reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam z rana:-) Ja wczoraj jak wyszłam z domu rano to wróciłam o 23. Byłam u lekarza. Zrobiła jednak usg chociaż nie chciałam, tak by sprawdzić czy ciąża dobrze usytuowana. Jest ok:tak: Dostałam hormony (niestety bardzo drogie) i aspirynę, skierowanie na badanie krwi. Dostałam również zwolnienie z nocek - w końcu. w Irlandii praca w nocy nie jest zabroniona póki co dla ciężarnych. Idę na pobranie krwi zaraz. Miłego dzionka:-)

jeżynka to super, że wszystko w porządku

Lorelain fajnie twój post zabrzmiał ;-)

ok ja też narazie spadam - idę się ogarnąć i trochę posprzątać a potem po Majcię :)

reklama
Witam z rana:-) Ja wczoraj jak wyszłam z domu rano to wróciłam o 23. Byłam u lekarza. Zrobiła jednak usg chociaż nie chciałam, tak by sprawdzić czy ciąża dobrze usytuowana. Jest ok:tak: Dostałam hormony (niestety bardzo drogie) i aspirynę, skierowanie na badanie krwi. Dostałam również zwolnienie z nocek - w końcu. w Irlandii praca w nocy nie jest zabroniona póki co dla ciężarnych. Idę na pobranie krwi zaraz. Miłego dzionka:-) Wg gin ciąża starsza o 5 dni jest.

Bardzo sie ciesze, że wszystko jest ok ... fajnie , ze nie musisz w nocy pracowac;-)

jeżynka to super, że wszystko w porządku

Lorelain fajnie twój post zabrzmiał ;-)

Rozwiń myśl :-).... bo nie kapuje :-D

Mama co za paskudna baba! Faktycznie może chociaz siatkę wam się uda??A stóp nie skomentuje:(
Kinga smacznego:)

maryla super pomysl z pierścionkiem:) My też mamy troche złota niepotrzebnego ale jakoś nigdy na to nei wpadłam...

Maran to szczęście podwojne:) Super:) a czym się mąż zajmuje?
monia no my tak obrączki robiliśmy :):):):) teściówka -dobra kobita dała nam złoto i kazała przetopic na obraczki (a mamy takie meiszane białe i żółte złoto z takimi gwiazdkami fajne :) ) i uwaga za obie zapłaciliśmy tylko 600 zł :):):) i jeszcze nam oddałreszte złota co zostało :) także fajnie i gościu naprawde cuda potrafi robić :) tak normalnie to by mi było szkoda dac do przetopienia ale tak jak to żaden prezent ani pamiątka :)

jeżynka - to ty z Irlandii klikasz? :-D No to super że wszystko ok i na nockach już robić nie będziesz :tak:

A ja kombinuję co na obiad i jakoś pomysłu nie mogę znaleźć :dry:

SORBUS- witam i nic mi juz nie mow o tej babie:no::wściekła/y::wściekła/y:fajnie,ze Majka tak chetnie biega do przedszkola mja Zuza tez:tak::tak:

LORELAIN- a to bybyla tez praca w nieruchomościach ta druga???a ja mam w domu 23 stopnie-jest tak cieplo ze mam otwarte okna u dzieci w pokojach i na dole balkon bo nie idzie wysiedziec-dzieci na ktortki rekaw biegaja po ogrodzie:tak:

JEZYNKA- witaj i ciesze sie ze wszystko si-szkoda ze te hormony takie drogie Ci zapisal ,ale jak trzeba to trzeba:sorry2:

A no nie, dzisiaj do pracki na 12:30 DO 20:00.. Trochę męczą te popołudniówki, ale ważne, że pracka jest :tak:
Widzę, że trochę nerwów miałyście ostatnio, mama i sol :dry: Jest na to jedna rada: babcię z dziadkiem przegonić z działki i postawić tabliczkę "teren prywatny" :tak: a co do męża sol to mogę tylko powiedzieć, że... mój facet też tak ma niestety... Ile to ja już razy słyszałam "kochanie mogłabyś zrobić to czy tamto?.." (w domyśle: "jestem za słaby psychicznie/fizycznie/emocjonalnie żeby sam to zrobić i taka ze mnie pierdoła życiowa że bez ciebie bym zginął)... :dry: :laugh2:

a nas dzisiaj spotkała niespodzianka przepozytywna :tak: G. od jakiś 3 tygodni pracuje w nowej firmie i generalnie w UK większość ludzi zarabia tygodniówki i dostaje je co tydzień na konto... Tak samo jest z nami.. Więc zaglądamy rano do bankomatu a tam szok - na koncie G. 280 funtów więcej niż być powinno :laugh2: okazało się, że na koniec miesiąca firma wypłaca pracownikom premię, jeśli wszystkie zamówienia "wyjdą" przed 1-szym kolejnego miesiąca... Normalnie szok :laugh2: Spadło nam jak z nieba, bo koszty naprawy auta wzrosły właśnie o kolejne 200... :dry:

Dzień dobry wszystkim! :-) Wczoraj nie napisałam za dużo o sobie, bo trochę późno było. Ale... mam 25 lat, klikam z zagranicy. Staram się o dzidziusia dopiero od 1 kwietnia, ale mam nadzieję, ze uda nam się zostać rodzicami w 2011 roku. ;-) Aktualnie u mnie się trochę pokomplikowało, dlatego miałam mały dylemacik co do starań (szukam pracy, bo pierwszą dość nagle straciłam, przeprowadziłam się też niedawno do mojego M., co oczywiście jest pozytywnym aspektem i ułatwia starania ;-) :-D). Ale dylemacik szybko prysnął (m.in. dzięki mamie05 - dzięki! :-)).
Tak więc tyle o mnie. A tymczasem u mnie miesiączka i gdzieś od połowy czerwca znów starania bedą zintensyfikowane... ;-) Pozdrawiam wszystkie starające się i zafasolkowane! :-)

Cześć dziewczyny

mama co za sąsiadka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bezczelna wrrr

Ja posłałam Majcie do przedszkola bo bardzo chciała - miała nową sukienkę i się musiała pochwalić :zawstydzona/y::-D już o 6.30 kazała się ubrać lewdo mi się ją do 8 udało w domu zatrzymać - bo wolne dziś mam

idę troszę poczytać coście naskrobały i co ciekawego
nie no nową sukienką zawsze trzeba się pochwalić :)

U mnie przestali grzać od 1 czerwca i strasznie zimno w mieszkaniu, na dworze przebija się słoneczko, ale wietrzysko takie, że może głowę urwać. Ja dzisiaj niby wolne, ale wieczorem mam dwóch klientów :dry:.... nie wiem czy nie zrezygnuje z tej pracy bo dostalam inna propozycje. Teraz mam zagwózdke, w poniedziałek dowiem się konkretów.
no to fajnie że same propozycje teraz masz:) gratulacje :)

Witam z rana:-) Ja wczoraj jak wyszłam z domu rano to wróciłam o 23. Byłam u lekarza. Zrobiła jednak usg chociaż nie chciałam, tak by sprawdzić czy ciąża dobrze usytuowana. Jest ok:tak: Dostałam hormony (niestety bardzo drogie) i aspirynę, skierowanie na badanie krwi. Dostałam również zwolnienie z nocek - w końcu. w Irlandii praca w nocy nie jest zabroniona póki co dla ciężarnych. Idę na pobranie krwi zaraz. Miłego dzionka:-) Wg gin ciąża starsza o 5 dni jest.
to super że same dobre wieści :) gratulacje :)

reklama
Mama - ta praca druga to całkowicie nie związana z nieruchomościami, miałabym być kierownikiem sklepu CCC :dry::confused:

Mary-beth - ja właśnie na razie wstrzymałam sie ze staraniami aż do momentu otrzymania uowy na stale, żeby mieć po urodzeniu macierzyński :dry::sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry