-Lorelain-
Fanka BB :)
wiem, że to głupie bo to moja przyjaciółka - nic jej oczywiście nie dałam poznać po sobie, ale jednak humor miałam do kitu już resztę dnia
tak się zastanawiam czy ja bym wysyłała jej takie zdjęcia gdyby ona nie mogła mieć dziecka narazie chyba nie trochę czasem jestem zła, że jest taka nietaktowana - przesadzam jeśli tak opierniczcie mnie - może źle myślę, może nie powinnam w ten sposób do tego podchodzić
Sorbek - ja myślę, że ona nie chciała źle, po prostu nie pomyślała, nie wie co czujesz i jej to do głowy nie przyszło, że tobie może zrobić się przykro. Ja bym jej tak szybko nie osądzała ... musisz to przełknąć. Jak ty urodzisz drugie dziecko to też pod wpływem euforii będziesz wszystkim rozsyłac msms z maluchemi i krótkim opisem pourdzeniowym.
Ja ostatnio popełniam gafę, bo spotkałam na placu zabaw koleżanki moje rocznikowe, ale od czasów liceum kontakty się urwały. Wszystkie miały już swoje dzieci,a jedna jest nianią i pilnowała jakiejś dziewczynki. Ja głupia wypaliłam z chałsem " a ty Justyna kiedy chcesz się postarać o swoje" ... noi ona coś bardzo nie miłego mi burkneła i w ogóle, a ja chciałam ją tylko z uprzejmości zagadać. Dopiero później mi dziewczyny wyjaśniły, że ona juz się od 3 lat stara i lekarz jej szans nie daje, tylko in vitro na które ich jeszcze nie stać bo ona pracuje jako laborantka a mąz jest chyba fizjoterapeutą.
Przecież jakbym wiedziała to bym się nie pytała, wiem, że osoba zainteresowana sie tym strasznie wkurza, rozumiem ją, ale z drugiej strony ja nie chciałam ejj sprawić przykrości i ja wróźką też nie jestem i z kąd mogłam wiedzieć.