reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agabre przykro mi bardzo, myslałam , ze to fasolka.:-(
Dziewczyny ja mierzyłam tempkę i mam 37,3????:szok:Nie wiem o co chodzi. Ja mam zawsze niskie cisnienie i niższą tem. bo normalna to 36.3. W dniu spodziewanej @ miałam w granicach 36,8 a teraz te 37,3???? Skąd?
Lor witaj jak tam w pracy. Pewnie bardzo zmęczona? Mam nadzieję, że zadowolona:-)Widzę na suwaczku , ze wasza rocznica? Jeśli tak to najlepszego kochana!

Tak, dzisiaj mamy rocznice :-)
Nawet nie jestem az tak bardzo zmęczona :happy2:

reklama
lorelain wszystkiego co najlepsze również i dla Was bo małapralina też ma dziś rocznice :)

wisienka no co z tą Twoją @ ?? no i ta temperatura?? ja już tu niczego nie rozumiem

agabre strasznie mi przykro kochana...

No ja już w końcu trochę ogarnęłam dom;-)
agabre główka do góry, trzymam kciuki za następny cykl:tak:
Lorelain Gratulacje z okazji rocznicy:-)
Wisienko, a kiedy ostatnio robiłaś test??

jezynko we wtorek tydzień temu. W sobotę 22 miała być @ zrobiłam test i lipaa. Powtórzyłam go we wtorek a w ten poniedziałek byłam u gina i robiła mi UsG wewnętrzne i nie widziała fasolki to raczej jej nie ma!
maran ja też. I to mnie najbardziej męczy. Rozumię, ze staranka mogą się nie udać ale ta moja sytuacja to juz jakaś paranoja. Nowego Gina mam dopiero 14 jak nie dostanę @ to nie wiem co zrobie bo nie chcę iść do starej giny!

Wisienko, mam nadzieję, że wszystko się szybko wyjaśni u ciebie. Najgorsze jest to czekanie.:dry:

Pralinka , Lorelain- wszystkiego Naj z okazji rocznicy :D

SZczesliwa- zdrowiej szybko! :D

Wisienka- kochana!!! postaraj sie o tym nie myslec, bo sie stresujesz a jak jest stres, to nie ma @..
wiem ze latwo sie mowi, ale nie masz wyjscia :)

malapralinka, mi też się wydaje czasami, że nic się nie udaje, za 3 tygodnie zostaję bez pracy, od roku mam utrudniony kontakt z rodziną i przyjaciółmi (przeprowadziłam się do męża na drugi koniec Polski) ponad rok starań, setki badań, wizyt, leków i nawet najmniejszej fasolinki, ale jak spojrzę z drugiej strony, to i tak sporo osiągnęłam :)

wisieńka, 37,3 po terminie spodziewanej miesiączki to spore prawdopodobieństwo fasolki (ale ta temperatura poranna, nie wieczorem, popołudniami zazwyczaj się podnosi i nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy)

lorelain, oby w tej pracy jak najlepiej było :)

Witajcie dziewczynki- długo mnie nie było, walczę sama ze sobą by nie poddawać się smutkowi, ale trudne to życie moje teraz jest :(

Wisienko a bierzesz może duphaston albo luteinę???
Jeśli tak, to one powodują wyższą temperaturę, a okres dostaje się zawsze dopiero po odstawieniu.
Jeśli nie to może fasolinka :)
Ja bardzo polecam mierzenie tempki , ale o jednej porze codziennie, budzik ustawić i gotowe :) Wtedy wiadomo na czym stoimy. Jak dostaniesz @ to zacznij mierzyć, polecam ;)

reklama
witajcie Kobietki! Mogę przyłączyć się do Waszego grona:) Zaczynamy się starać:) na razie mamy jedno staranie za sobą i .. niestety czekamy dalej...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry