masakrycznych sasiadów brrrrr masakra a może chociaż siatke na razie postawcie jak ogodzenia zrobić nie możecie co??? my mamy tylko siatką odgrodzone od sąsiada bo nasze psy sie strasznie nie lubią :)
MARYLKA- my mamy cala dzialke ogrodzona tylko frontu nie ma bo chcemy takie ozdobne zrobic a to sporo ksztuje...a ta baba tylko taka jest wkurzajaca na calym osiedlu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ja widze nawet z daleka to mnie trzesie:wściekła/y:
Ja wpadam zameldować , że do mnie zawitała @... podejrzanie w 24 dc :confused::dry:

Mama - przeczytałam o tych stopach akurat przeżuwając śniadanie... fuj :wściekła/y:
LORELAIN- hejka no dziwnie z tym Twoim @:confused::confused::eek:
i sorka ze w takim momencie napisalam jak jadlas to pewnie nie bylo mile tak jeść i czytac;-):-)

EWCIA,JOSEPHINE,MARAN-witajcie:tak:

no nic ja sobie humor poprawilam drozdzowka z makiem ,dzieci tez wcinaja:tak:obiad mam gotowy ,tylo ziemniaki obrac,pranie sie suszy teraz poodkurzam i laba;-)

reklama
josephine- długo czekałaś na zmniejszenie pierścionka:szok::szok: ja jak swój zmniejszałam, to czekałam 3 dni:tak:[/QUOTE]

ewcia tu jets ciezko z uslugami, malo kto sie tymi rzeczami zajmuje, wiec musisz wlaczyc internet i dobrze poszukac zeby znalezc slotnika, szewca, itp a ceny!!!! nie potrzeba studiow robic, zeby dobrze zyc! zawody na wyginieciu :)

mama czesc :)
przegon staruche, nie daj sie wrednej babie... nienaiwdze takich wrednych staruch ktore nic nie maja w zyciu do roboty poza obgadywaniem i wpraszaniem sie i patrzeniem po katach,c zy parapety i firanki czyste...bleeee :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry