reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szczęśliwa - jak to moja teściowa (150 cm w kapeluszu) zwykłą mawiać - "jak nie widać to musi być słychać" :-D
bb77 - woda z cytryną ci pomaga? U mnie powoduje jeszcze gorsze ciągnięcie bo wzmaga wytwarzanie soków trawiennych :dry:

KTÓRA JESZCZE NIE MA SUWACZKA NA NASZEJ STRONIE - PISAĆ PM DO MNIE Z DATĄ OSTATNIEJ @ I DŁUGOŚCIĄ CYKU BĄDŹ CZY SIĘ UDAŁO I NA KIEDY TERMIN :TAK: A TE KTÓRE MAJĄ SUWACZKI - PROSZĘ SOBIE JE POSPRAWDZAĆ :TAK:

Fleur, kup jakiś prezent najlepiej. :-):-)
Ewelina, ja spodni boję się kupowac na allegro ale kupiłam już sukienki, spódnicę, spodenki, bluzki wszelakie :-D:-D:-D

Ja też bardzo często kupuję na Allegro i zawsze wszystko było ok. Zawsze musi być ten pierwszy raz :-D:-D:-D, ale teraz przynajmniej wiem "od kogo" nie kupować rzeczy ;-)

Ale nocki mają jeden jedyny PLUS - prześpię się parę godzinek, wstaje i mam ho ho ho dnia dla siebie, bo jak idę na 2gą zmianę to już całe popoludnie i wieczór zmarnowane. Ostatnio to lepiej się na nockach czuję :-D:-D:-D

Fleur... odnośnie kasy i prezentów to denerwuje mnie najbardziej to, że jak ktoś zaprasza na ślub - ostatnio widziałam takie zaproszenie u rodzinki to jest na zaproszeniu wierszyk... coś tam, że zamiast prezentów pieniążek w kopertę... chamstwo!!! Co jak co ale to już przesada! Dla mnie szczerze mówiąc obojętnie co dostanę. Jak dostanę cokolwiek to już nie będę musiała kupowac - odkurzacz czy zestaw obiadowy. Też jest plus prezentów. Ja bym wstydziła się dac zaproszenie z takim wierszykiem ale ludzie jednak wstydu nie mają :-D:-D

jednak nie robie pazurow,nie chce mi sie:-p

Maggy wlasnie przeszlo

Ale wlasnie dzisiaj z mezem rozmawialam, bo ja tak czesto mam ze jeden dzien chora jestem, kosci lamia, gardlo boli i ogolnie jakbym byla przeziebiona, i tak po namysle to nawet moze tak wypadac to raz w miesiacu, nie wiem, musialabym siebie dluzej poobsewowac...

Wiem tylko ze jak w ciaze poprzedno zaszlam to w momencie zagniezdzania mialam przeziebienie i tzw"zimno"na ustach, ktorego juz lata lata nie mialam...

pysia- widzialam takie zaproszenia.. szczerze mowiac, to ja wole dac kase, bo nie mam czasu na chodzenie za prezentami. ale spotkalam sie tez z lista prezentow.. i to faktycznie ma swoj sens.. wybierasz co para mloda potrzebuje i co chcesz kupic i tyle..

Sol sie pojawila i porzadek musi byc :D i elegancko :) a tak nawiasem mowiac to woda z cytryna chyba nie jest za dobra, co? a miod do tego? czy bez?

Ewelina no mi może ze dwa razy nie trafiło się w rozmiar :-D:-D:-D ale coś się z tym zrobi... :-):-):-)

Jak się planuje bobasa to lepiej wyleczyc się z grzybicy chyba tak?

reklama
Ewelina no mi może ze dwa razy nie trafiło się w rozmiar :-D:-D:-D ale coś się z tym zrobi... :-):-):-)

Jak się planuje bobasa to lepiej wyleczyc się z grzybicy chyba tak?

Dobrze, że na Allegro można wymieniać, choć ja zazwyczaj komuś opylam i z głowy :-D:-D
No lepiej się wyleczyć, choć grzybica ma to do siebie, że powraca, zwłaszcza w ciąży...ale lepiej mimo wszystko wyleczyć :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry