reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-:)-( nic dodać nic ująć smutek u nas zagościł . jak na złość właśnie teraz ledwo do siebie dochodzę , straciliśmy nasze maleństwo :-:)-(, wyć mi się chce jak cholera nie mogę sie pogodzić z tą niesprawiedliwością , dobrze że udało mi się namowić aby mąż przyniósł mi komp bo chociaż z wami mogę pogadać ,jakoś z nim nie umię nie chce .

Jak to?
Bardzo mi przykro kochana,nie wiem co Ci napisać.Pewnie żadne słowa nie zgaszą tego bólu...tulam Cię mocno:)
[*]

Ja już od 7mej na nogach,mąż robi śniadanie,Ja na bb a synek jeszcze śpi.Wczorajszy masaż się udał:happy2:
Dziś mamy piękną pogodę,świeci słoneczko i jest ciepło.Jak tylko skończę prać idę na babskie zakupy z koleżanką a chłopacy ruszają na plac zabaw i rower: :happy2:ooo takie moje plany a jakie plany macie Wy na niedzielę?
Pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli ;-)

reklama
:-:)-( nic dodać nic ująć smutek u nas zagościł . jak na złość właśnie teraz ledwo do siebie dochodzę , straciliśmy nasze maleństwo :-:)-(, wyć mi się chce jak cholera nie mogę sie pogodzić z tą niesprawiedliwością , dobrze że udało mi się namowić aby mąż przyniósł mi komp bo chociaż z wami mogę pogadać ,jakoś z nim nie umię nie chce .

Strasznie mi przykro:-(
Nie wiem co mam napisać,chociaż nie tak dawno byłam w podobnej sytuacji...

Napisze tylko tyle,że :
"I dla nas zaświeci słońce"
Trzymaj się kochana...

bb77- JEST MI bardzo,bardzo przykro-tule Cie z calych sil i placz ile potrzeujesz:-(tak na siebie uwazalas....jestes w domu czy w szpitalu???bardzo mi przykro:-:)-:)-(

jej...:((( bardzo bardzo mi przykro kochana. brak słów dosłownie!;( tulę cię

MIŁEJ NIEDZIELI FOR ALL !

KINGA,AGNIESZKA,ASIUREK- witam Was równiez;-)przykre to co spotkalo bb77:-(przykre jesli spotyka to kogokolwiek:-(

bb77- ODPOCZNIJ,wycisz sie,wyplacz swoje i jak poczujesz sie na silach to wroc do nas postaramy sie na ile umiemy podnieść Cie na duchu.....

bb bardzo mi przykro i współczuję ci ogromnie. Takie rzeczy nie powinny się dziać. Nie ma słów. Tulę :((((((((((((((((((((((((((((((

Cześć :-)

Uciekłam wczoraj na eurowizje, Niemka wygrała, a mi się najbardziej podobała Ukraina
podam wam linka [video=youtube;o0krO1-m6bw]http://www.youtube.com/watch?v=o0krO1-m6bw[/video]

Miłego dnia, ja lecę ponadrabiac co tam naskrobałyście :happy2:

Cześć :-)

Uciekłam wczoraj na eurowizje, Niemka wygrała, a mi się najbardziej podobała Ukraina
podam wam linka [video=youtube;o0krO1-m6bw]http://www.youtube.com/watch?v=o0krO1-m6bw[/video]

Miłego dnia, ja lecę ponadrabiac co tam naskrobałyście :happy2:

Edit:

bb - bardzo mi przykro... przytulam :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry