reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie ,wstalam wczesniej,wszyscy jeszcze u mnie spia.Tom wrocil po 3 wiec nie bylo przytulania bo to byla Jego 21 godzina bez snu i pprostu padl takze ten cykl stracony bez dwóch zdan....zaraz ide budzic dzieci i męża i jedziemy.mam nadzieje,ze po Clo sie uda bo jesli przyjdzie mi dlugo walczyc o maluszka.....i nawet nie chce myslec jaka bede gdy sie nie uda....zawiedziona,rozczarowana,niespelniona......
zycze Wam milego i optymistycznego dnia,prosze trzymac kciuki-moze jeszcze owulki nie bylo:sorry2:
ściskam Was moje kochane i lece:happy2:Wasza mama;-)

reklama
Witam się przy porannej kawusi:)

Poczytałam Was wczoraj po pracy i się cieszylam że wkońcu będe na bieżąco:) Otwieram dziś forum i co?? 10 stron nowych... No to sobie poczytam, przynajmniej dopuki nie przyjdzie szefowa:((

Mama ja tam stawiam że jeszcze nie było owulki i się uda w tym cyklu!

witajcie dziewczynki :-D

mama- z tego co pamiętam to chyba jesteś jeden dzień cyklu po mnie (ja mam 15, ty pewnie 14 bo miałaś dzień później @) u mnie objawy na owulkę były wczoraj (chyba, bo pewności nie mam :confused: ) to może twoja owu będzie dzisiaj? i zdążycie popajączkować i spłodzić Rysia :-D

mam pytanko do dziewczyn, które brały luteine dowcipną. ja mam brać od 16dc, ale gdzieś wyczytałam, że najlepiej od 18dc brać jak sie ma pewność czy na 100% jest już po owu, bo inaczej może to wstrzymać wszystko, nawet jeśli doszło do zapłodniena. co o tym myślicie?

Bunia to widzę że ja prawie równo z Wami w cyklu:) U mnie 14 dc:) ale ja mam późno owluki:(

O luteinie to ja czytałam że za wcześnie wzięta może hamować owulację i tyle... ale może faktycznie lepiej wziąć później jak nie masz 100% pewności że owulka była. A usg nie możesz zrobić?

Bunia to widzę że ja prawie równo z Wami w cyklu:) U mnie 14 dc:) ale ja mam późno owluki:(

O luteinie to ja czytałam że za wcześnie wzięta może hamować owulację i tyle... ale może faktycznie lepiej wziąć później jak nie masz 100% pewności że owulka była. A usg nie możesz zrobić?

no właśnie nie mogę zrobic, bo moja ginka ma teraz urlop i dopiero w lipcu się z nią będę widzieć. a testów owu nie mam- wczoraj zapomniałam kupić, a dzisiaj nie wiem czy warto. jeżeli się nie uda to zamówię znowu na allegro- są dużo tańsze. u mnie na 5szt muszę zapłacić 30zł :szok: przytulasy były, może jeszcze poprawimy jutro przed wzięcem tej lutki i zostaje tylko czekać- czyli najgorsze co może być :eek:

Dzień Dziecka dzisiaj to nasze mamuśki spędzają z pociechami. do tego niektóre w pracy i tak to jest :-)

ja też zmykam. zjem śniadanko i jadę do piekarni po worek suchego chleba (dla psa :-D ) i do ubojni po mięsko (też dla psa :-D ). nasz piesek dostaje codziennie wielki garniec karmy- mięsko zmieszane z namoczonym chlebem :-D

buziaki- pewnie koło południa wpadnę

reklama
Witam z rana w Dzandzacka :-)

Mama
Ty mnie tu na placu boju nie zostawiaj!!!! miało być razem? miało? miało? no to wiary mi tu proszę więcej a nóż widelec jeszcze nic straconego !!!!:-) powodzonka u gina.

asiuasiu nie daj się tym co to chyba wronami chca być. To że im się zdażyło to nie znaczy że zaraz Tobie.
Choć odrobinę rozumiem takie gadanie, bo skaza w podświadomości zostaje i obawa że zawsze tak się zdaża. ALe trzeba wierzyć i mieć nadzieję, oszczedzać się i dbać :-)

Agnieszka cicho bo wszystkich gdzieś wywiało, sprawy jakieś pewno ważne mają ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry