reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bunia tez mam taka nadzieje. a tymczasem jestem po nocce i nie chce mi sie zwlec z lozka eh

no nic- ja uciekam. małżyk jakiegoś focha walnął nie wiem czemu i sobie poszedł na dwór. jaki on czasem dziwny jest :dry::dry:
mało, że mnie te podbrzusze pobolewa, to dołączył się do tego żołądek (straszną zgagę mam :dry::dry:) i czuję się, jakbym kolkę miała :confused::confused: nie wiem czy brać dzisiaj tą lutkę, czy jutro dopiero a dziś się jeszcze poprzytulać :confused::confused:
ach, te nasze starankowe dylematy :eek::eek:

to buziaki dziewoje moje :-D życzę od razu dobrej nocy, słodkich snów i miłych przytulasków :-D:-D

do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do jutra Buniu. Życzę również owocnych przytulanek. Ja też czuję bólę w jajnikach i chyba dzisiaj jest owulka ale nie jestem pewna. Ja też zmykam. Trzymajcie się cieplutko :-)

reklama
Buniu jestem z Brzegu między Opolem a Wrocławiem.

Jak mogę dodać suwaczek?

kliknij na suwaczek którejś z nas, stwórz własny postępując zgodnie ze wskazówkami. jak już będzie gotowy, to skopiuj BBcode, wejdź w swoim profilu na "edytuj sygnaturę". pojawi się okienko jak przy pisaniu posta. tam wklej ten kod, kliknij "zapisz zmiany" pod tym okienkiem i już suwaczek powinien być :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry