reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Fleur, rozgarnięci czy nie, mimo wszystko kasa też się należy :-D:-D Nieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu :confused::confused::confused:

Ewelina może Ci 4 literki urosły i dlatego pękły :-D:-D

Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie :confused::confused:;-);-);-)

Witam Was :) Wszystkim mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy:-)
Ja powtórzyłam testy i kreski piękne są. Jeszcze uwierzyć nie mogę.:tak:
Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały:dry:), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Witam Was :) Wszystkim mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji wczorajszego Dnia Mamy:-)
Ja powtórzyłam testy i kreski piękne są. Jeszcze uwierzyć nie mogę.:tak:
Przepraszam, że nie piszę, ale mam teraz nocki (jeszcze 4 mi zostały:dry:), które mnie wymęczają. Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Jeżynko cieszę się i gratuluję !!! :-):-)
I również Cię pozdrawiam :-D

nagapalma- ja wrazliwa kobitka jestem :) a teraz przechodzilam owulacje (jak to fajnie brzmi ) wiec i bardziej wrazliwa jestem
a dziwnie to tez sie czuje.. sama nie wiem dlaczego.. moze to przemeczenie, albo ocieplenie (pogoda wreszcie jest super)

pralinka- to jak to tak? juz Ci przeszlo?? dziwnie tak :)

jezynka- no to zmien suwaczek! :D czy wolisz jeszcze poczekac?? :D
strasznie ogromnie sie ciesze, ze wszystko jest ok :D

Fleur, rozgarnięci czy nie, mimo wszystko kasa też się należy :-D:-D Nieraz naprawdę dac parę stówek i miec z głowy chodzenie po sklepach i wybieranie co by tu :confused::confused::confused:

Ja wczoraj zamówiłam bluzeczkę tą ostatnio co pokazywałam mega seksowną i już wczoraj koleś wysłał, może jutro będzie :confused::confused:;-);-);-)
Tak jak piszesz kasa to jest pojscie na łatwizne ;) plus mozna dorzucić jakas pamiatke .To na weekend moze bedziesz miała bluzeczke :)

JEŻYNKA - ogromne gratulacje!!!! No i po nockach musisz się wyspać i odpocząć:tak:

MARAN - to Alunia będzie miała piękną pamiątkę :-):-)

reklama
Fleur, kup jakiś prezent najlepiej. :-):-)
Ewelina, ja spodni boję się kupowac na allegro ale kupiłam już sukienki, spódnicę, spodenki, bluzki wszelakie :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry