F
Fleur
Gość
Wisienka przepraszam za złamanie regulaminu wiecej tego nie zrobie Dzieki za pomysły z prezentem .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć,
!!! GRAWER Buciki na CHRZEST SWAROVSKI GRAWER !!! (1053189779) - Aukcje internetowe Allegro
Chrzest Pozytywka SERCE SWAROVSKI + GRAWER (1053189802) - Aukcje internetowe Allegro
Smoczek na CHRZEST - SWAROVSKI figurka prezent !!! (1044098530) - Aukcje internetowe Allegro
PAMIĄTKA CHRZTU, CHRZEST, SWAROVSKI NOWOŚĆ!!!! (1045514854) - Aukcje internetowe Allegro
lub tradycyjnie złoty łańcuszek z medalikiem...łyżeczka z grawerem itp.
Mysmy chcieli kupić takie statuetki na podziękowania na slub ale przeczytalismy wymiary i zrezygnowalismy. Zreszta widziałam to na zywo i to był straszny kicz. Ale sa tez na allegro takie naprawdę wielkie flakony z surowego szkła, które mozna wygrawerować jak sie chce nawet w zdjęcie. To jest fajne. Kupiliśmy rodzicom i podobały im sie:-):-):-):-)
Dokładnie i może się podobać, czasem po prostu warto zobaczyc na zywo. Znowu kolezanka kupiła bluzke z allegrowej japońskiej firmy i po 1 praniu rozeszła sie na szwachAaaa widzisz....a wygląda zachęcająco...
Dokładnie i może się podobać, czasem po prostu warto zobaczyc na zywo. Znowu kolezanka kupiła bluzke z allegrowej japońskiej firmy i po 1 praniu rozeszła sie na szwach
Wisienka klapsy mowisz ;-)
tez chce kupic cos dla dziecka bo rodzice nie sa zbyt rozgarnieci i kasa pewnie pojdzie na cos innegono dobra ja mięso pożarłam i jestem spowrotem...
na chrzest nasza Ala dostała złoto i kase a my za ta kase też jej kupiliśmy biżuterie bo szkoda mi było wydać tą kase na jakies pierdoły, wolałam by miała pamiatkę jak dorośnie no a kasy wyszło sporo bo 3 tysiaki więc cały komplet z bransoletką wyszedł za to z rubinami