reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam:-) U mnie słoneczko pięknie grzeje, właśnie wróciłam do domku niedawno i jem kolację:-) Niby mam wolne, a ciągle coś trzeba załatwiać:-p Pozdrawiam Was:-)
Wisienko, to juz 42 dc. Hmm długo to się już ciągnie. Oby lutka pomogła.
A jak iwonka? Czy testowała kolejny raz?

bunia , asmi , nika widzę , ze tylko wy na placu boju. Ja zerkam co chwilę i pakuję sie pomału. Jakos załapałam doła. Jechać nawet mi się nie chce wolałabym zostać w domku. Ale juz zaplanowane to trzeba 4 litery ruszać.
jezynko iwonki dziś nie było jeszcze. U mnie 42 dzień, trzeci na duph, i nic się nie dzieje. Nie wiem już o co chodzi. Czy ktoś kiedyś brał progeteron na wywołanie @ i kiedy ona przyszła???????

Wisienko ja brałam kiedyś progesteron na wywołanie @, ale to było 10 lat temu... Z tego co pamiętam to chyba po tygodniu brania dostałam @.
asmi21, a więc jesteś z Brzegu:-) Znam w miarę dobrze to miasto, tzn często tam jeździłam:-)

jezynka ja mam brać 5 dni po 2 tabletki a gina mi powiedziała, ze powinnam dostać szybciej niż za te 5 dni. Biorę 3 dalej nic. Matko święta jak ja sie juz denerwuję. Niech juz ta @ przyjdzie. A jak przyjdzie to co. Skąd mam wiedziec kiedy będzie owu

Wiecie co - przeczytałam ale prawie nic nie pamiętam:eek::eek:
Chyba się starzeję:szok: Mam czarną dziurę w mózgownicy:sorry:

WISIENKA - miłego wyjazdu:tak: Chłopcy się na pewno ucieszą ze swojego kąta u dziadka:tak::tak: I tulę cię mocno;-)
MALAPRALINKA wszystkiego najlepszego w Dniu Rocznicy:-):-) A z mieszkaniem nieciekawie wyszło - co za ludzie:no: Ale może znajdziecie coś ciekawszego:tak:
JEŻYNKA jak samopoczucie?:-)

Wisienko, spróbuj się zrelaksować i nie myśleć o @, choć wiem, że nie jest łatwo. Co do owulacji, to może zamów na allegro testy owulacyjne? Albo monitoring cyklu u gin?
nika witaj:-) czuję się dobrze, piersi zaczynają mi się powiększać i robić wrażliwe, bo do tej pory nie dawały znaków. Zgagę mam czasem i zawroty głowy no i standardowe siusianie + zaparcia. Jutro idę do gina bo już mam listę pytań;-) Usg tak za 3-4 tygodnie to najwcześniej.

wszystkim, które kibicowały i trzymały kciuki dziękuję :) dzisiaj odebrałam wynik bety i znowu poniżej 0,1 :( Test wyszedł negatywny rano, ale objawy nadal się utrzymują. Doczytałam ulotkę informacyjną z clostilbegytu i okazało się, że wszystkie te objawy mogą świadczyć o przedawkowaniu leku. No cóż, w poniedziałek kolejna wizyta, sprawdzenie stanu jajników i może kolejne starania... Zobaczymy, co powie lekarz.

ja tez pierwsza w klasie miałam okresi i stanik - w króliczki :):):):) 4-5 klasa to była nie pamietam dokładnie no tylko że u mnie to wszystkie chciały mieć zaraz stanik i mi zazdrościły :) tylko chłopaki wołali na mnie big cyc :):):) ale jakoś sie tym specjalnie nie przejełam na szczęście :)

no znając mnie to pewno jeszcze z miesiąc sie pozastanawiam zanim zakupie cokolwiek :) kremy jak dla mnie to masakra i puki co działam maszynką ale to upierdliwe bo trzeba często :( i wogule a z tą siłownią to macie ekstra :) naprawde zazdroszcze

o kurcze, ja miałam okres chyba w wieku 14 lat :-);-)

Dziewczny mam jeszcze chwile...
Mam dosc, moje zcie to jedno wielkie pasmo niepowoidzen,...
Z mieszkanie bedzie dupa zbita...
Dlaczego wszstko sie tak pierdzieli??
Rycze jak male dziecko....
Nie mam nawet teraz do kogo sie prztulic, a zaraz trzeba wchodzic do pracy... Nie jestem w stanie, nic mi sie nie chce...
Rocznica jak cholera...
Kurka wodna, dlaczego zawsze ja??
Gdby nie maz i milosc to nie mialabm zupelnie nic...

Przepraszam, ale musialam to z siebie wyzucic

Ja tez barczo czesto mysle, że nic mi sie w zyciu nie udaje :-(

wszystkim, które kibicowały i trzymały kciuki dziękuję :) dzisiaj odebrałam wynik bety i znowu poniżej 0,1 :( Test wyszedł negatywny rano, ale objawy nadal się utrzymują. Doczytałam ulotkę informacyjną z clostilbegytu i okazało się, że wszystkie te objawy mogą świadczyć o przedawkowaniu leku. No cóż, w poniedziałek kolejna wizyta, sprawdzenie stanu jajników i może kolejne starania... Zobaczymy, co powie lekarz.

Przykro mi :-(... szkoda ze sie jednak tym razem nie udało:-(

Mój drugi dzień pracy juz za mną :-)

reklama
agabre przykro mi bardzo, myslałam , ze to fasolka.:-(
Dziewczyny ja mierzyłam tempkę i mam 37,3????:szok:Nie wiem o co chodzi. Ja mam zawsze niskie cisnienie i niższą tem. bo normalna to 36.3. W dniu spodziewanej @ miałam w granicach 36,8 a teraz te 37,3???? Skąd?
Lor witaj jak tam w pracy. Pewnie bardzo zmęczona? Mam nadzieję, że zadowolona:-)Widzę na suwaczku , ze wasza rocznica? Jeśli tak to najlepszego kochana!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry