reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kiepsko sie czuje jestem zmeczona po calym dniu poza domem a poza tym jutro znow na 8 czyli o 6 musze wstac no i myslalam ze po calym tygodniu nie widzenia sie to spedzimy ten wieczor razem ehhh widocznie sie mylilam sa wazniejsze rzeczy ode mnie
plakac mi sie chce ale nie mam sily a poza tym postanowilam sie nie denerwowac

Iwonka a rozmawialiście o tym?
Ja osobiście bym nie pozwoliła na takie zachowanie ze strony mojego faceta...rozumiem że fajnie jest wyjść z kolegami i wiadomo czasami spędzić kilka chwil osobno ale żeby tak szybko zrezygnować z wieczoru z Tobą po całym tygodniu nie widzenia się to przesada...

reklama
nie wiem sama juz co robic wiesz podobno sie czepiam i przesadzam ehhhhhhh Agnieszko nie mam sily chyba juz sie poddalam ile moge sie denerwowac porozmawiam jeszcze raz a potem zobaczymy

nie wiem sama juz co robic wiesz podobno sie czepiam i przesadzam ehhhhhhh Agnieszko nie mam sily chyba juz sie poddalam ile moge sie denerwowac porozmawiam jeszcze raz a potem zobaczymy

Iwonka spróbuj z nim porozmawiać i zaznacz że Ci się to nie podoba...powiedź mu co o tym wszystkim myślisz...bynajmniej będziesz miała czyste sumienie że próbowałaś...

agnieszko mówiłam mówię ale jakbym rzucała grochem o ścianę ale wiesz co nie chce sie denerwować aby iść spać jutro się zastatnowię co robić jak podziałać na niego odpowiednio a jeśli to nie pomoże no to ehhhh koniec dobraj iwonki

idę spać dziękuję za rozmowę :* spij słodko dobranoc

Ostatnia edycja:
agnieszko mówiłam mówię ale jakbym rzucała grochem o ścianę ale wiesz co nie chce sie denerwować aby iść spać jutro się zastatnowię co robić jak podziałać na niego odpowiednio a jeśli to nie pomoże no to ehhhh koniec dobraj iwonki i 9 letniego związku

idę spać dziękuję za rozmowę :* spij słodko dobranoc
Życzę powodzenia kochana:))
3maj się Dobranoc i kolorowych...

Ja też nie długo idę do mojego M jednak obejrzę z nim ten film a potem do łóżeczka i mocno się do niego przytulę i wspomnę o obiecanym masażu :tak::-p:cool2:

MARAN- czytalas mojego posta:confused:na moje oko byla owulka a tempka tak ladnie Ci sie utrzymuje,ze smialo testuj w pniedzialek-wynik na pewno bedzie miarodajny to bedzie 15 dni po owulce-trzymam kciuki i za 2 dni sie okaze:tak:;-)
dziękuje mama, że zajrzałaś na ten wykres bo ja jak wspominałam jestem nowicjuszem w takich sprawach a Twoje to jednak oko eksperta ;) JESTEM WIĘC DOBREJ MYSLI I OBY DO PONIEDZIAŁKU :)

wisienka kurcze co z tym Twoim @ sie dzieje...?? Dobrze, że masz wizyte już w poniedziałek...
iwonka i Ty chyba też czekasz na @?? co to sie porobiło z tymi cyklami... ehhh
kinga szczęśliwa motylek widziałam, że byłyście, ale nie zdążyłam się z Wami przywitać ani pożegnać...

No dobrze kochane babeczki ja ide pod prysznic i do łóżeczka bo zmęczona jestem jak koń po gonitwie...
DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM :)

maran to ja cię pożegnam ;) spokojnie... i 3mam kciuki za testowanko!!!! && &&&
Dobranoc

witam się niedzielnie
przy kanapeczkach i erbatce niestety zaraz znów muszę wychodzić na cały dzień ::-(
życzę miło spędzonej niedzielki :-)

maran trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry i ja się witam
Piękna pogoda nam się zapowiada dzisja, niebo błękitne, bez ani jedne chmurki ... :-)
Zjadam sniadanko i zmykam na ogródek
Maran trzymam kciuki za pozytywny test !!! :cool2:

reklama
To i ja sie ładnie przywitam:tak:
maran-atha-trzymam kciuki oby tempka nie spadła i za pozytywny wynik testu;-)
mama-piekny ogród,aż miło popatrzeć.

Miałam tyle do nadrobienia,że zapomniałam co komu odpisać.
Wybaczcie:zawstydzona/y:

Kurcze biore tego castangusa ale wydaje mi się,że bez wizyty u gina sie nie obędzie.
Przypuszczam ,że u mnie jest coś nie tak z prolaktyną.
Chciałam sie obronić przed hormonami ale penie inaczej sie nie da niż na bromergonie.
No nic...Jęcze Wam tu kobietki.chyba gorączka na mnie idzie.

Buziam Was kochane i miłej niedzielki Wam życzę;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry