reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JoL - u nas jeszcze nic nie przesądzone z wakacjami a jakby nam się udało pojechać do Pragi to bylibyśmy wniebowzięci :tak: Ja już nawet patrzyłam moją starą kwaterę i okazuje się że wolna w tym terminie co chcę :-D Teraz wszystko zależy od tego w jakim tempie uda nam się odłożyć kasę :-D

reklama
hej josephine. Taki garaż to fajna sprawa.

bb77 przytulam. Ano tacy lekarze, że mało kompleksowo badają. O serce i ogólnie samopoczucie chyba niewiele dbają. Chyba, że trafili Ci się wyjątkowi lekarze.
Dobrze, że wszystko ok fizycznie.

agnieszka my jedziemy do Ustronia Morskiego drugi rok z rzędu. Wynaleźliśmy w tamtym roku super ośrodek i młody koniecznie chciał tam wrócić. Miejsca już w marcu rezerwowaliśmy.

To sympatycznie będzie tam...:)
Fajnie że młody chętnie tam wraca no i wy z resztą też.Zapowiada się ciekawy wypad:)
My jedziemy nad nasze polskie morze.Kilka dni spędzimy w rodzinnym mieście bo mamy sprawy do załatwienia no i mój M chce spotkać się z kilkoma znajomymi.
Ja też jestem już umówiona z koleżankami bo nie mam zamiaru chodzić z mężem do jego kolegów i słuchać chłopskich rozmów :cool2: a mam kilka koleżanek z którymi chętnie się spotkam i gdzieś wyskoczymy same ;-)

josephine,bb witam:)

agnieszka to Wam też się ciekawie urlop zapowiada. Nie ma to jak babski wypad:) I to jeszcze z koleżankami, których dawno się nie widziało. Nocy do gadania zabraknie:) Oby tylko pogoda nad tym naszym polskim morzem nam dopisała.

agnieszka to Wam też się ciekawie urlop zapowiada. Nie ma to jak babski wypad:) I to jeszcze z koleżankami, których dawno się nie widziało. Nocy do gadania zabraknie:) Oby tylko pogoda nad tym naszym polskim morzem nam dopisała.

Dokładnie oby pogoda dopisała:))
Też się bardzo cieszę że spotkam się z moimi dziewczynami:))

My z mężem to sobie plan urlopu napisaliśmy dokładny(jeszcze dopisujemy i uzupełniamy dni) bo chcemy jechać do Malborka,Kamienny szaniec zwiedzić i kilka takich innych miejsc.Na pewno będziemy mieli co robić.No i impreza dyskotekową także zaliczymy i to pewnie nie jedną.Musimy się troszkę wyszaleć.
Dobrze że wizytę u gina mam na początku urlopu to będę mogła w razie"w" zrobić jakieś badania no i będę spokojniejsza o wiele...a potem działamy jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie:)

Sol, no to kciuki, żeby Praga jednak wypaliła !!!! :-)

teraz już na prawdę zmykam ...

Witajcie

Nareszcie nowy miesiac i moge pisac...

Wszystkiego najlepszego Skarby w dniu dzisiejszego swieta, dla tych ktore nosza pod serduszkiem swoje Szczescie, zycze zdrowych i pomyslnych przyszlych miesiecy, a dla reszty zeby szybko ujzaly 2 kreseczki na tescie;-)

Nie jestem Was w stanie nadrobic, prawie 100stron:szok:
Powie mi ktos co slychac z wazniejszych rzeczy??
Tsciory jakies byly??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry