Też uważam, że nie ma co dawać kasy.tez chce kupic cos dla dziecka bo rodzice nie sa zbyt rozgarnieci i kasa pewnie pojdzie na cos innego
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
Fleur, rozgarnięci czy nie, mimo wszystko kasa też się należy Nieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu
Ewelina może Ci 4 literki urosły i dlatego pękły
Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie ;-);-);-)
Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie ;-);-);-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Znajomi się śmieli, że o 3 numery mniejsze wzięłam
tygryskowa
Fanka BB :)
Witam Was Wszystkim mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy:-)
Ja powtórzyłam testy i kreski piękne są. Jeszcze uwierzyć nie mogę.
Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)
Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam Was Wszystkim mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy:-)
Jeżynko cieszę się i gratuluję !!! :-):-)
I również Cię pozdrawiam
U
użytkowniczka usunieta
Gość
nagapalma- ja wrazliwa kobitka jestem a teraz przechodzilam owulacje (jak to fajnie brzmi ) wiec i bardziej wrazliwa jestem
a dziwnie to tez sie czuje.. sama nie wiem dlaczego.. moze to przemeczenie, albo ocieplenie (pogoda wreszcie jest super)
pralinka- to jak to tak? juz Ci przeszlo?? dziwnie tak
jezynka- no to zmien suwaczek! czy wolisz jeszcze poczekac??
strasznie ogromnie sie ciesze, ze wszystko jest ok
a dziwnie to tez sie czuje.. sama nie wiem dlaczego.. moze to przemeczenie, albo ocieplenie (pogoda wreszcie jest super)
pralinka- to jak to tak? juz Ci przeszlo?? dziwnie tak
jezynka- no to zmien suwaczek! czy wolisz jeszcze poczekac??
strasznie ogromnie sie ciesze, ze wszystko jest ok
P
pysia888
Gość
Jeżynka, gratulacje
nocki eh znam ten ból :--(
nocki eh znam ten ból :--(
F
Fleur
Gość
Tak jak piszesz kasa to jest pojscie na łatwizne plus mozna dorzucić jakas pamiatke .To na weekend moze bedziesz miała bluzeczkeFleur, rozgarnięci czy nie, mimo wszystko kasa też się należy Nieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu
reklama
P
pysia888
Gość
Fleur, kup jakiś prezent najlepiej. :-):-)
Ewelina, ja spodni boję się kupowac na allegro ale kupiłam już sukienki, spódnicę, spodenki, bluzki wszelakie
Ewelina, ja spodni boję się kupowac na allegro ale kupiłam już sukienki, spódnicę, spodenki, bluzki wszelakie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: