reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Już wracają - dostała antybiotyk i ma siedzieć w domu - tylko jak znam życie pewnie nie zapytał do kiedy :-p Ehh... W poniedziałek pójdę z nią na kontrolę.

monia - no chłopy są jak dzieci i nic się na to nie poradzi niestety :dry:
marylka - przeżyję a po meliskę zaraz wyskoczę bo muszę leki małej wykupić :dry: A że mroczny? Nieeee :-p
mama - bo od 4 miesiąca wolno ciężarnej podać znieczulenie - to czysta lidokaina bez dodatków :tak:

Spadam się ubrać bo zaraz przyjadą a ja w piżamie :-p

BUNIA,IWONKA- witajcie slodziaki:tak:;-)
IWONKA- u Ciebie ma padac:dry::dry::dry:wbijaj sie do mnie-u nas slonko,dzieci wlasnie graja w pilke na ogrodzie a ja zaraz rozwiesze pranie i smigamy do piekarni po drozdzowki:tak:
BUNIA- dzieki za info odnsnie Clo:tak:

AGNIESZKA- smacznego

Agnieszko smacznego :-)

a ja rano dzwoniłam aby umówić się do gina a tu termin na połowe lipca chyba ich po.......:wściekła/y:
i co muszę znaleść sobie jakiegoś prywatnie bo martwi mnie że nie mam @ :-(

mamo witaj :) chetnie ale niestety muszę się uczyć więc i tak nie przeszkadza mi że pada kurczę mogła by już ta sesja się skończyć

sol
mam prośbę wykreś mnie z tych majowych testujących testy negatywne a @ nie ma jak będzie to wtedy znów poproszę o zapisanie na listę testujących

Ostatnia edycja:
Bunia dzięki za dokładnie wyjaśnienia co do clo:) Jak doktorek wspomniał o 2 tabletkach od nowego cyklu to tak myślalam że przesadza ale po Twoich wyjaśnieniach widzę że ok. Chociaz u mnie pewnie będziemy po 1 brac a dłużej żeby trafic w ten jajnik co trzeba. Zobaczymy.

Sol - zapalenieucha to nieciekawie...podobno bardzo boli:(( Biedne maleństwo...

iwonka witaj:)

maryla jak się odstroiłas to utarg będzie że ho ho:tak:

monia witaj :)

lece na chwilkę po bułeczki i zaraz wracam

dziewczyny powiedzcie mi co ja mam teraz robić jak tej @ nie mam wiem że do gina ale co ona tam da mi proszki na wywołanie??? czy jak??

witam w ten brzydki pochmurny i chyba za chwile deszczowy dzien
to zapraszam do mnie u mnie słonko ):):):) w koncu :):)

mama no może nie duzo ale obawaim sie ze nie dam rady nadrobic i jeszcze być na bieżąco :) bo musiała bym nadrobić pół środy i cały czwartek :)

Agnieszka witaj :)

a wiecie ja nawet na razie testu nie kupuje bo sie czuje tak bardzo normalnie :):) że asz chyba przed staraniami sie tak normalnie nie czułam :):):) i nie łudze sie na dwie kreski - nawet o tym nie mysle w sumie asz sie zastanawiam czy wszystko ok ze mną :):):):) bo normalnie to już bym z 1000 objawów znalazła :) a tu nic i nawet sobie mysle że jak nie teraz to w następnym albo jeszcze następnym że nic sie przeciesz nie stanie że najwazniejsze aby wogule że może nie jestem jeszcze gotowa i jak będe to wtedy - ale sie dziwna zrobiła :):) hehehehehehehehehe

a ja jutro ide wybierac pierścionek na urodzinki swoje do złotnika :):):):) ale będziemy robic na zamówienie więc pewno miesiąc poczekam :(:( buuuu

witam wszystkich!
u nas slonce za oknem a w ciagu dnia bedzie pewnie jak wczoraj : 25-26 stopni!
mialam ciezkie 2 dni z leo : goraczka, wychodza mu tylnie zeby... ale juz jest lepiej, najgorsze byly ranki i do obiadu, a pozniej sie bawil normalnie, a pod wieczor to tak szalal w parku, ze o zebach zapominal... ale ja spalam neworowo, sprawdzalam czy goraczka nie za wysoka...

a co u was?

marylka a czemu pierscionek na zamowienie? chcesz miec inny niz wszytskie chodzi o rozmiar? ja zawsze mam problem z rozimarem i musz emiesiac czekac na zmniejszenie... pamietam jaka bylam czerwona ze zlosci jak czekalam mieisac na upragniony zareczynowy a oni sie hakneli i zmniejsyzli o 1 rozmiar z amalo, tzreba bylo go oddac i znow czekalam drugi miesiac!!!!!!! na pocieszenie ogladalam sobie zdjecie hahahahaha :)

reklama
Witam w piękną piątkową pogodę:-):-)

w końcu po dwóch tygodniach mamy piękne bezchmurne niebo:-p:-p

Mykam zjeść śniadanko i wziąć się dziś za sobotnie porządki, tak jutro będę miała wolne od sprzątania:sorry::sorry:

josephine- długo czekałaś na zmniejszenie pierścionka:szok::szok: ja jak swój zmniejszałam, to czekałam 3 dni:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry