reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej nika:-).mój M już dostał podziekowanie:tak::-)
aga c.d. nastąpi wieczorem:-D????

a umnie leeejeeee na potęgę:-(.podobno znów mają być takie deszcze jak ostatnio,załamka:-:)-(

reklama
U nie jak narazie jest ok z pogoda ale wczoraj to było paskudnie mam nadzieje ,ze jutro bedzie ladna pogoda bo oboje mamy wolne wiec moze byśmy sie na spacer wybrali zobaczymy jutro :)

FLEUR czemu dziwnie:sorry: Wg. mnie lepiej wiedzieć na czym się stoi i co jest grane niż czekać w zawieszeniu i niepewności;-)

FLEUR czemu dziwnie:sorry: Wg. mnie lepiej wiedzieć na czym się stoi i co jest grane niż czekać w zawieszeniu i niepewności;-)
Tak tak NIka ale wiesz zawsze ja sie pojawiała nie byłam z tego powodu zadowolona ale teraz jak było to w zawieszeniu to co innego nie chciałabym chodzi tu po lekarzach .
Aga w tym miesiacu planuje kupic testy owulacyjne .
Dziewczyny co macie dzis na obiad???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fleur mam nadzieję że testy owulacyjne będą Ci pomoce i szybko się uda zafasolkować:)

Ja na obiad miała ziemniaczki z suróweczką,sosem i klopsy mielone które mój M usmarzył pyszneee:))

Aga chce kupic te testy bo juz sama nie wiem moze nie trafaiamy akurat w dni ???? jeszcze bede musiała poczytac jak one działaja moze ktoras z was je uzywała ?????
Własnie nie wiem co zrobic na obiadek mam kapuste moze ugotuje taki niby bigosik;) i do tego młode ziemnaczki ??

witam się dzisiaj z wami, wróciłam wkońcu ze szkoły- zjadłam zupkę i siadam no netu :-D

bb77 bardzo mi przykro,brak słów, tulam mocno :-(

mama mój Grześ też ma czasem takie jazdy, że przez pół godziny siedzi w ubikacji i z domestosem szaleje- jak się zapomni, to nawet umywalkę tym myje :-p

sorbek dobrze rozumiem co czujesz. ja też ostatnio zostałam powalona wiadomością o ciąży koleżanki. przyjechali do nas pytać czy mogą psa zostawić, bo chcą na wczasy z córą jechać i że to ostatni dzwonek, bo od grudnia będą uziemieni (zapakować się z niemowlakiem to problem) no i okazało się że jest w 11 tc. wie że my się już tyle czasu staramy i głupio jej było, ale co ona poradzi? ucieszyłam się bardzo, ale i tak się potem poryczałam.

Loralain. elleth ja też raczej z tych, co nie lubią się zwierzać, ale ufam Grzesiowi. moja ostatnia próba zwierzenia na forum skończyła się jak się skończyła (kto wie, ten wie), więc narazie znowu taka blokada mi się włączyła :sorry: jak zdarza się temat, na który nie chcę z małżem rozmawiać, to mam najlepsiejszą przyjaciółkę (też Basię ;-) ) i z nią mogę przegadać kilka godzin i nie potrafimy się rozstać :-D za to mój Grześ z jej Grzesiem (też ;-) ) się świetnie dogadują, więc jak się z nimi widzimy to my swoje i oni swoje :-D

aga fajnie, że zakupy się udały :-D i jeszcze prezent od małża :-) jutro wypłatę Grześ ma i w tym miesiącu musimy zacisnąć pasa- ja dostanę mniej kasiorki po zmianie tej umowy, za komplet trzeba zapłacić i jeszcze w tym miesiącu opał kupić już na zimę, bo jeszcze na trochę będzie tańszy (decyzja gospodarza, bo kupujemy na pół a on w połowie czerwca wyjeżdża na jakiś czas więc musimy kupić przed jego wyjazdem), więc czeka nas ciężki miesiąc i na pewno nic takiego sobie nie kupię :-( ale mamy komplet i jestem zadowolona :-D a pozatym może czerwiec okaże się szczęśliwy przynajmniej na testowanie :-D

fiolka szkoda że @ przylazła.

fleur no to jesteś teraz pewna i możesz zacząć staranka :-D
ja narazie jako obiadek po powrocie zjadłam rosołek, a potem sobie odgrzeję makaron ze szpinakiem i gotowanym kurczakiem mmmniaaaaaaaammmmmm :-D wyciągłam z zamrażarki, bo ostatnio narobiłam za dużo (małżyk tego nie jada) a małżyk miał kotlety z ziemniakami i surówką- szamał obiad jak w szkole jeszcze byłam :-D

a tak wogóle to się wam pochwalę, że moje ocenki z dzisiejszego egzaminu są następujące- 4.5, 4, 4 i na koniec semestru mam 4!! zdolniacha ze mnie :-D bardzo się cieszę. jeszcze tylko 12.06 ostatni egzamin i będzie koniec roku!!! hurrrraaaaaaa :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie był rosołek:-) Na zamówienie mojej córci:cool2: A zaraz będę robić sałatkę:tak:
ooo rosołek dawno nie jadłam...:)
A jaką sałatkę będziesz robiła nika?
Aga chce kupic te testy bo juz sama nie wiem moze nie trafaiamy akurat w dni ???? jeszcze bede musiała poczytac jak one działaja moze ktoras z was je uzywała ?????
Własnie nie wiem co zrobic na obiadek mam kapuste moze ugotuje taki niby bigosik;) i do tego młode ziemnaczki ??

Rozumiem :)
Ja nie używałam nigdy także nie pomogę ale pewnie inne dziewczyny będą posiadały wiedzę na ten temat i pomogą:)))
Bigosik super ale pewnie długo będzie się robił:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry