reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny

dzieki za opinie w sprawie adopcji - ale narazie nie mysle o tym staram sie myslec pozytywnie moze uda się zajśc w ciąże jednak

Co do wakacji my też odpuściliśmy - nadal się łudze ze nam sie uda a do Hiszpani 2200 km nie pojade autem, w ciąży bo jak nie tak łatwo nam to przyszło to sie boje bardziej, poza tym mój mąż moze miec problem z urlopem w tym roku i bede musiała sie do niego dostosowac - ma kilka dni musze go gdzies wyciągnać bo oszaleję

mama - owulka na pewno dziś będzie - przytulajcie się a my będziemy kciuki trzymać - fajnie że masz takiego zaufanego gina

Wisienka współczuję tej wizyty - ale ja tez zmieniam gina tylko ciekawe na kiedy mie zapisze - dzisiaj dopiero można się zarejestrować ale z 1,5 miesiąca bede czekać jak nie dłużej
Wisienka progesteron to tez luteina kosztuje ok 4 zł takze zamiast duphastonu tez to przepisują

bunia nie wiem co ci doradzić kurcze ja biore luteine doustna ale na pewno u mnie nie ma fasolki

Agnieszka ja mam sporo roboty bo jeszcze tylko dziś i jutro i długi weekend :tak:

reklama
hej dziewczyny,
ledwo szef wyszedł coś załatwić to ja do Was:) Ależ to uzależnia:)

mama05
ja cały czas wierzę, że Twoja owu opóźniona i jeszcze się w tym cyklu uda:)

Monia ja z tym czytaniem nie nadążam, dziewczyny tak szybko skrobią, że nie nadążam, trudno jest jak się nie siedzi i nie śledzi na bieżąco. Ja biedna ciągle w tyle:(

Bunia o luteinie nic nie wiem, więc nie pomogę. Drogie te testy owu. A wskazują rzeczywiście, że owu się zbliża. Ja za pierwszym razem tylko temperature mierzyłam i obserwacja. Teraz dostałam test od koleżanki, która ma fasolkę w brzuszku i juz jej niepotrzebny i zamierzam wykorzystać w tym cyklu.

Ja wczoraj byłam na tym zakończeniu roku w przedszkolu, okazało się że połączone z występami dzieci z okazji dnia matki. Ależ się nawzruszałam, łzy jak grochy mi w oczach stały:)

No to fajnie, że Ci się udało. A mogłabyś mi pomóc, bo mi się marzy takie coś ale tylko sprzedaż internetowa. Myślałam o tym wcześniej ale nie miałam odwagi i tak myślałam, że dużo takich sklepów powstało, a też bym chciała starać się o dofinansowanie z pup.
kochana jak tylko będe mogła w czymś pomuc to pomoge :) jak bedziesz miec jakies pytanka to wal najlepiej na priva bo moge przeoczyć :)

Dziewczyny my tez zrezygnowalismy z Chorwacji bo chcemy kupić i urządzić domek. Trzymajcie kciuki żeby się udało i żebyśmy mogli mieszkac z fasolka we własnym.
mama 14 czerwca mam tego polecanego gina. Zobaczę jak będzie jak nie poszukam dalej.
trzymam kciukasy bardzo mocno :)

asmi a dokładniej gdzie sie oswiadczał?

kiedyś byłam swiadkiem jak na Giewoncie chłopak się oświadczał dziewczynie, ona nic nie wiedziała była kompletnie zaskoczona :-) ale było to romantyczne :tak: tak przy obcych ludziach. nie miała innej opcji jak odpowiedzieć tak ;-)ihihihihi
tylko mały problrem był z włożeniem pierscionka, wiecie napuchnięte palce po wspinaczce, wycieńczającej wielogodzinnej trasie na Giewont:-) mówie wam, ale to było zaskoczenie na twarzy dziewczyny.
mmm super mój był tak warjat że przyszedł do pracy (bo stwierdził że przy ludziach nie odmówie :) ) i tak ludzie za okienkiem z rachunkami w ręku do zapłaty a on klęczy i co pyta jak bardzo chciała bym być z nim jusz na zawsze :) ale zaczoł co :):):) a wczesniej mówił że po skarpety idzie :):):)

kurde nie wiem c orobic w ogole non stop opowiadaja jak to poronily jedna dzis przychodzi i pyta ktory tydzien mowie ze 9 a ona no ja to 2 razy poronilam w 9 tygodniu fajnie
ale wredne baby, napewno będzie dobrze i nic sie nie stanie :) i będziesz nosić maleństwo w pięknej chuście :) (jutro do mnie dojdzie) :)

witam sie ,wstalam wczesniej,wszyscy jeszcze u mnie spia.Tom wrocil po 3 wiec nie bylo przytulania bo to byla Jego 21 godzina bez snu i pprostu padl takze ten cykl stracony bez dwóch zdan....zaraz ide budzic dzieci i męża i jedziemy.mam nadzieje,ze po Clo sie uda bo jesli przyjdzie mi dlugo walczyc o maluszka.....i nawet nie chce myslec jaka bede gdy sie nie uda....zawiedziona,rozczarowana,niespelniona......
zycze Wam milego i optymistycznego dnia,prosze trzymac kciuki-moze jeszcze owulki nie bylo:sorry2:
ściskam Was moje kochane i lece:happy2:Wasza mama;-)
trzymam kciukasy bardzo mocno żeby owulka była dopiero jutro :)

Witam się przy porannej kawusi:)

Poczytałam Was wczoraj po pracy i się cieszylam że wkońcu będe na bieżąco:) Otwieram dziś forum i co?? 10 stron nowych... No to sobie poczytam, przynajmniej dopuki nie przyjdzie szefowa:((

Mama ja tam stawiam że jeszcze nie było owulki i się uda w tym cyklu!
wiesz dziewczyny zawsze dbają o to żeby było co nadrabiac :)

Dzień dobry wszystkim :):):):)

KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA (a co nam też sie coś należy :) )

Mamucica ja też ciągle do tyłu bo pracowac trzeba:((
Jeszcze się dziś dowiedzialamże nie 2 a 3 soboty w miesiącu muszę pracować... szlag mnie trafił! Mam nadzieję że szybko nam się uda i pójde na zwolnienie i o!

No to musi być bardzo wzruszające jak Twoje dzieciątko mówi wierszyki i takie tam, zwłaszcza na dzień matki:):)

Witam się i ja - dzisiaj byliśmy z małą w przedszkolu bo przenieśli się do nowego budynku to trzeba było przecież obejrzeć wszystko :-D Ale teraz jest suuuper :-D No i dzieciaki mają cały dzień zabaw i gier zamiast zajęć - a co - z okazji przenosin i dnia dziecka im też się należy :-D

marylka - a jak Ci idzie uzupełnianie bazy na stronie? :-D Leniu :-p Niedługo będę musiała sobie pobuszować za zakupami u Ciebie a ty się tak lenisz :-p

Co do wakacji - u nas stoją pod bardzo dużym znakiem zapytania ale bardzo bym chciała gdziekolwiek pojechać bo zaczyna mnie mulić to miasto. Chciałam jechać do Pragi i jeśli znajdą się fundusze to nawet we wrześniu ale tam pojedziemy :tak: A jak nie to w przyszłym roku całą trójką wybierzemy się tam latem :tak: Miło będzie wrócić do miejsc z dzieciństwa :-D

Witam z rana w Dzandzacka :-)
Agnieszka cicho bo wszystkich gdzieś wywiało, sprawy jakieś pewno ważne mają ;-)

Witam mlodam:)
Tak każdy załatwia sprawy:))Pewnie później będzie ruch z resztą jak zawsze:)
A jak Twój tata się czuje?
Agnieszka ja mam sporo roboty bo jeszcze tylko dziś i jutro i długi weekend :tak:
Witaj jsorbek:)
A to dlaczego będziesz miała długi weekend?

Witaj mamucica:)
Widać kolejna uzależniona:))
Fajnie że wczorajsze zakończenie zaliczasz do bardzo udanych a emocje,wzruszenia pewnie były bo wiadomo jak to jest:))

Witaj marylka:)
Witaj Sol:)
Fajnie że wszyscy zadowoleni z nowego przedszkola a wakacje w Pradze ooo super:)I pewnie jak nie w tym roku to w następnym sobie pojedziecie.Na pewno nie uciekną:)

Ostatnia edycja:
Cześć duże dzieciaki !!!!

wszystkiego naj, naj, naj !

Marylka, może z okazji dnia dziecka będziesz miała duży utarg - szejk zrobi zakupy dla swojej licznej gromadki.

dziewczynki, ja zmykam na razie miesiąc kończyć, bo mam się wyrobić dziś ze wszystkim. Ale jak mówi mama, mam was na oku.

wieczorkiem, też już z wami nie piszę, bo o 21 ledwo na oczy patrzę. Fasolka domaga się snu i siła wyższa...

monia no niefajnie z tymi sobotami. Ale szybko się uda i soboty cie ominą:)
Myślałam, że przedstawienie mnie ominęło. Miało być w piątek a w piątek młody nie był w przedszkolu bo chory. Bardzo żałowałam bo to pierwsza taka uroczystość w przedszkolu a tu wczoraj niespodzianka. Miłe to na prawdę:)

Oj dziękuję Marylka. Ty to Kobieta niezastąpiona - życzenia złożysz i do cyca przytulisz. Super:) A jak tam utarg w Dzień dziecka w Twoim dzieckowym raju?

jsorbek dobre i kilka dni urlopowania; najważniejsze że wszyscy razem i z dala od domu i codzienności

Ach jeszcze miałam napisać, że RYSIU jest super!!!

reklama
wiadomość od mamy05: cześć właśnie wyszłam, już po owulce, więc w tym cyklu nie testuje. dostałam clo od 5 do 9 d. cyklu w 12 d.c. mam przyjść na usg - to była moja najkrótsza wizyta - 7 min :-) tym bardziej że byłam poza kolejką. teraz jade na zakupy spożywcze potem po Dominisa do Tomka. pozdrawiam Was wszystkie

Sol ja juz o sklepiku pisałam że chyba jeszcze mam za mało towaru żeby móc przez neta sprzedawac bo połowy produktów bym nie mogła wystawić :( i nie wiem czy to ma sens wczesniej o tym pisałam ale jakoś tak przeszło bez echa :) bo ja nie mam kilka sztuk body z jednego rozmiaru w jednym modelu tylko zazwyczaj pojedyńcze sztuki i nie nadażała bym z aktualizacją sklepu internetowego :( i chyba będe musiała jeszcze troche poczekac uzbierać kasy i zainwestować ale na pewno nie zostawie tego nieskończonego puki co będe po staremu na bloga musiała dodawać chyba

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry