reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka witaj:)
Zakupy zaliczam do udanych:)Dziękuję ;-)

Bibinko napiszę na zamkniętym co kupiłam dla synka,nie chcę pisać na ogólnym za dużo tu podglądaczy jest...wybacz :sorry2:

Mąż widać trafił z sukienką no proszę ;-)Piękne prezenty dostałaś a najważniejsze że dobre i trafione:))

reklama
aga ok ,rozumiem:tak::-).mój M naprawdę zaplusował:-D.masz PW;)

Ostatnia edycja:
aga ok ,rozumiem:tak::-).mój M naprawdę zaplusował:-D.masz PW;)

Bibinko widać mąż bardzo Cię:)
Zasłużył na dużego całusa :))

Dziś rano pytam się męża a Ja co dostanę na dzień dziecka?
Na co On a co byś chciała?
Ja odpowiadam prezent,wymyśl coś...:)
Pół godziny później przychodzi do mnie i mówi że zamówił mi depilator do nóg bo wie że chciałam sobie kupić :-D także czekam na przesyłkę :tak:

Bibinko już odpisuję na wiadomość,chwilkę:))

Czesc dziewczyny , szkoda za zadna z Was nie mieszka gdzies blizej mnie :( mozna by było sie spotkac na kawke :) coz zostaje tylko kawka wirtualna ma ktoras ochote ???? zamierazm tez zrobic cos słodkiego do kawki wafelki przekladane :) Ja w koncu sie doczekalam @ powiem wam ,ze sie nawet ucieszyłam bo tydzien po a tu @ brak testy z jedna krecha ale cale szczescie , wiec niedługo staranka :)
Aga to super ,ze zakupy sie udały i prezent masz juz gotowy :) Maż sie postarał super .Ja nawet nie pomyslalałam moze zrobie mojemu niespodzianke ?

aga Twój mąż też zasłużył na całusa:-D.nie musisz się tak spieszyć z PW,ale dziękuję:tak::-).jak będę miała wolną chwilę,to coś wreszcie wstawię:tak::-)

hej fleur!to dobrze ,że @ przyszła;)

Bibinka wczoraj miałas urodzinki wiec sto lat sto lat przepraszam ,ze sie spozniłam.

Witam:-):-)
AGNIESZKA - super motylek:tak::tak: A męża masz super;-)
BIBINKO całus dla męża za takie prezenty:-):-):-)
FLEUR to dobrze że @ w końcu przyszła:tak::tak:

Ja mam teraz czas na BB, Pati maluje a M ogląda Discovery:happy2:

czesc Nika oj tak dziwnie to brzmi ale sie ciesze z @ Ja tez mam czas na BB ale zawsze tak jest ja tu jestem to prawie nikogo nie ma ;) Moj M w pracy wiec sama siedze mam troche pracy ale nie chce mi sie len i to straszny wlazł ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bibinko spoko:)
A mąż całusa już dostał:)))
Fleur no tam mój M się postarał...:))
Nika dziękuję:)A mąż to mi się udał hehe:))

Właśnie zostałam sama z synkiem,mąż pojechał do kina na film,także mam czas na bb,Alan wcina żelki i ogląda bajki:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry