reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszko hehe ;)

Kinga no, fajny efekt, taki bardziej realistyczny, ładniejszy obraz. My mieliśmy do wczoraj. Teraz nasze hd jest w piwnicy ;)

mama dobranoc.

Dziewczyny, ja spadam bo mój m. juz wyszedł z wanny papa.

no własnie podobno taki czyściutki i bardzo realistyczny obraz jest :) no zobaczymy! :) bedzie sie fajnie filmy oglądało! :>

mama dobranoc:)

mamo przytulanek przyjemnych i slodkich snow
kingo ja nie mam pojecia co to jest w koncu jestem blondyną :-p

motylku
dobranoc

Ostatnia edycja:
Ja też znikam już z ogólnego!
Dobranoc
:)
pozdrawiam i życze jutro miłej niedzieli!

iwonka
ja cie proszę!!! hehehe ;) pa..

agnieszko sama jak zwykle ciagle sama dlatego bede musiala przeprowadzic rozmowe bo mnie to juz irytuje ale po co mam sie denerwowac ehhhhhhhhhhh

kingo dobranoc przyjemnej nocki

reklama
kiepsko sie czuje jestem zmeczona po calym dniu poza domem a poza tym jutro znow na 8 czyli o 6 musze wstac no i myslalam ze po calym tygodniu nie widzenia sie to spedzimy ten wieczor razem ehhh widocznie sie mylilam sa wazniejsze rzeczy ode mnie
plakac mi sie chce ale nie mam sily a poza tym postanowilam sie nie denerwowac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry