reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-:)-( nic dodać nic ująć smutek u nas zagościł . jak na złość właśnie teraz ledwo do siebie dochodzę , straciliśmy nasze maleństwo :-:)-(, wyć mi się chce jak cholera nie mogę sie pogodzić z tą niesprawiedliwością , dobrze że udało mi się namowić aby mąż przyniósł mi komp bo chociaż z wami mogę pogadać ,jakoś z nim nie umię nie chce .

Jak to?
Bardzo mi przykro kochana,nie wiem co Ci napisać.Pewnie żadne słowa nie zgaszą tego bólu...tulam Cię mocno:)
[*]

Ja już od 7mej na nogach,mąż robi śniadanie,Ja na bb a synek jeszcze śpi.Wczorajszy masaż się udał:happy2:
Dziś mamy piękną pogodę,świeci słoneczko i jest ciepło.Jak tylko skończę prać idę na babskie zakupy z koleżanką a chłopacy ruszają na plac zabaw i rower: :happy2:ooo takie moje plany a jakie plany macie Wy na niedzielę?
Pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli ;-)

reklama
:-:)-( nic dodać nic ująć smutek u nas zagościł . jak na złość właśnie teraz ledwo do siebie dochodzę , straciliśmy nasze maleństwo :-:)-(, wyć mi się chce jak cholera nie mogę sie pogodzić z tą niesprawiedliwością , dobrze że udało mi się namowić aby mąż przyniósł mi komp bo chociaż z wami mogę pogadać ,jakoś z nim nie umię nie chce .

Strasznie mi przykro:-(
Nie wiem co mam napisać,chociaż nie tak dawno byłam w podobnej sytuacji...

Napisze tylko tyle,że :
"I dla nas zaświeci słońce"
Trzymaj się kochana...

bb77- JEST MI bardzo,bardzo przykro-tule Cie z calych sil i placz ile potrzeujesz:-(tak na siebie uwazalas....jestes w domu czy w szpitalu???bardzo mi przykro:-:)-:)-(

jej...:((( bardzo bardzo mi przykro kochana. brak słów dosłownie!;( tulę cię

MIŁEJ NIEDZIELI FOR ALL !

KINGA,AGNIESZKA,ASIUREK- witam Was równiez;-)przykre to co spotkalo bb77:-(przykre jesli spotyka to kogokolwiek:-(

bb77- ODPOCZNIJ,wycisz sie,wyplacz swoje i jak poczujesz sie na silach to wroc do nas postaramy sie na ile umiemy podnieść Cie na duchu.....

bb bardzo mi przykro i współczuję ci ogromnie. Takie rzeczy nie powinny się dziać. Nie ma słów. Tulę :((((((((((((((((((((((((((((((

Cześć :-)

Uciekłam wczoraj na eurowizje, Niemka wygrała, a mi się najbardziej podobała Ukraina
podam wam linka [video=youtube;o0krO1-m6bw]http://www.youtube.com/watch?v=o0krO1-m6bw[/video]

Miłego dnia, ja lecę ponadrabiac co tam naskrobałyście :happy2:

Cześć :-)

Uciekłam wczoraj na eurowizje, Niemka wygrała, a mi się najbardziej podobała Ukraina
podam wam linka [video=youtube;o0krO1-m6bw]http://www.youtube.com/watch?v=o0krO1-m6bw[/video]

Miłego dnia, ja lecę ponadrabiac co tam naskrobałyście :happy2:

Edit:

bb - bardzo mi przykro... przytulam :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry