reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam:-) U mnie słoneczko pięknie grzeje, właśnie wróciłam do domku niedawno i jem kolację:-) Niby mam wolne, a ciągle coś trzeba załatwiać:-p Pozdrawiam Was:-)
Wisienko, to juz 42 dc. Hmm długo to się już ciągnie. Oby lutka pomogła.
A jak iwonka? Czy testowała kolejny raz?

bunia , asmi , nika widzę , ze tylko wy na placu boju. Ja zerkam co chwilę i pakuję sie pomału. Jakos załapałam doła. Jechać nawet mi się nie chce wolałabym zostać w domku. Ale juz zaplanowane to trzeba 4 litery ruszać.
jezynko iwonki dziś nie było jeszcze. U mnie 42 dzień, trzeci na duph, i nic się nie dzieje. Nie wiem już o co chodzi. Czy ktoś kiedyś brał progeteron na wywołanie @ i kiedy ona przyszła???????

Wisienko ja brałam kiedyś progesteron na wywołanie @, ale to było 10 lat temu... Z tego co pamiętam to chyba po tygodniu brania dostałam @.
asmi21, a więc jesteś z Brzegu:-) Znam w miarę dobrze to miasto, tzn często tam jeździłam:-)

jezynka ja mam brać 5 dni po 2 tabletki a gina mi powiedziała, ze powinnam dostać szybciej niż za te 5 dni. Biorę 3 dalej nic. Matko święta jak ja sie juz denerwuję. Niech juz ta @ przyjdzie. A jak przyjdzie to co. Skąd mam wiedziec kiedy będzie owu

Wiecie co - przeczytałam ale prawie nic nie pamiętam:eek::eek:
Chyba się starzeję:szok: Mam czarną dziurę w mózgownicy:sorry:

WISIENKA - miłego wyjazdu:tak: Chłopcy się na pewno ucieszą ze swojego kąta u dziadka:tak::tak: I tulę cię mocno;-)
MALAPRALINKA wszystkiego najlepszego w Dniu Rocznicy:-):-) A z mieszkaniem nieciekawie wyszło - co za ludzie:no: Ale może znajdziecie coś ciekawszego:tak:
JEŻYNKA jak samopoczucie?:-)

Wisienko, spróbuj się zrelaksować i nie myśleć o @, choć wiem, że nie jest łatwo. Co do owulacji, to może zamów na allegro testy owulacyjne? Albo monitoring cyklu u gin?
nika witaj:-) czuję się dobrze, piersi zaczynają mi się powiększać i robić wrażliwe, bo do tej pory nie dawały znaków. Zgagę mam czasem i zawroty głowy no i standardowe siusianie + zaparcia. Jutro idę do gina bo już mam listę pytań;-) Usg tak za 3-4 tygodnie to najwcześniej.

wszystkim, które kibicowały i trzymały kciuki dziękuję :) dzisiaj odebrałam wynik bety i znowu poniżej 0,1 :( Test wyszedł negatywny rano, ale objawy nadal się utrzymują. Doczytałam ulotkę informacyjną z clostilbegytu i okazało się, że wszystkie te objawy mogą świadczyć o przedawkowaniu leku. No cóż, w poniedziałek kolejna wizyta, sprawdzenie stanu jajników i może kolejne starania... Zobaczymy, co powie lekarz.

ja tez pierwsza w klasie miałam okresi i stanik - w króliczki :):):):) 4-5 klasa to była nie pamietam dokładnie no tylko że u mnie to wszystkie chciały mieć zaraz stanik i mi zazdrościły :) tylko chłopaki wołali na mnie big cyc :):):) ale jakoś sie tym specjalnie nie przejełam na szczęście :)

no znając mnie to pewno jeszcze z miesiąc sie pozastanawiam zanim zakupie cokolwiek :) kremy jak dla mnie to masakra i puki co działam maszynką ale to upierdliwe bo trzeba często :( i wogule a z tą siłownią to macie ekstra :) naprawde zazdroszcze

o kurcze, ja miałam okres chyba w wieku 14 lat :-);-)

Dziewczny mam jeszcze chwile...
Mam dosc, moje zcie to jedno wielkie pasmo niepowoidzen,...
Z mieszkanie bedzie dupa zbita...
Dlaczego wszstko sie tak pierdzieli??
Rycze jak male dziecko....
Nie mam nawet teraz do kogo sie prztulic, a zaraz trzeba wchodzic do pracy... Nie jestem w stanie, nic mi sie nie chce...
Rocznica jak cholera...
Kurka wodna, dlaczego zawsze ja??
Gdby nie maz i milosc to nie mialabm zupelnie nic...

Przepraszam, ale musialam to z siebie wyzucic

Ja tez barczo czesto mysle, że nic mi sie w zyciu nie udaje :-(

wszystkim, które kibicowały i trzymały kciuki dziękuję :) dzisiaj odebrałam wynik bety i znowu poniżej 0,1 :( Test wyszedł negatywny rano, ale objawy nadal się utrzymują. Doczytałam ulotkę informacyjną z clostilbegytu i okazało się, że wszystkie te objawy mogą świadczyć o przedawkowaniu leku. No cóż, w poniedziałek kolejna wizyta, sprawdzenie stanu jajników i może kolejne starania... Zobaczymy, co powie lekarz.

Przykro mi :-(... szkoda ze sie jednak tym razem nie udało:-(

Mój drugi dzień pracy juz za mną :-)

reklama
agabre przykro mi bardzo, myslałam , ze to fasolka.:-(
Dziewczyny ja mierzyłam tempkę i mam 37,3????:szok:Nie wiem o co chodzi. Ja mam zawsze niskie cisnienie i niższą tem. bo normalna to 36.3. W dniu spodziewanej @ miałam w granicach 36,8 a teraz te 37,3???? Skąd?
Lor witaj jak tam w pracy. Pewnie bardzo zmęczona? Mam nadzieję, że zadowolona:-)Widzę na suwaczku , ze wasza rocznica? Jeśli tak to najlepszego kochana!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry