- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ja troche zmykam bo Tom wrocil
B
bunia87
Gość
asmi- a skąd ty jesteś?
P
pysia888
Gość
Witajcie asmi i bunia. a ja ruszam do roboty za miesiac.
B
bunia87
Gość
Witajcie asmi i bunia. a ja ruszam do roboty za miesiac.
to już niedługo :-) mam nadzieję, że szybciutko ci się uda
P
pysia888
Gość
Bunia tez mam taka nadzieje. a tymczasem jestem po nocce i nie chce mi sie zwlec z lozka eh
B
bunia87
Gość
no nic- ja uciekam. małżyk jakiegoś focha walnął nie wiem czemu i sobie poszedł na dwór. jaki on czasem dziwny jest
mało, że mnie te podbrzusze pobolewa, to dołączył się do tego żołądek (straszną zgagę mam ) i czuję się, jakbym kolkę miała nie wiem czy brać dzisiaj tą lutkę, czy jutro dopiero a dziś się jeszcze poprzytulać
ach, te nasze starankowe dylematy
to buziaki dziewoje moje życzę od razu dobrej nocy, słodkich snów i miłych przytulasków
do jutra
mało, że mnie te podbrzusze pobolewa, to dołączył się do tego żołądek (straszną zgagę mam ) i czuję się, jakbym kolkę miała nie wiem czy brać dzisiaj tą lutkę, czy jutro dopiero a dziś się jeszcze poprzytulać
ach, te nasze starankowe dylematy
to buziaki dziewoje moje życzę od razu dobrej nocy, słodkich snów i miłych przytulasków
do jutra
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
B
bunia87
Gość
Buniu jestem z Brzegu między Opolem a Wrocławiem.
Jak mogę dodać suwaczek?
kliknij na suwaczek którejś z nas, stwórz własny postępując zgodnie ze wskazówkami. jak już będzie gotowy, to skopiuj BBcode, wejdź w swoim profilu na "edytuj sygnaturę". pojawi się okienko jak przy pisaniu posta. tam wklej ten kod, kliknij "zapisz zmiany" pod tym okienkiem i już suwaczek powinien być :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: