-Lorelain-
Fanka BB :)
Asiorek - cos czytałam o castagnusie, na co on konkretnie jest, bo ginekolog mi przepisał, a ja nie wiedze wiekszego sensu bym go brała ... ?
Hejka wpadłam znowu na chwilke.
Córcia poszła na drzemke poobiednia więc mam czas dla siebie.
A więc Castangus-obniża prolaktyne,zmiejsza napiecie przedmiesiączkowe,reguluje cykle ,wydłuża fazę lutealną....
W sumie na wszystko jak tak czytałam opinnie.
Ale powiem szczerze ,że po tych tabsach jestem oznaką spokoju.Chyba na mnie działa.
Tylko problem z tą prolaktyną.Mam jeszcze mleczko w piersiach-nie dużo ale zawsze to oznaka do niepokoju.
Przypuszczam,że to spowodowalo,że poroniłam....
Heh...Czekam na przypływ kasy i lecę zrobić badania.Bo na psychę mi już siada to ciągłe czekanie.
Wspomnę jeszcze,że pradopodobnie mam cykle bezowulacyjne-więc jak tu się starać.
Buziam Was....
Ja też mam trochę mleka jeszcze, jak nacisnę na lewa pierś to wypływają kropelki, jak byłam na kontroli u gina i robiłam usg piersi to mi lekarz powiedział, że to jest normalne, jak już raz karmi łam piersią to juz tak będzie, zwłaszcza,że dziekco jest stosunkowo małe. Jedne nie mają juz nic, innym zozstają kropelki i powiedział, że nie oznacza to nieczego niepokojącego. Ufam swojemu lekarzowi.