reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka przepraszam za złamanie regulaminu wiecej tego nie zrobie :zawstydzona/y: Dzieki za pomysły z prezentem .

reklama

Mysmy chcieli kupić takie statuetki na podziękowania na slub ale przeczytalismy wymiary i zrezygnowalismy. Zreszta widziałam to na zywo i to był straszny kicz. Ale sa tez na allegro takie naprawdę wielkie flakony z surowego szkła, które mozna wygrawerować jak sie chce nawet w zdjęcie. To jest fajne. Kupiliśmy rodzicom i podobały im sie:-):-):-):-)
Fleur ty mnie nie przepraszaj bo ja nic do tego nie mam tylko radzę bo tu sie bardzo tego pilnuje i chyba jakieś kary są czy coś. Ostatnio to chyba klapsy były:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Mysmy chcieli kupić takie statuetki na podziękowania na slub ale przeczytalismy wymiary i zrezygnowalismy. Zreszta widziałam to na zywo i to był straszny kicz. Ale sa tez na allegro takie naprawdę wielkie flakony z surowego szkła, które mozna wygrawerować jak sie chce nawet w zdjęcie. To jest fajne. Kupiliśmy rodzicom i podobały im sie:-):-):-):-)

Aaaa widzisz....a wygląda zachęcająco...:zawstydzona/y:

no dobra ja mięso pożarłam i jestem spowrotem...

na chrzest nasza Ala dostała złoto i kase a my za ta kase też jej kupiliśmy biżuterie bo szkoda mi było wydać tą kase na jakies pierdoły, wolałam by miała pamiatkę jak dorośnie :) no a kasy wyszło sporo bo 3 tysiaki więc cały komplet z bransoletką wyszedł za to z rubinami ;)

Maryla a to okejos okejos... A no czasem uda mi się coś wesołego napisac :-D:-D Ja czekam do soboty i raaaazem calutki tydzień. Cudownie wprost!!!!
maran-atha, super prezent zrobiliście córce. Ja jakbym miała dziecko i bym dostała kasę to bym pewnie wydała na różne rzeczy dla dziecka :]
Wisieńka ja kupuję na allegro i nie zawiodłam się na jakości tych ciuszków. A to koleżanka nie kupiła czasem u "japan style" ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dokładnie i może się podobać, czasem po prostu warto zobaczyc na zywo. Znowu kolezanka kupiła bluzke z allegrowej japońskiej firmy i po 1 praniu rozeszła sie na szwach:-p

Podobny zakup zrobiłam, jak to mój P stwierdził "nooo...żono...to Twój zakup roku" :-D kupiłam dres.....schyliłam się...i pękł na.....nie powiem czym, dobrze by było żeby pękł na szwie, ale nie!! Musiał na pośladku !!! :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

Wisienka klapsy mowisz ;-)

Klapsy...taki pyszny rodzaj gruszek ;-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no dobra ja mięso pożarłam i jestem spowrotem...

na chrzest nasza Ala dostała złoto i kase a my za ta kase też jej kupiliśmy biżuterie bo szkoda mi było wydać tą kase na jakies pierdoły, wolałam by miała pamiatkę jak dorośnie :) no a kasy wyszło sporo bo 3 tysiaki więc cały komplet z bransoletką wyszedł za to z rubinami ;)
tez chce kupic cos dla dziecka bo rodzice nie sa zbyt rozgarnieci i kasa pewnie pojdzie na cos innego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry