reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA- pisalam-:tak:najpier dzieci zaspiewaly dla mamy i taty piosenki,potem wierszyki a potem wymyslaly nam zabawy i bylo smiechu po pachy:tak::-D:-D:-Dco te dzieci potrafia wymyslec to ludzkie pojecie przechodzi:-)a pozniej pani wstawila parawan i kazdy rodzic mowi MISIU MISIU i dziecko musialo rozpoznac czyja to mama lub tata:tak:u nas Tomi poszedl z Domisiem i Domi mowil i Zuza zawolala to moj braciszek kchany i na srdku sali Go tulila:tak::-)a potem wspolne malowanie rodzinki,kazde dziecko ze swoimi rodzicami a potem ciastka i soczki i tak zlecialo ponad 2 godzinki.

WISIEŃKA- dziekuje,tak ogrod nabiera ksztaltów:tak:

ale słodkie to było... nie dziwie się, ze płynęły łzy wzruszenia :tak::-)

wiecie dziewczyny jaka zadowolona jestem... bo dziś podpisaliśmy z mężem umowę z multimediami :] fajny pakiecik bo szybki internet 6Mb/s masa nowych programów tv, kilka programów HD :-) fajnie..

super!...miłego oglądania :happy2:

agnieszko ja siedze sobie z wami w łóżku bo nie mam siły a mój sobie polazł :( na piwo z kolegami i znów mnie zostawił samą będę musiał z nim znów poważnie porozmawiac

o ile kiedys skonczy to zamieszcze fotki :-p

pogadaj z nim na spokojnie, może był umówiony z kolegami już od dłuższego czasu :dry:

A my nie mamy telewizora. Ostatnio zanieśliśmy do piwnicy i mamy wiecej czasu dla siebie : )

Ja bym bez telewizora chyba nie przeżyła:-D:-D... bez kompa zresztą też. Po porodzie nie miałam i przez to wpadłam w depresje. Mi tv bardzo pomaga w ciągu dnia :sorry2:

Jak to?
Bardzo mi przykro kochana,nie wiem co Ci napisać.Pewnie żadne słowa nie zgaszą tego bólu...tulam Cię mocno:)
[*]

Ja już od 7mej na nogach,mąż robi śniadanie,Ja na bb a synek jeszcze śpi.Wczorajszy masaż się udał:happy2:
Dziś mamy piękną pogodę,świeci słoneczko i jest ciepło.Jak tylko skończę prać idę na babskie zakupy z koleżanką a chłopacy ruszają na plac zabaw i rower: :happy2:ooo takie moje plany a jakie plany macie Wy na niedzielę?
Pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli ;-)

Mati kończy jeśc śniadanko, ja siedze na bb i piję kawke, ok 10 chce wybyć na plac zabaw, Radek musi zawieśc krzesła do mieszkania które wynjamujemy znajomym od 1 czerwca. Potem wracamy wszyscy do domku bo Mat bedzie mieć drzemke, ja posiedze na bb a R ma dla siebie korekte techniczną z wyadnictwa do zrobienia. Ok 15 na obiadek do taty, Mati idzie z dziadkiem an spacer a ja z Radkiem poćwiczyć jazde autem bo dawno nie prowadziłam a od wtorku zaczynam prace i ciągle za kułkiem będe.
Ja również życzę ci miłego dnia !

Miłego dnia dziewczyny. Ja idę się wyszykować na komunię. Decyzja to sukienka.
bb Jeszcze raz przytulam.

Na pewno będzie wyglądac slicznie ;-)... milego dnia i udanej komunii :-)

reklama
WISIEŃKA- przyjemności

LORELAIN- masz racje wzruszenie byl na 102:tak:;-)

Slonka milego dnia ja uciekam,pewnie wlece wieczorkiem

BB77- trzymaj sie......:sorry2:

bb - tulam :-(

A ja dzisiaj się byczę, może zaraz się na spacer wybierzemy do parku bo ładnie na dworze :-D Przestało mnie tak strasznie mulić - to chyba od stresu było :sorry:

Wleciałam tylko na chwilkę a tu takie smutne wieści:-:)-(
BB77 - bardzo mi przykro i ogromnie współczuję:-( Nie powinno tak być.
Tulę Cię mocno:(

SOL - dobrze że czujesz się lepiej:)) Miłego spacerku

quote_icon.png
Napisał bb77
:-:)-( nic dodać nic ująć smutek u nas zagościł . jak na złość właśnie teraz ledwo do siebie dochodzę , straciliśmy nasze maleństwo :-:)-(, wyć mi się chce jak cholera nie mogę sie pogodzić z tą niesprawiedliwością , dobrze że udało mi się namowić aby mąż przyniósł mi komp bo chociaż z wami mogę pogadać ,jakoś z nim nie umię nie chce .

Nie potrafie wyrazic słowami jak bardzo Ci współczuję, moge tylko powiedziec, ze myślami jestem z Toba. Trzymaj się i badz silna.
.... wierze, ze po burzy przyjdzie słońce ...

Asiorek - cos czytałam o castagnusie, na co on konkretnie jest, bo ginekolog mi przepisał, a ja nie wiedze wiekszego sensu bym go brała ... ?

Hej, ja już jestem z wami na chwilkę bo Mati poszedł na drzemkę :-)

Bardzo fajnie było na placu zabaw bo spotkałam dawną koleżankę, nasze dzieci się zgadały i się okazało ze mieszkamy rzut beretem od siebie :happy2:

Widzę, że dzisiaj każdy ma zajęty dzień i mało się dzieje na forum ;-)... ja mam labę :-)

Sol - cieszę się, że mdłości minęły, mnie też zawsze ze stresu mdli :sorry2:

Nagapalma - jedni tego costangusa bardzo zachwalają,a z kolei na innym forum czytałam, że dziewczyny bardzo żałowały, że go brały :blink:

Ostatnia edycja:
O rany wpadłam tylko na chwilę a tu takie smutne wieści - bardzo mocno przytulam bb77 :-:)-:)-( to takie :no::no::no::no: niesprawiedliwe :-:)-:)-(

Lorelain
to nie ty w podpisie tylko ta aktorka znana co ?? Bo pamiętam poprzednie zdjątko twoje i podobna jesteś bardzo do niej

Nie nadrobiłam jeszcze i chyba nie dam rady - wczoraj miałam mega doła - moja przyjaciółka przysłała mi zdjęcie usg swojego maluszka - wiem ze o to okropne zamiast sie cieszyć myślałam o sobie tzn ciesze się tylko jakoś tak mnie to dobiło :zawstydzona/y:

Co się działo oprócz tych smutnych wieści o o bb77 :-(

O rany wpadłam tylko na chwilę a tu takie smutne wieści - bardzo mocno przytulam bb77 :-:)-:)-( to takie :no::no::no::no: niesprawiedliwe :-:)-:)-(

Lorelain
to nie ty w podpisie tylko ta aktorka znana co ?? Bo pamiętam poprzednie zdjątko twoje i podobna jesteś bardzo do niej

Nie nadrobiłam jeszcze i chyba nie dam rady - wczoraj miałam mega doła - moja przyjaciółka przysłała mi zdjęcie usg swojego maluszka - wiem ze o to okropne zamiast sie cieszyć myślałam o sobie tzn ciesze się tylko jakoś tak mnie to dobiło :zawstydzona/y:

Co się działo oprócz tych smutnych wieści o o bb77 :-(

hihi no jasne, że nie ja, już się motylek o to pytała, to moja ulubiona aktorka z ulubionego serialu ;-)
Ja też tak ma, jak widzę jakieś maleńkie dziecko, z jednej strony super, bardzo się ciesze, z drugiej jednak jestem zazdrosna, bo wiem, że ja na razie nie mogę mieć :-(

reklama
wiem, że to głupie bo to moja przyjaciółka - nic jej oczywiście nie dałam poznać po sobie, ale jednak humor miałam do kitu już resztę dnia
tak się zastanawiam czy ja bym wysyłała jej takie zdjęcia gdyby ona nie mogła mieć dziecka narazie chyba nie :no: trochę czasem jestem zła, że jest taka nietaktowana - przesadzam :confused: jeśli tak opierniczcie mnie - może źle myślę, może nie powinnam w ten sposób do tego podchodzić

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry