reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiorek - cos czytałam o castagnusie, na co on konkretnie jest, bo ginekolog mi przepisał, a ja nie wiedze wiekszego sensu bym go brała ... ?

Hejka wpadłam znowu na chwilke.
Córcia poszła na drzemke poobiednia więc mam czas dla siebie.

A więc Castangus-obniża prolaktyne,zmiejsza napiecie przedmiesiączkowe,reguluje cykle ,wydłuża fazę lutealną....
W sumie na wszystko jak tak czytałam opinnie.
Ale powiem szczerze ,że po tych tabsach jestem oznaką spokoju.Chyba na mnie działa.
Tylko problem z tą prolaktyną.Mam jeszcze mleczko w piersiach-nie dużo ale zawsze to oznaka do niepokoju.
Przypuszczam,że to spowodowalo,że poroniłam....
Heh...Czekam na przypływ kasy i lecę zrobić badania.Bo na psychę mi już siada to ciągłe czekanie.
Wspomnę jeszcze,że pradopodobnie mam cykle bezowulacyjne-więc jak tu się starać.
Buziam Was....

Ja też mam trochę mleka jeszcze, jak nacisnę na lewa pierś to wypływają kropelki, jak byłam na kontroli u gina i robiłam usg piersi to mi lekarz powiedział, że to jest normalne, jak już raz karmi łam piersią to juz tak będzie, zwłaszcza,że dziekco jest stosunkowo małe. Jedne nie mają juz nic, innym zozstają kropelki i powiedział, że nie oznacza to nieczego niepokojącego. Ufam swojemu lekarzowi.

reklama
dopiero mam chwilkę dla siebie,

witam dziewczynki,

smutno mi bardzo, bb77 tulę cię mocno i proszę nie trać nadziei.

Ja staram się poświęcać weekendy Karolowi, bo praca mi nie pozwala na częste przebywanie z synkiem. Wczoraj byliśmy calutki dzień na dworze, pogoda super. Dziś od rana plac zabaw, rowerek, a teraz słodko drzemie. Mąż na piłce, a ja leżę i odpoczywam.

ściskam was mocno, miłej niedzieli.

Witam sie na chwile:tak:my po obiedzie,teraz kawa i slodkie,na 15.00 beda goście:-)
dzieci bawia sie u gory,ja garnelam salon a Tomka wzielo na mycie lazienki:szok::tak:sam domestos czuc:sorry2:
FILKA- przykro mi,wiem jak kazda @ wnerwia i jakie to rozczarwanie:-(

ZAPMARTA- cześć;-)odpoczywaj jak Karolek spi:tak:buziaki:-)

hej kobietki:tak::-)
bb77 bardzo,bardzo mi przykro,brak słów:-(.sama niedawno to przeżywałam,wiem co czujesz...tulę Cię mocno...

mama niech Tom nie traci energii na łazienkę,chyba ,że to rozgrzewka przed pająkami:-D:-D

sorbek rozumiem Cię,ja też się cieszę,jak któraś moja znajoma,czy któraś tu z dziewczyn zafasolkuje i nikomu źle nie życzę,ale...jest mi przykro,więc myslę,że masz prawo tak się czuć.

zapmarta jak samopoczucie?

sol fajnie,że Cię już nie muli:tak:

aga jak tam zakupy???

fiolka tulę...

a mnie się wczorajsze urodzinki udały,była taka kameralna imprezka:tak::-).JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej kochane ja tylko na chwilke :)

bb: tak mi strasznie przykro, i tulam Cie namocniej jak umiem , bądź silna :)

fiolka: przykro mi że @ przyszła :( tulkam mocno i mam nadzieje że to już ostatnia jaka Cie nawiedziła

agnieszka mam nadzieje że zakupy udane :)

znikam kochane , dozobaczenia jutro :)

Lorelain dałaś mi nadzieję kobietko;-) dziękuję.
Mama ależ my mamy pracowitych mężów w niedzielę.Twój łazienkę szorował a mój zmywa po obiedzie...:-)
Fiolka tulę mocno-mnie tez zaleje małpisko.:zawstydzona/y:

reklama
aga to faktycznie zakupy udane:tak::-).a co kupiłaś dla Alanka???my mielismy zabrać Alę do zabawkowego,niech sobie sama wybierze,ale zauwazyłam,że jak ona widzi tyle zabawek,to niczego wybrac nie umie.ten domek dla lalek,co ostatnio kupiłyśmy,to po mojej sugestii:tak:

mój mąż kupił mi sukienke,perfumy,koszulkę i spodenki-wszystko akurat:szok::-D,a sukienka to cudna:zawstydzona/y::-)

hej marylka,pa marylka;)))

cześć asiorek!Was zaleje,a ja wciąż na @ po zabiegu czekam już 7 tydzień...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry