reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u Chylińskiej też Rysiu i jak ja odmienił, jak spokorniała. Poza tym znam jednego Rysia - bardzo fajny człowiek.
Teraz coraz częściej wracają te "stare" imiona.

Dla dziewczynki bardzo mi się Zosia podoba ale małżon nieprzekonany.
Hania też mi sie podoba, niestety znajomi nas wyprzedzili, nie chciałabym się powtarzać więc muszę szukać dalej na ewentualność siostrzyczki Szymorkowej:)

Cześć duże dzieciaki !!!!

wszystkiego naj, naj, naj !

Marylka, może z okazji dnia dziecka będziesz miała duży utarg - szejk zrobi zakupy dla swojej licznej gromadki.

dziewczynki, ja zmykam na razie miesiąc kończyć, bo mam się wyrobić dziś ze wszystkim. Ale jak mówi mama, mam was na oku.

wieczorkiem, też już z wami nie piszę, bo o 21 ledwo na oczy patrzę. Fasolka domaga się snu i siła wyższa...
oby czekam na niego jak nie wiem :)

monia no niefajnie z tymi sobotami. Ale szybko się uda i soboty cie ominą:)
Myślałam, że przedstawienie mnie ominęło. Miało być w piątek a w piątek młody nie był w przedszkolu bo chory. Bardzo żałowałam bo to pierwsza taka uroczystość w przedszkolu a tu wczoraj niespodzianka. Miłe to na prawdę:)

Oj dziękuję Marylka. Ty to Kobieta niezastąpiona - życzenia złożysz i do cyca przytulisz. Super:) A jak tam utarg w Dzień dziecka w Twoim dzieckowym raju?

jsorbek dobre i kilka dni urlopowania; najważniejsze że wszyscy razem i z dala od domu i codzienności

Ach jeszcze miałam napisać, że RYSIU jest super!!!
no wiesz staram sie :):):):):):)
a u mnie narazie cisza :(:( pada od rana mżawka no ale u mnie zazwyczaj do 10 to cisza jest ale mam nadzieje że zaraz przyjda tłumy albo jeden królewcz na białym koniu z wielkim wozem na zakupy z mojego sklepu :)

maryla tylko o królewiczach:) Ale zawsze to przyjemniej obsługiwać królewicza i to jeszcze konno jeżdżącego niż jakąś zrzędliwą babę:)

no to mama05 miała dobre przeczucia, że owu się nie opóźni. W następnym cyklu będzie lepiej. Trzymam kciuki! Dobrze, że chociaż się u gina nie wyczekałaś, tylko wizyta taka szybkościowa.

agnieszka
widzę że urlopować będziemy w podobnym czasie:)

Witam przy kawusi ...

Miałam zaglądnąć jeszcze wczoraj popołudniu, ale zakupo-spacerek przeciągnął się do 6 godzin :szok:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZIECZIACZKÓW ... TYCH DUŻYCH I TYCH MAŁYCH ... I TYCH JESZCZE W BRZUSZKACH !!!

mama05, super masz tego gina, że tak Cię poza koljeką wziął :tak:i dobrze, że wiesz na czym stoisz !!! a może jednak skusisz się na teścik ??? nasza Zuzu też ze straconego cyklu z 'przegapioną' owu ;-)

marylka, kciukasy, żeby interes się rozwijał i żebyśmy w 2011 mogły wyprawki kupować w Twoim sklepie internetowym ;-)

monia, bidulo ... oby te wstrętne soboty w robocie szybko zleciały ... no i &&& żeby się superszybko zaciążyć udało :tak:

Sol, jsorbek, u nas wakacje też się zapowiadają bez rewelacji, bo kaskę na ewentualny wychowawczy odkładamy ... teściowie wyjeżdzają a my pojedziemy w tym czasie do nich ... ale tam okolice fajne, więc jak dopisze pogoda to będzie co robić :tak:

Wisieńka, suuuuper z tym domkiem !!!! kupujcie, urządzajcie a potem szybciutko wrzucaj fotki i się chwal :-):-):-) i oczywiście o ślicznym pokoiku dla maluszka nie zapomnijcie, bo na pewno niedługo do Was dołączy :tak:

mlodam, motyw z Giewontem rewelacja !!!

Zmykam, bo się mały pasibrzuch obudził :-)

agnieszka my jedziemy do Ustronia Morskiego drugi rok z rzędu. Wynaleźliśmy w tamtym roku super ośrodek i młody koniecznie chciał tam wrócić. Miejsca już w marcu rezerwowaliśmy.

reklama
hej wszystkim :)

co u was ?

agnieszka: moj maly tez juz sie bawi prezentem z okazji dnia dziecka :) znalazlam mu "moj pierwszy garaz"
kurde... nie przewidzialam ile bede skladala klekota... bo ja z tych niemajsterkujaych i nielogidznych... maz zawsze robi, a ja przylepiam naklejki :) ale garaz juz stoi, tylko jednej czesci nie umiem zamontowac, ale to poczeka do wieczora na tate - bedzie sie cieszyl :)
a twoj alan co dostal? obstawiam na ciezarowke!

mama: trudno z owulka, pozostaje czekac na nastepny cykl, szybko zleci - zobaczysz!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry