-Lorelain-
Fanka BB :)
AGNIESZKA- pisalam-najpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachyco te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tatau nas Tomi poszedl z Domisiem i Domi mowil i Zuza zawolala to moj braciszek kchany i na srdku sali Go tulila:-)a potem wspolne malowanie rodzinki,kazde dziecko ze swoimi rodzicami a potem ciastka i soczki i tak zlecialo ponad 2 godzinki.
WISIEŃKA- dziekuje,tak ogrod nabiera ksztaltów
ale słodkie to było... nie dziwie się, ze płynęły łzy wzruszenia :-)
wiecie dziewczyny jaka zadowolona jestem... bo dziś podpisaliśmy z mężem umowę z multimediami :] fajny pakiecik bo szybki internet 6Mb/s masa nowych programów tv, kilka programów HD :-) fajnie..
super!...miłego oglądania
agnieszko ja siedze sobie z wami w łóżku bo nie mam siły a mój sobie polazł na piwo z kolegami i znów mnie zostawił samą będę musiał z nim znów poważnie porozmawiac
o ile kiedys skonczy to zamieszcze fotki
pogadaj z nim na spokojnie, może był umówiony z kolegami już od dłuższego czasu
A my nie mamy telewizora. Ostatnio zanieśliśmy do piwnicy i mamy wiecej czasu dla siebie : )
Ja bym bez telewizora chyba nie przeżyła... bez kompa zresztą też. Po porodzie nie miałam i przez to wpadłam w depresje. Mi tv bardzo pomaga w ciągu dnia
Jak to?
Bardzo mi przykro kochana,nie wiem co Ci napisać.Pewnie żadne słowa nie zgaszą tego bólu...tulam Cię mocno
[*]
Ja już od 7mej na nogach,mąż robi śniadanie,Ja na bb a synek jeszcze śpi.Wczorajszy masaż się udał
Dziś mamy piękną pogodę,świeci słoneczko i jest ciepło.Jak tylko skończę prać idę na babskie zakupy z koleżanką a chłopacy ruszają na plac zabaw i rower: ooo takie moje plany a jakie plany macie Wy na niedzielę?
Pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli ;-)
Mati kończy jeśc śniadanko, ja siedze na bb i piję kawke, ok 10 chce wybyć na plac zabaw, Radek musi zawieśc krzesła do mieszkania które wynjamujemy znajomym od 1 czerwca. Potem wracamy wszyscy do domku bo Mat bedzie mieć drzemke, ja posiedze na bb a R ma dla siebie korekte techniczną z wyadnictwa do zrobienia. Ok 15 na obiadek do taty, Mati idzie z dziadkiem an spacer a ja z Radkiem poćwiczyć jazde autem bo dawno nie prowadziłam a od wtorku zaczynam prace i ciągle za kułkiem będe.
Ja również życzę ci miłego dnia !
Miłego dnia dziewczyny. Ja idę się wyszykować na komunię. Decyzja to sukienka.
bb Jeszcze raz przytulam.
Na pewno będzie wyglądac slicznie ;-)... milego dnia i udanej komunii :-)