reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- to czekam na fotki ogrodu-chetnie poogladam:tak::tak:
napisze Wam wierszyki z laurki

mamo
Tak bardzo Cie kocham
dziekuje Ci za Twoj usmiech
ktory grzewa mnie w roznych chwilach zycia.
a najbardziej dziekuje Ci za to ze jestes.

tato
Kochany tat zaczne zwyczajnie,
ze w domu z Toba jest fajnie,
i w sloncu i w slote,w smutku,w radości
wspierasz i uczysz zycia w milości.
dzisiaj za wszystko chce Ci podziekwac
skromny bukiecik kwiatow darowac

ZUZIA-swoje imie napisala sama oczywiscie rozowym dlugopisem:tak::-D

Śliczne:))
Na pewno byliście bardzo wzruszeni:)))

Motylku a co dokładnie się dzieje,oprócz wibracji?

reklama
Takie dziwne uczucie, nawet nie umiem wytłumaczyć. Podobne do burczenia, ale to nie burczenie.

Nie jestem glodna.

Ostatnio jadłam kanapke z serem zółtym.

motylek hmmm najważniejsze że nie boli no nie

Dziewczyny czy macie może Tv High Definition?? pytam bo zakupiliśmy sobie taki pakiet wypasiony no i ciekawa jestem jak sie ogląda tv w hd :) podobno jest niesamowity efekt tz no lepiej niż w normalnej tv. :rolleyes2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry