reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ja tylko chciałam życzyć slodkich snów. MialM ciężki dzień. Dobranoc:)

reklama
ASIUASIU nie masz co słuchać takich dziewczyn co to tak cię negatywnie nastawiają i straszą:no::no: Ty masz myśleć pozytywnie a nie niepotrzebnie się nakręcać:tak::tak: Trzymam kciuki i dbaj o siebie i Maleństwo a wszystko będzie dobrze:-)

asiuasiu a ty na przekór im wszystkim urodzisz zdrowego, pięknego bobaska!:-)

no mam nadzieje bo tak mi na psychike wchodza ze szok i jescze nie mam tutaj nikogo ani mamy ani przyjaciol ktorzy by mnie podtrzymali na duchu
Ale masz nas:tak::tak: I my tu zawsze podtrzymamy na duchu;-);-) Ciąża to piękny okres w życiu kobiety i niech Ci tego nikt nie niszczy złym słowem;-)

na szczescie mam was ale niestety jest inaczej jesli chodzi o te zle slowa nie wiem dlaczego ale chyba z 30 kobiet juz mi opoiwedzialo jak poronily i juz mi sie przez to nawet do pracy nie chce chodzic :(

asiuasiu jak coś będą mówić to im odpowiedz, że mają pecha a ty napewno urodzisz zdrowe dziecko i żeby tak nie gadały, bo staje się to nudne juz.

NIe dziwię Ci się mi też by się nie chciało. A może tak mówią bo Ci zazdroszczą:sorry:
Puszczaj mimo uszu te komentarze i opowiastki:tak:
Ja się odmeldowuję. utro będę pewnie póxniej bo przecież Dzien Dziecka albo jak Pati mówi "Dzień Patysi":-D:-D:-D Dobranoc pchły na noc:-)

no tylko powiem ci ze juz sily nie mam ja nie wiem dlaczego takie opowiesci snuja na poczatku jakos sie nie przejmowalam a teraz to meczy :( uciekam spac dziekuje za slowa otuchy dobrze ze na was moge liczyc :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry